κουξκουκ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά σήμερα προσπάθησα να αλλάξω ρομ στο κινητο το είχα αγοράσει με την lineage os ,αλλα είδα ότι στην aex καταφέρανε και βάλανε την google camera και προσπάθησα να την βάλω με τον οδηγώ που είχε.. κατάφερα να την βάλω αλλα απογοητευτικά γιατί δεν μου δούλευαν τα google apps ,πρην ξεκινήσω την διαδικασία είχα κάνει backup και τώρα προσπαθώ να το βάλω αλλα όταν πάει στο 11% σβήνει η οθόνη και ανάβει το λέντ πάνω στο Μπέζελ,το άφησα για αρκετή ώρα αλλα τίποτα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει μιας και εμένα χωρίς κινητο .
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Κάνε Wipe data πρώτα, και μετά δοκίμασε να ξαναπεράσεις το backup στη χειρότερη θα πρέπει να τα περάσεις ολα απο την αρχή
κουξκουκ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Θα το δοκιμάσω άμεσα Wipe data πως κάνω ; Κομπλε ΠΑλι τα ίδια .. ας έκανα και wipe data ,από την αρχή τώρα πως μπορώ να το κάνω ;
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αφού έκανες Wipe Data , απλά κάνε επανεκκίνηση το κινητό, να δεις αν θα μπεί στο λειτουργικό
κουξκουκ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπαίνει με αφήνει στο λογικό του zuk Τώρα προσπαθώ να κάνω το backup ένα ένα εγκατάσταση να δούμε
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπαίνει με αφήνει στο λογικό του zuk Τώρα προσπαθώ να κάνω το backup ένα ένα εγκατάσταση να δούμε Περίμενε κάμποση ώρα στο πρώτο boot, μπορεί να πάρει χρόνο.
κουξκουκ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Τώρα που τα πέρασα ένα ένα άναψε το κινητο με την lineage αλλα τι γίνεται δεν με αφήνει να το ξεκλείδωσω,βάζω τον κωδικό και μου λέει ότι είναι λανθασμένος ,όταν το ανοίγεις θέλει κωδικό γιατί δεν πιάνει το δακτιλυκο ,ξέρεις τι μπορεί να φταίει δοκίμασα ρεσταρτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα