cpgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Χαιρεται, ξερει κανεις αν το συγκερκριμενο power bank μπορει να φορτισει λαπτοπ? Oπως πχ τα xiaomi air που παιζουν τα 60w και 30w ?
discoboyminimal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 καλημερα. κατα 99% οχι. εγω που εχω ενα ravpower turbo στα 20100. εχει quickcharge 3 και μονο απο την usb C μου δινει δυνατοτητα να φορτισω macbook 12''. αντε να υποθεσω και κανα chromebook pixel να φορτιζει. τα συμβατικα λαπτοπ , δεν θα φορτισουν. καταρχην γιατι εχουν ελλειψη θυρας usb c και αν εχουν , σιγουρα θα χρειαζονται παραπανω απο 18watt. 18 watt δινει και το δικο μου powerbank και το δικο σου απ οσο ξερω.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 όχι δεν μπορει να το φορτισει το εχω το συγκεκριμενο powerbank και δεν γινεται αυτό που θελεις.
manosfp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει εντυπώσεις; Το πήρα πρόσφατα αλλά δε μου φορτίζει ούτε δύο φορές το κινητό ενώ το 16ρι το φόρτιζε πάνω από τρεις. Επίσης γεμίζει πολύ γρήγορα, κάτι που με βάζει σε σκέψεις... Ο έλεγχος γνησιότητας πάντως ήταν επιτυχής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα