Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα , είμαι καινούργιος στο φόρουμ! Πριν περίπου έναν μήνα αγόρασα μια τηλεόραση (lg 60sj810v) και όλο αυτό τον καιρό προσπαθώ να φτιάξω την κατάλληλη εικόνα και ήχο. Βέβαια εγώ το κάνω με το μάτι ενώ δεν ξέρω καθόλου από τέτοιου είδους ρυθμίσεις. Θα σας παρακαλούσα πολύ αν βοηθούσαμε λίγο μ αυτές τις ρυθμίσεις. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

καλημερα φιλε, θα πας στο avclub.gr  , θα γραφτεις και στο section downloads εχει να κατεβασεις patterns για να ρυθμισεις τα παντα...ορεξη να εχεις για διαβασμα μονο και χρονο....αλλιως βρισκεις επαγγελματια να στο κανει αυτος επι πληρωμη

Δημοσ.

Καταρχάς σ ευχαριστώ πολύ. Θελω να ασχοληθώ , θα βγάλω άκρη όμως ;
Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω , αυτό που πουλάνε στον Κωτσόβολο ( έναν οδηγό ) λες να με βοηθήσει ;

Δημοσ.

Πρεπει να εχει αυτα η καποια απο αυτα τα patterns που μπορεις να βρεις δωρεαν στο site που αναφερθηκε πιο πανω.

Προσωπικη μου γνωμη μου ειναι ν ασχοληθεις λιγο με αυτα τα δωρεαν, δεν αξιζει να πληρωσεις ειδικο, καθως η δουλεια που θα κανει ενας ειδικος ειναι να στα ρυθμισει ωστε να δειχνει, οσον το δυνατον, "σωστα". Το σωστο ομως δεν παει να πει οτι θα σου αρεσει κιολας, οποτε απλα παιξε μονος σου με τις ρυθμισεις μεχρι να το φερεις εκει που σ ευχαριστει εσενα και οχι εκει που θεωρειται "σωστο".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...