GreekMonkey Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχετε να προτείνεται ταινίες με θέμα τον μυστικισμό, θεοσοφία, πνευματισμό κτλ; Και να είναι όσο το δυνατόν πιο "mainstream". Δεν κριτικάρω αρνητικά την οποιαδήποτε άποψη έχει ο κάθε (σκηνοθέτης, σεναριογράφος κτλ) πάνω σε αυτά τα θέματα, απλά πιστεύω πως όσο τα ζορίζεις αυτά τα θέματα, τόσο δεν τα κατανοείς και επαρκώς. Παράδειγμα καλής ταινίας χωρίς ωστόσο να μπλέκει τόσο θεοσοφικά ζητήματα είναι το avatar. Μετά πάμε στο interstellar ή το inception που όμως τα θεωρώ λίγο πιο μπερδεμένα, γενικά και αόριστα. Μετά έχω ακούσει καλά λόγια για τα star wars και ίσως πίασω να τα δω αν και φοβάμαι το sci-fi στοιχείο τους. Και ο άρχοντας των δαχτυλιδιών εντάσσεται σε αυτές τις κατηγορίες. Και το game of thrones που όμως είναι εμφανέστατος ο πνευματικός μαραζμός του συγγραφέα, με τα αποτελέσματα να επειρεάζουν την σειρά. Anyway, νομίζω ότι όποιον ιντρίγκαρα με το ποστ, να κατάλαβε πάνω κάτω τι ψάχνω οπότε ας ρίξει προτάσεις. Ή και απόψεις/ιδέες. Ας γίνει και λίγη κουβέντα για όλα αυτά Edit: Και το Nymphomaniac μπαίνει σε αυτήν την κατηγορία παρά τον εξίσου πνευματικό μαραζμό του συγγραφέα στο κομμάτι που πραγματεύεται η ταινία. Τώρα που το σκέφτομαι και το City Of God μπαίνει. Μάλλον ταινίες με σενάριο από υγιειής πνευματώδης και χαρισματικούς σεναριογράφους ψάχνω εν ολίγης
GreekMonkey Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Pi, μαθηματικά, λογική και μαθηματικοί ας πούμε πως είμαι αρνητικά προκατειλημένος. Σε δεύτερη φάση ας πούμε πως όσοι το ψάχνουν σε αυτά τα πεδία έχουν ζητήματα προσωπικότητας. Η τέλοσπάντων δεν γίνεται να μην δεν περιέχεται το θέμα "γυναίκας" σε όλα αυτά. Κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει στην ταινία και από όσο γνωρίζω σε παρόμοιες ιστορίες με καθαρά μαθηματικούς.
SeXBOX Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Το "Ζωντανεύω" μιας και χτύπαγα το κεφάλι μου πως λεγόταν η ταινια όλο αυτό τον καιρό. http://www.imdb.com/title/tt1748207/
ELMastas Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τις περισσότερες φορές δεν πέφτει στήν ίδια κατηγορία το Mainstream με ταινίες με πνευματικά ζητήματα,υπάρχουν ταινίες Θεολογικές η Χριστιανικές και ταινίες με μυστικισμό μαγείες και πνευματισμό εξαρτάται τι θέλεις γιατί με αυτά τα παραδείγματα που ανέφερες έμπλεξες πολλά που δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία αν και έχουν κάποια μεταφυσικά η παραφιλολογικά μυνήματα,πράγμα που μπορείς να πείς για πάρα πολλές ταινίες,όμως αυτό δεν νομίζω πως τις χαρακτηρίζει ως "πνευματικές,πνευματιστικές κλπ" Η τελευταία σου πρόταση στο Υ.Γ ανοίγει πλατιά τις πόρτες για ενα σωρό ταινίες και είδη ταινιών Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από ELMastas
xavier Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 guardians of the galaxy και avengers infinity war
Bourdoulas Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Made in Greece του Χαρρυ Κλυνν. Ειδικά το σημείο στην παραλία με το "kariola".
DonVicious Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 The girl with all the gifts Fullmetal alchemist brotherhood Devil's advocate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα