Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω στο τίτλο... Αν παραγγείλω από τη σελίδα της evga στην Ευρώπη θα την έχω κανονικά εδώ Ελλάδα? Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Επικοινωνείς μαζί τους με mail στο sales mail ή τηλεφωνικά τους αναφέρεις κωδικό που θέλεις και διεύθυνση αποστολής και σε ενημερώνουν για κοστολόγιο και που.. θα παραλαβεις https://www.evga.com/about/ContactUs/

Δημοσ.

Ναι. Μεταφορικά ανάλογα ~20 ευρώ (ανα περίοδο μπορεί να ανέβει κανα ευρώ). Έρχεται με κούριερ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από συσκευασία (για προστασία) είναι κομπλέ;

Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος για το οτιδήποτε από αυτό που πληρώνεις κατά την αγορά, έτσι;

Για VGA ρωτάω συγκεκριμένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η καλύτερη επιλογή για ΝVidia, από πλευράς εξυπηρέτησης, κόστους, ποιότητας κλπ.

Δε μπλέκεις με μαγαζάκια, έρχεται σπίτι σου, έχεις απευθείας εγγύηση και υποστήριξη.

Ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, χωρίς τελωνεία κι αναμονές.

Εγώ από τότε που το γύρισα σε ΝVidia δεν έχω κοιτάξει άλλη μάρκα.

Επεξ/σία από Zaytsev
  • Like 3
Δημοσ.

Είχα πάρει και εγώ πριν καναδυό μήνες το hybrid cooler https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-5598-B1 για την reference 1080ti μου. Τα μεταφορικά ήταν 20 ευρώ,παρέλαβα σε 5-6 ημέρες και αν θυμάμαι καλά η αποστολή έγινε από Ολλανδία. Όλα ok.

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα επειδή και γώ μάλλον θα πάρω 1080 κάνω αγορά απο το site europe κανονικά έτσι?

Καλημέρα. Σου έχει προαπαντήσει ήδη ο ακριβώς από πάνω. Anyway. Για μένα αν δεν βρεις σημαντική διαφορά στην τιμή,καλύτερα είναι να την παραγγείλεις κατευθείαν από την εταιρία χωρίς μεσάζοντες για την εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Τραγικη tnt hellas...η evga ειναι εγγυηση αλλα η tnt με την οποια συνεργαζεται ειναι τραγικη...τραγικη...τραγικη...τρεις φορες τηλεφωνο για να συννενοηθω...στις 15.45 με διαβεβαιωνουν οτι 16.15 θα χω την καρτα στα χερια μου...και στις 18.30 βλεπω στο σαιτ τους οτι στις 14.02 δεν μπορεσαν να με εντοπισουν...τραγικοι...οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οτι ειχανε προβλημα τα σκανερ τους...μας κοροιδευουν...επικοινωνησα με την evga...οι ανθρωποι πασχιζουν να χτισουν καλο ονομα και ερχονται οι μικρες ολλανδεζες να τους το χαλασουν...παραγγειλτε αλλα ζητηστε αν γινεται να μη σας την στειλουν με tnt...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...