Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω προταση για αγορα τηλεορασης δωματιου. Ας συμπληρωσω την φορμα πρωτα....

Διαθέσιμο budget: Ως 200 ευρω. Θα ηθελα και προτασεις ομως ως 150...

Απόσταση και γωνία θέασης: Υπαρχει δυνατοτητα να τοποθετηθει απο 2-3m.  Γωνια θεασης φατσα καρτα...

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινιες-σειρες απο torrent.

προτίμηση σε μέγεθος: γυρω στις 30''??? Και με 24'' βολευομαι πιστευω αλλα οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα...

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Οχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Οχι, ιδιαιτερα

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Οχι

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Οχι αρκει να τα στελνει

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Θελω να διαβαζει ολους τους διαθεσιμους τυπους αρχειων που βγαινουν οι ταινιες σε torrent, απο usb ή εξωτερικο σκληρο.

Θελω να ενσωματωνει και να παιζει υποτιτλους απο αρχεια srt

Δημοσ.

Η πιο φθηνή επώνυμη είναι αυτή: Samsung UE32M4000 (220€). Διαβάζει τα πάντα από στικακι νομίζω. Αν πας σε πιο φθηνή τύπου f&u/turbox στα 160€ ίσως δεν διαβάζει ότι της βάλεις.

Δημοσ.

Παντως ειναι μικρο το  μπατζετ σου και συγκεκριμενα για την αποσταση που την θες...Ειδικα αν την χρησιμοποιησεις και με υπολογιστη, αστα να πανε...Στα 3 μετρα  εχω 42αρα και προτιμω την 23 μου που ειναι στο 1 μετρο παρα την 42αρα για υπολογιστη......

Δημοσ.

Μιας κι εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης για (υπνο)δωμάτιο, ρωτάω εδώ για να το συζητήσουμε:

Διαθέσιμο budget: Όσο χαμηλότερο γίνεται, συναρτήσει των παρακάτω:

Απόσταση και γωνία θέασης: Ακριβώς 2.5 μέτρα, από μάτια έως το panel. Γωνία θέασης ~0-30°.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσότερο: Πρωτίστως YouTube/Netflix και δευτερευόντως Digea και αναπαραγωγή .mkv από USB/Smart View (Samsung).

Προτίμηση σε μέγεθος: Αν μπει σε μηδενική γωνία (παράλληλα) προς τον τοίχο, είμαι οριακά στους 98.2-99 πόντους maximum πλάτος ώστε να ανοίγει τόσο η μπαλκονόπορτα, όσο και η ντουλάπα. Αν μπει με μια ελαφρά γωνία ίσως κλέψω κανά εκατοστό, μπορεί και δύο. Οπότε maximum 40άρα, λογικά μικρότερη, αλλά απ' ότι βλέπω πλέον δεν υπάρχει ενδιάμεσο, και η αμέσως επόμενη (προς τα κάτω) επιλογή είναι οι 32".

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/χώρου/διάταξης/μεγέθους επίπλων: Πέραν όσων είπα από πάνω, όχι.

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Προφανώς να είναι SMART TV, αφού μας ενδιαφέρει πρωτίστως η χρήση YouTube. Δε με νοιάζει τόσο να είναι Full HD, όσο να παίζει DTS και γενικά να μην έχει βασικές ασυμβατότητες, π.χ. υπότιτλους.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : https://www.skroutz.gr/s/8021304/Samsung-UE32J4500.html και  https://www.skroutz.gr/s/8706959/Samsung-UE40J5200.html 

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Όχι ιδιαίτερα, αλλά θα ήταν προτιμότερο από Αττική και ειδικά Νότια Προάστια.

Να προσθέσω ότι προορίζεται περισσότερο για τη γυναίκα, η οποία έχει συνηθίσει στη Samsung 60KU6000 του σαλονιού με το (γρήγορο) Tizen OS, και είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, απ' την άποψη ότι μη γνωρίζοντας τι παίζει με τις άλλες SMART TV της κατηγορίας, μην πάμε σε κάτι παντελώς διαφορετικό από άποψη interface και πολύ πιο αργό, γιατί θα πέσει παντόφλα :Ρ.

Γενικότερα το βέλτιστο θα ήταν είτε να έπαιρνα την αντίστοιχη 40άρα με την KU6000 που έχω στο σαλόνι και την έχει συνηθίσει, αλλά είναι αρκετά ακριβή, είτε να έβγαινε σε 32άρα/37άρα, που δε βγαίνει.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω να σου προτείνω μοντέλο θα σου δώσω συμβουλή ότι η 32 είναι μικρή για 2.5 μέτρα, υπολόγισες 2.5 από το μαξιλάρι σου ή το υπολόγισες όρθιος;

Εγώ το 2009 το υπολόγισα όρθιος και τελικά ήταν μικρή, οι 40' νομίζω είναι το μικρότερο που μπορείς να βάλεις...

Τώρα αν δεν φτάνουν τα λεφτά οκ πάρε δεύτερο χέρι.

Δημοσ.

Απ' το μαξιλάρι, αλλά δεν θέλω να τρελαθώ με το μέγεθος. Στο AVClub θα μου πουν ότι χρειάζομαι τουλάχιστον 65 ίντσες.

Μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, δεν έχει νόημα.

40 είναι το μέγιστο που με παίρνει, και ΟΚ, θα ήταν καλή φάση, αλλά παίζει ρόλο και ο παράγοντας κόστος.

Το πρόβλημα είναι ότι η επόμενη (προς τα κάτω) διάσταση φαίνεται να είναι οι 32 ίντσες, οι οποίες δε με χαλάνε και πολύ να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Απ' το μαξιλάρι, αλλά δεν θέλω να τρελαθώ με το μέγεθος. Στο AVClub θα μου πουν ότι χρειάζομαι τουλάχιστον 65 ίντσες.

Μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, δεν έχει νόημα.

40 είναι το μέγιστο που με παίρνει, και ΟΚ, θα ήταν καλή φάση, αλλά παίζει ρόλο και ο παράγοντας κόστος.

Το πρόβλημα είναι ότι η επόμενη (προς τα κάτω) διάσταση φαίνεται να είναι οι 32 ίντσες, οι οποίες δε με χαλάνε και πολύ να σου πω την αλήθεια.

Εσύ ξέρεις απλά είπα να σε ενημερώσω διότι εγώ την πούλησα, δεν μπορούσα να δώ καθαρά ταινία. Τώρα για 32 ίσως να μην χρειάζεσαι κιόλας full hd, ας μιλήσουν οι πιο ειδικοί ( σύμφωνα με την απόσταση εννοώ).

Ότι και να επιλέξεις καλή αγορά :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...