Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι τα σκυλιά το σκυλί θα χέσει και θα κατουρήσει στο ίδιο σημείο κάποιος θα κάτσει αργότερα αν δε βλέπεις το πρόβλημα,τι να σου πω! Ακόμα και σκύλος με λουρί μπορεί να ξεφυγει τα δικαιώματα είναι ίδια αλλά κάποιων προηγούνται για να υπάρξει τάξη,όπως στο δρόμο προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από δεξιά Χρειάζεσαι ψυχίατρο. Έχασες κάθε αξιοπιστία μετά απο αυτά. Και κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω λογικά και ανθρώπινα... Anyway, καλή καρδιά. Ας κερδίσει ο δυνατότερος! 2
masteripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ωραία καραμέλα το "όταν θα κάνεις παιδιά..." Θα αρχίσω να λέω και γω "όταν θα πάρεις δικό σου σκύλο..." btw οι ιατρικές μελέτες έχουν δείξει πως τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια και κυκλοφορούν σε χώρους με κατοικίδια κλπ, αναπτύσσουν σημαντικά λιγότερες αλλεργίες και προβλήματα υγείας μεγαλώνοντας, λόγω αντισωμάτων. Συμφωνώ μαζί σου αλλά θα ήθελα να μας ενημερώσεις αν είσαι γονέας....εγώ είμαι γιαυτό τα λέω όσα λέω....και πές μου εσύ πως θα σου φαινόταν αν πήγαινες στο πάρκο και έβλεπες ΟΛΑ τα δέντρα να είναι χεσμένα και παράλληλα στο γρασίδι να έχει και κάποια άλλα "λουλούδια"
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 οταν κάποτε αποκτήσεις παιδιά αν και εφόσον το επιθυμείς και αν προκύψει ελα να μου πείς πως θα νιώθεις όταν το βλαστάρι σου πατήσει τα περιττώματα και πολύ χειρότερα όταν θα σου πεί "μπαμπά να πάω λίγο στο χώμα/γρασίδι να παίξω και θα δεις τα ευρήματα να αποκαλύπτονται σε όλο το μεγαλείο τους...και μην ξεχνάς το παιδί δεν είναι ενήλικας και τα δεν προσέχει και τα χεράκια του τα βάζει οπουδήποτε"....και όσον αφορά τα "απορρίματα" μικρών παιδιών....να ερθει το παιδί σου να σου πει..."***ιέμαι" ή "***ζομαι" και κάνε εσύ τον κύριο ...αστο να τα "κάνει" πάνω του...και μια σημαντική σημείωση ...αμφιβάλλω αν υπάρχει γονιός που δεν τρέχει ΑΛΛΑ παράλληλα δεν ψάχνει το πιο "ασφαλές" σημείο....συνήθως τέρμα στην άκρη του χώρου σε σημείο που η πρόσβαση είναι δύσκολη και ίσως και επικίνδυνη σε αντίθεση με τον ιδιοκτήτη που πάει ακριβώς στην μέση εκεί που παίζουν/θα παίξουν παιδιά ...και αν του πείς και τίποτα ...νομίζει ότι τον προσβάλεις και είναι έτοιμος για καβγά..... Διαβασα το προηγουμενο μηνυμα σου, αλλα δεν μπορεσα να απαντησω λογω των τρομακτων αναχρονιστικων αποψεων και παραφιλολογιας που εθετες. Θα απαντησω σε αυτο εδω ομως. Λοιπον, επειδη εχω ενα τσουρμο απο ανηψια, ξερω πως ειναι σημαντικοτερο προβλημα για εμας αυτοι που μπαινουν με τις βρωμομηχανες τους μεσα σε παρκα, επειδη προφανως δεν επαρκουν οι δρομοι γιαυτους, και για να ξερεις ναι για εμενα ειναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα τα αστικα σας σκουπιδια, βλεπε ας πουμε τσιγαρα και μπουκαλια παρα τα περιττωματα τους. Αλλα προφανως και εδω φταινε τα σκυλια και οχι οι παραπανω. Και για να ξερεις και δυο πραγματα, ειναι ελαχιστες οι ασθενειες που μεταδιδονται απο τον σκυλο στον ανθρωπο, με κυρια την λυσσα, οπου και αυτη και ολες οι υπολοιπες αντιμετοπιζονται με εμβολιασμων των σκυλων. Ξερεις εσυ τωρα ποσες ασθενειες υπαρχουν που μεταδιδονται απο τα ουρα και τα περιττωματα απο ανθρωπο σε ανθρωπο; Μαλλον πολυ περισσοτερες απο οτι φανταζεσαι. Υποκρισιες ποιος κανει τι τωρα, αλλου. Δεν ξερω σε ποιο παρκο πας εσυ, στα δικα μας παιζουν παιδια μαζι με σκυλια χωρις κανενα προβλημα, και οι περιεργοι κηδεμονες σκυλων η και παιδιων, φευγουν με συνοπτικες διαδικασιες απο εκει. Οσοι εχετε προβλημα (γενικοτερα) και δεν θελετε σκυλους σε κοινοχρηστους χωρους, τοτε να καθεστε στην αυλη των σπιτιων σας η σε παιδικες χαρες. Τα παρκα ειναι για ολους οσους σεβοντε αυτα και τους γυρω τους. Για το δευτερο μερος ,κατσε διαβασε απο τι αποτελειται το χωμα.. Μαλλον θα σε ενοχλει και αυτο στο τελος, καλυτερα να παιζουν τα παιδια σε κλινικα αποστειρωμενο περιβαλλον. 3
Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Έχασες κάθε αξιοπιστία μετά απο αυτά. Και κακώς μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω λογικά και ανθρώπινα... Anyway, καλή καρδιά. Ας κερδίσει ο δυνατότερος! τι σε ενόχλησε? το ότι δε θέλω να κάτσω εκεί που έχεσε και κατούρησε ο σκύλος? 1
dimpa16 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι τα σκυλιά το σκυλί θα χέσει και θα κατουρήσει στο ίδιο σημείο κάποιος θα κάτσει αργότερα αν δε βλέπεις το πρόβλημα,τι να σου πω! Ακόμα και σκύλος με λουρί μπορεί να ξεφυγει τα δικαιώματα είναι ίδια αλλά κάποιων προηγούνται για να υπάρξει τάξη,όπως στο δρόμο προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από δεξιά Χρειάζεσαι ψυχίατρο. Δεν χρειάζεται να μιλάς έτσι σε συζητήσεις.Είναι λάθος. Το πρόβλημα το βλέπουν όλοι. Απλά στρουθοκαμηλίζουν.Και ξέρεις γιατί; Γιατί έτσι τους βολεύει. Οταν μιλάς λέγοντας οτι τα πάρκα είναι τίγκα στο σκατό και ο άλλος σου λέει οτι τα κάνουν και οι άνθρωποι,τότε τι να πω.; Τράβα ρίξε και συ μια κουράδα, να γίνει πιο σκατά το πράμα.
masteripper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Διαβασα το προηγουμενο μηνυμα σου, αλλα δεν μπορεσα να απαντησω λογω των τρομακτων αναχρονιστικων αποψεων και παραφιλολογιας που εθετες. Θα απαντησω σε αυτο εδω ομως. Λοιπον, επειδη εχω ενα τσουρμο απο ανηψια, ξερω πως ειναι σημαντικοτερο προβλημα για εμας αυτοι που μπαινουν με τις βρωμομηχανες τους μεσα σε παρκα, επειδη προφανως δεν επαρκουν οι δρομοι γιαυτους, και για να ξερεις ναι για εμενα ειναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα τα αστικα σας σκουπιδια, βλεπε ας πουμε τσιγαρα και μπουκαλια παρα τα περιττωματα τους. Αλλα προφανως και εδω φταινε τα σκυλια και οχι οι παραπανω. Και για να ξερεις και δυο πραγματα, ειναι ελαχιστες οι ασθενειες που μεταδιδονται απο τον σκυλο στον ανθρωπο, με κυρια την λυσσα, οπου και αυτη και ολες οι υπολοιπες αντιμετοπιζονται με εμβολιασμων των σκυλων. Ξερεις εσυ τωρα ποσες ασθενειες υπαρχουν που μεταδιδονται απο τα ουρα και τα περιττωματα απο ανθρωπο σε ανθρωπο; Μαλλον πολυ περισσοτερες απο οτι φανταζεσαι. Υποκρισιες ποιος κανει τι τωρα, αλλου. Δεν ξερω σε ποιο παρκο πας εσυ, στα δικα μας παιζουν παιδια μαζι με σκυλια χωρις κανενα προβλημα, και οι περιεργοι κηδεμονες σκυλων η και παιδιων, φευγουν με συνοπτικες διαδικασιες απο εκει. Οσοι εχετε προβλημα (γενικοτερα) και δεν θελετε σκυλους σε κοινοχρηστους χωρους, τοτε να καθεστε στην αυλη των σπιτιων σας η σε παιδικες χαρες. Τα παρκα ειναι για ολους οσους σεβοντε αυτα και τους γυρω τους. Όταν αποκτήσεις παιδί έλα να τα πούμε...καλά χρυσά τα ανήψια αλλά άλλος τα μεγαλώνει φίλε μου ...και η ζωή του γονέα δεν είναι το ίδιο με του Θείου που θα φέρει την σοκολάτα στην επίσκεψη και θα πάει τα παιδιά βόλτα.... όσον αφορά το "αναχρονιστικό" της υποθέσεως δεν νομίζω ότι να θεωρείς νορμαλ την κατανάλωση περιττωμάτων για ιατρικούς λόγους όπως κάνουν τα τετράποδα ....και μετά να σε γλύψει κιόλας ...και δώστου μερικά φιλάκια...
Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται να μιλάς έτσι σε συζητήσεις.Είναι λάθος. . Πως δηλαδή?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα είναι τα σκυλιά το σκυλί θα χέσει και θα κατουρήσει στο ίδιο σημείο κάποιος θα κάτσει αργότερα αν δε βλέπεις το πρόβλημα,τι να σου πω! Ακόμα και σκύλος με λουρί μπορεί να ξεφυγει τα δικαιώματα είναι ίδια αλλά κάποιων προηγούνται για να υπάρξει τάξη,όπως στο δρόμο προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από δεξιά Χρειάζεσαι ψυχίατρο. Εσύ μάλλον χρειάζεται να διαβάσεις περί δικαιωμάτων των ζώων και ίση αντιμετώπιση τους από τον νόμο...
Getta Robo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Όταν αποκτήσεις παιδί έλα να τα πούμε...καλά χρυσά τα ανήψια αλλά άλλος τα μεγαλώνει φίλε μου ...και η ζωή του γονέα δεν είναι το ίδιο με του Θείου που θα φέρει την σοκολάτα στην επίσκεψη και θα πάει τα παιδιά βόλτα.... όσον αφορά το "αναχρονιστικό" της υποθέσεως δεν νομίζω ότι να θεωρείς νορμαλ την κατανάλωση περιττωμάτων για ιατρικούς λόγους όπως κάνουν τα τετράποδα ....και μετά να σε γλύψει κιόλας ...και δώστου μερικά φιλάκια... Καλως αυτα καταλαβες απο τα παραπανω που εγραψα, δεν εχω να προσθεσω κατι. Εγω ειμαι αυτος που θα βγαζει τα σκυλια του μαζι με τα παιδια του στο παρκο, σεβομενος τους γυρω μου, ετσι μεγαλωσα και ετσι θα μαθω και την επομενη γενια, αν τωρα τα παιδια σου καθε φορα που βλεπουνε περιττωματα πεφτουν πανω, τι να πω, κατι παει λαθος. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ότι τα περισσότερα περιττώματα σκύλων στον δρομο είναι απο αδεσποτα το εχετε προσεξει; Τι προτείνετε για αυτο;
vairass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 τι σε ενόχλησε? το ότι δε θέλω να κάτσω εκεί που έχεσε και κατούρησε ο σκύλος? Και τα παιδιά μας τα κάνουν ρε συ ηρέμησε έλεος πια Ότι τα περισσότερα περιττώματα σκύλων στον δρομο είναι απο αδεσποτα το εχετε προσεξει; Τι προτείνετε για αυτο; Αυτό ναι συμφωνώ, πρόστιμο 2000 ευρώ στους ιδιοκτήτες από την δημοτική αστυνομία. Το ιδιο και για Τ παιδάκια όμως. Να γίνουμε άνθρωποι.
Apollonas25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Και τα παιδιά μας τα κάνουν ρε συ ηρέμησε έλεος πια πρώτον : Όχι δεύτερον : δεν είναι λογική αυτή
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 "Κάποιοι άνθρωποι δεν ακολουθούν το νόμο, άρα εγώ θέλω να τιμωρηθούν αυτοί που τον ακολουθούν" Η λογική αυτού του thread.
vairass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 πρώτον : Όχι δεύτερον : δεν είναι λογική αυτή Οχι; το παιδί προχτές ήθελε να κάνει πιπί που θα παω όταν δεν βρίσκω τουαλέτα; όλοι το κάνουν, πρόστιμο λοιπόν πρόστιμο σε όλους αλλά να βάλουν και δημόσιες τουαλέτες,ειδικά στις κουνιες μ
dimpa16 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Πως δηλαδή? Τώρα στρουθοκαμηλίζεις και συ. Παραδέξου το λάθος σου.Δεν είναι κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις