clayman83 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα αποκτήσω τον συγκεκριμένο δίσκο https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html?from=favorites_popup . Αυτή την στιγμή έχω εναν απλό σκληρό 500 gb εγκατεστημένο στο pc μου με win7(χωρίς το cd της εγκατάστασης) και διάφορα προγράμματα και παιχνίδια. Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω το λειτουργικό μου στον ssd έτσι ωστε να bootarei το pc μου απο εκεί? Υπενθυμίζω οτι δεν έχω το cd εγκατάστασης του λειτουργικού.
turbat0s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ναι θα χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή για κλωνοποίηση δίσκου. Δες εδώ έναν οδηγό.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλε, μπορείς να μεταφέρεις το λογισμικό σου ανεπηρέαστο στον ssd, με cloning. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ macrium reflect, αλλά υπάρχουν και άλλα αν θες να το ψάξεις. Μόλις το κλωνοποιήσεις, απλά κάνεις τράμπα τους δίσκους, και θα δουλέψει σαν να μην άλλαξες τίποτα.
rfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Με cloning δε θα του ξεκιναει το μηχανημα επειδη ο ssd ειναι μικροτερος απο τον hdd και δε θα μπορει να κανει sector by sector cloning. Βεβαια μικρο το προβλημα διοτι λυνεται με repair μετα, αν εχεις το win cd.
clayman83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 αν αντιγράψω όλα τα δεδομένα σε εναν εξωτερικό και κρατήσω μόνο τα win και λίγα ακόμα προγράμματα+games έτσι ώστε να μην ξεπερνάει το μέγεθος του ssd, θα μπορέσω να κάνω το cloning που γράφετε παραπάνω χωρίς να έχω πρόβλημα μετά με την εναρξη του pc μου?
meletis_m Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 To Cd δέν είναι πρόβλημα, φτιάχνεις το αρχείο των Windows σε Iso και χρησιμοποιείς το Usb αντι για Cd Να κάνεις και έλεγχο για achi mode μεσα απο το Bios με την εγκατάσταση του SSD
clayman83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 βασικά νομίζω η πιο εύκολη λύση είναι να κάνω ενα boot usb, να πατήσω ένα format τον hdd και μόλις συνδέσω τον ssd να bootάρω απο το flashάκι
villasg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Η λυση που δουλευει σε μενα παντα ειναι . Κατεβαζεις το AcronisTrueImage2018 απο την Acronis . Το καις με το XBootv1.0beta14 σε ενα usb stick . Bootαρεις με το usb και επιλεγεις Backup disk/partition ( οχι sector by sector ) και επιλεγεις τον C: ( το backup Το αποθηκευεις σε ενα εξωτερικο δισκο ή σε αλλο δισκο μεσα στο Pc Που να μην ειναι ομος κομματι του C: . Μολις τελειωσει αλλαζεις τυς δισκους βαζεις τον ssd κανεις την ιδια διαδικασια και επιλεγεις restore ! ** εαν τα δεδομενα μεσα στον 500αρι ειναι πιο πολλα απο τον ssd , απλα απεγκατεστησε προγραματα , καθαρισε το σκληρο απο σαβουρα ( εκκαθαριση δισκου ---> εκκαθαριση αρχειων συστηματος επιλογη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα