NanoP Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να πάρω καινούργιο κινητό. Αυτήν την στιγμή έχω το Huawei P8 Lite, και θέλω να πάρω κάτι πιο δυνατό τεσπα, που να κρατήσει και πανω απο 2-3 χρονάκια. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Γύρω στα 500-600€ Θα περιμένω και μπλακ φράιντευ οπότε ίσως βγει κ πιο φτηνά. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τα κλασικά, μεσσεντζερ, ίνστα, youtube, chrome,κτλ. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Ο,τι να'ναι, 5" ας πούμε τουλάχιστον. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ανάγνωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν έχει κ τπτ άλλο, αυτό είναι θετικό. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Αλλά υποθέτω πως ναι.. αν γίνεται εξηγήστε μου τι είναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Όχι πραγματικά, αλλά δεν βλέπω να αγοράζω iphone... 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Όσο γίνεται, δεν είμαι άτομο που χρησιμοποιεί υπερβολικά το κινητό του, πιστεύω όσο και να είναι, θα καταφέρω μία μερα και κάτι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα, εκτός και αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή, αν και δεν έχω εμπειρία με το να αγοράσω κινητό από εξωτερικό... 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Μπα, όπου είναι πιο φτηνά θα έλεγα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο Ευχαριστώ.
~mxls~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πολλά λεφτά για μικρές απαιτήσεις. Αλλά εφόσον τα'χεις ας είναι. Για μένα S8.
jokr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν τραβάς πολλά βίντεο και φωτογραφίες περίμενε λίγο και δες το Lg V30. Έπαιξα με αυτο πρην 20ημερες περίπου και πραγματικά πατάει οτι υπάρχει αυτη τη στιγμή στην αγορά. Βέβαια η lg δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα