Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τώρα στρουθοκαμηλίζεις και συ. Παραδέξου το λάθος σου.Δεν είναι κακό. σε ρώταω θα μου πεις?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Όταν αποκτήσεις παιδί έλα να τα πούμε...καλά χρυσά τα ανήψια αλλά άλλος τα μεγαλώνει φίλε μου ...και η ζωή του γονέα δεν είναι το ίδιο με του Θείου που θα φέρει την σοκολάτα στην επίσκεψη και θα πάει τα παιδιά βόλτα.... όσον αφορά το "αναχρονιστικό" της υποθέσεως δεν νομίζω ότι να θεωρείς νορμαλ την κατανάλωση περιττωμάτων για ιατρικούς λόγους όπως κάνουν τα τετράποδα ....και μετά να σε γλύψει κιόλας ...και δώστου μερικά φιλάκια... Να σου απαντήσω ειλικρινά? Αν είναι να κάνω παιδιά και να έχω τέτοιες ακραίες απόψεις, εύχομαι να μην αποκτήσω ποτέ. 2
dimpa16 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 σε ρώταω θα μου πεις? Αν εσύ θεωρείς την φράση σου ΄΄Χρειάζεσαι ψυχίατρο΄΄,στον συνομιλητή σου,σωστή,τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. 2
masteripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Να σου απαντήσω ειλικρινά? Αν είναι να κάνω παιδιά και να έχω τέτοιες ακραίες απόψεις, εύχομαι να μην αποκτήσω ποτέ. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα....sorry...
Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οχι; το παιδί προχτές ήθελε να κάνει πιπί που θα παω όταν δεν βρίσκω τουαλέτα; όλοι το κάνουν, πρόστιμο λοιπόν πρόστιμο σε όλους αλλά να βάλουν και δημόσιες τουαλέτες,ειδικά στις κουνιες μ Δεν το κάνουν όλοι Δεν το κάνουν κάθε φορά
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μην συνεχίζετε να τρωγεστε. Εγραψα την λυση πιο πανω.
Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν εσύ θεωρείς την φράση σου ΄΄Χρειάζεσαι ψυχίατρο΄΄,στον συνομιλητή σου,σωστή,τότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. βεβαίως όταν κάποιος πιστεύει ότι 'Οσο δικαιωμα εχει να παει ενα παιδι σε ενα παρκο εχει και ενας σκυλος,' αυτό δείχνει ότι κάπου την χάνει την επαφή με την πραγματικότητα εσύ διαφωνείς?
vairass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν το κάνουν όλοι Δεν το κάνουν κάθε φορά Εγώ στις κουνιες τους βλέπω όλους φίλε.. Σκυλιά παιδιά της καριόλας
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 βεβαίως όταν κάποιος πιστεύει ότι 'Οσο δικαιωμα εχει να παει ενα παιδι σε ενα παρκο εχει και ενας σκυλος,' αυτό δείχνει ότι κάπου την χάνει την επαφή με την πραγματικότητα εσύ διαφωνείς? Κοιταξε ζω στο 2017 και με γνωση για τα δικαιωματα μου οπως και τις αρμοδιοτητες μου, μηπως θα επρεπε εσυ να αναθεωρησεις τι γινεται; 2
green gordon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 1000 φορες να βγαζουν τα σκυλια τους βολτα καθε μερα απο το να τα κρατανε 24/7 σε μπαλκονια.Τα σκυλια στο τελος υποφερουν και γαυγιζουν συνεχεια. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα....sorry... Τα ίδια λέμε...
dimpa16 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 βεβαίως όταν κάποιος πιστεύει ότι 'Οσο δικαιωμα εχει να παει ενα παιδι σε ενα παρκο εχει και ενας σκυλος,' αυτό δείχνει ότι κάπου την χάνει την επαφή με την πραγματικότητα εσύ διαφωνείς? Έχω ήδη απαντήσει στο θέμα. Την παρατήρησή μου στην έκανα για τους τρόπους σου στον συγκεκριμένο συνομιλητή.Στο ξαναλέω,ήταν λάθος.
dollyyy19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 εισαι το λιγοτερο ουνος και ευγενικα στο λεω. να φυγεις να πας αλλου. ουνος εισαι και φαινεσαι. δεν στο λεω ευγενικα......να πας ξερεις που............ Στα τοσα χρονια που ειμαι κηδεμονας σκυλων, δεν εχω δει μια ( 1 ) φορα στη ζωη μου, να μαζευει κανεις ακαθαρσιες/περιττωματα των παιδιων τους, απο παρκα και παιδικες χαρες. Κατι δεδομενο για τους κηδεμονες σκυλων. Προφανως, τα παιδακια κανουν ροδονερο στην αναγκη τους, και τα αποτσιγαρα των ευσυνείδητων γονιων τους ειναι πολυ καλυτερα "απο το να υπαρχουν βρωμοσκυλα στο παρκο". Οι σκυλοι υποχρεουνται να ειναι εμβολιασμενοι και με λουρι σε ευλογη αποσταση απο τον κηδεμονα Τα περιττωματα συλλεγονται βαση νομου, τα σκυλια επισης τεινουν να μην δαγκωνουν παιδια Οσο δικαιωμα εχει να παει ενα παιδι σε ενα παρκο εχει και ενας σκυλος, εξου που πολλες οικογενειες πανε με τα παιδια και τα σκυλια τους. Ταυτοχρονα. εσυ κλασσικα ζεις στον πλανητη σου.ουτε ενα ζωο που συνοδευει σκυλο,δεν εχω δει να μαζευει τις ακαθαρσιες του κοπρου του....μην γραψω που τα βγαζετε νυχτα ,για να μην τα μαζευετε......στον δικο σου πλανητη,η σε καμια ανεπτυγμενη γερμανια,μπορει να δεχονται και την κτηνοβασια,που την δεχονται,εδω δεν την δεχομαστε,να πατε εκει........αυτα τα βαση νομου,θελεις και τα λες;ή σου ξεφευγουν;βαση νομου απαγορευεται και το καπνισμα σε δημοσιους χωρους...........η πολυ δημοκρατια μας εφαγε εντελη...... 4
Zerg13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μαζεψτε τα βρωμοσκυλα σας εχετε γεμισει ακαθαρσιες τους δρομους και τα στενα. Ολοι στο insomnia και καλα τα μαζευετε ουτε ενας στους δεκα δεν εχω δει να το κανει. Μονο στους κεντρικους δρομους παει ο δημος, στα στενα κανεις δεν καθαριζει. Εν ετη 2017 βασανιζεται ολο τον κοσμο για να εχετε κατοικιδιο εσεις και να βγαλετε το κομλεξ σας προς τους ανθρωπους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις