AllNatural Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ψαχνω ενα σχετικα οικονομικο χειριστηριο(σε στησιμο playstation) για να παιξω συγκεκριμενα nba 2k17 στον υπολογιστη. Θα προτιμουσα η τιμη να μην ξεπερναει τα 15-20 ευρω. Μηπως εχει κανεις καμια καλη προταση??? Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2017 από AllNatural
Dr_73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Τσέκαρε πρώτα αν υποστηρίζεται από το game, γιατί αν δεν υποστηρίζεται ... μπορεί να θέλει μανούρα ημερών για να το κάνεις να παίξει !! Η τάση είναι να υποστηρίζουν αρκετά games μόνο τα ρημάδια της microsoft/xbox. 1
AlienTechGR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Στο NBA 2K18 (και στα παλαιότερα) δεν έχω βρει χειριστήριο που να μην έχει λειτουργήσει. Προς το παρόν, έχω ένα από τα Jumbo (στυλ Dualshock / Playstation), αξίας 5€ και εδώ και ένα μήνα δουλεύει αψεγάδιαστα. Αναγνωρίζεται ως Generic USB και μπορείς να το ρυθμίσεις κανονικά. 1
Xristaras12 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το gamepad μελλοντικά και για άλλα παιχνίδια πήγαινε για το logitech f310 που αναγνωρίζεται κανονικά ως Xbox Controller και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα συμβατότητας με το οποιοδήποτε παιχνίδι μιας και θα αναγνωρίζεται αυτόματα και κανονικά χωρις button remapping κλπ. 2
AllNatural Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σας μου αρεσει αρκετα η περιπτωση του logitech f310, και λεω να κανω μια μικρη υπερβαση στα χρηματα αν ειναι τοσο καλο και κυριως εχει απολυτη συμβατοτητα. Λεω να περιμενω μεχρι την black friday μπας και το βγαλουν και σε καμια προσφορα.
thrasivoulas® Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Η ιδανική για μένα λύση, εφ'όσον θέλεις "στήσιμο" dualshock είναι να πάρεις ένα original ps3 pad (βρίσκεις μτχ σε πολύ καλή κατάσταση φτηνά) και να κατεβάσεις το scptoolkit, κάνει προσομείωση xbox pad που είναι το στανταρ στα pc games και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει game με υποστήριξη pad να μην δουλευει τέλεια. Υποστηρίζει και ds4 αλλά φυσικά είναι πολύ ακριβότερο. Απλά δώσε λίγη προσοχή στο σετάρισμα αν έχεις ασύρματο ποντικι γιατι έχουν ακουστεί παράπονα. Καμιά σχέση με motionjoy και xboxce και κάτι τέτοια, είναι κλάσεις ανώτερο. Οπως και το f310 αναγνωρίζεται αυτόματα σαν xbox, εσυ δεν κάνεις τπτ ούτε ρυθμίσεις ούτε remapping. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα