konstantinosgat Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα, βρεθηκε στα χερια μου ενας παλιος WD2500BENT απο ενα παλιο λαπτοτ, μπορω να τον χρησιμοποιησω στον σταθερο μου υπολογιστη η θα εχω θεματα με τα volt κλπ; αν ναι, χρειαζομαι καποιον ανταπτορα; ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά μπορείς, απλά τον συνδέεις και δουλεύει. Αντάπτορα μπορεί να χρειαστείς μόνο για να τον στερεώσεις αλλά μπορείς και να τον κολλήσεις με διπλής όψεως πχ. 1
konstantinosgat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 σε ευχαριστω παρα πολυ, τον εβαλα και δουλευει κανονικα 1
georgioskchasiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 σε ευχαριστω παρα πολυ, τον εβαλα και δουλευει κανονικα Μέτρα τις ταχύτητες και μήπως συμφέρει αν βάλεις αυτόν για bootάρισμα έτσι κι αλλοιώς, μπορείς να μπουτάρεις κι από τους 2... με επιλογή από το bios
konstantinosgat Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εβαλα αυτον ετσι κι αλλιως γιατι εκανα dual boot με μια διανομη linux και χρειαστηκε να βαλω τον GRUB loader γιατι αλλιως bootαρε μονο windows. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από konstantinosgat
konstantinosgat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 δεν με νοιαζει καθολου η ταχυτητα στο boot, αλλαξα και τον χρονο που διαλεγεις λογισμικο για boot απο 5 δευτερολεπτα σε 10 φαντασου
Diskimpex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Oτι εχει προεπιλογη σε χρονο ,αυτο προτεινει το εργοστασιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα