Camel4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Για την ιστορία το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο εμφανίζεται πρώτα σε αναζήτηση για τη συγκεκριμένη σειρά μοντέλων, έπειτα στην εικόνα της επίσημης ιστοσελίδας της συγκεκριμένης σειράς https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xe7000-series και τέλος ενδεικτικά στο manual pdf. Θέλω να πω δεν είναι κάτι που κάποιος κάπως κατέβασε από το μυαλό του, ούτε ότι δε θέλουμε να λέγονται τα πράγματα όπως έχουν. Το αντιθετο. Είδωμεν. Και στο επισημο site και στο manual αναφερει οτι: "Οι προδιαγραφές του τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το μοντέλο της τηλεόρασης." Αυτο σημαινει οτι ειτε δεν ερχεται στην Ελλαδα ανεξαρτητως μοντελου ειτε οτι το μοντελο που πηρε ο φιλος ο RigasGR εχει το απλο τηλεχειριστηριο... Παντως και εγω την παρηγγειλα απο το Plaisio που δινει το τελευταιο μοντελο της σειρα (XE7096) οποτε θα φανει αν ειναι θεμα μονο μοντελου ή χωρας. Ημουν πολυ σκεπτικος στο να την αγορασω μιας και ηθελα την Samsung MU6400 .Αλλα κοστιζει απο 700 το ελαχιστο και δεν νομιζω τωρα στην Black Firday ή στην περιοδο των γιορτων να πεσει στα 500. Εχω μια LG 1080p στις 32'' του 2010 οποτε η μεταβαση που κανω σε 4K με εστω βασικη υποστηριξη HDR (σε σχεση με ακριβοτερα μοντελα) και στις 49'' θα ειναι τεραστια διαφορα.
m32s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και στο επισημο site και στο manual αναφερει οτι: "Οι προδιαγραφές του τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το μοντέλο της τηλεόρασης." Αυτο σημαινει οτι ειτε δεν ερχεται στην Ελλαδα ανεξαρτητως μοντελου ειτε οτι το μοντελο που πηρε ο φιλος ο RigasGR εχει το απλο τηλεχειριστηριο... Παντως και εγω την παρηγγειλα απο το Plaisio που δινει το τελευταιο μοντελο της σειρα (XE7096) οποτε θα φανει αν ειναι θεμα μονο μοντελου ή χωρας. Ημουν πολυ σκεπτικος στο να την αγορασω μιας και ηθελα την Samsung MU6400 .Αλλα κοστιζει απο 700 το ελαχιστο και δεν νομιζω τωρα στην Black Firday ή στην περιοδο των γιορτων να πεσει στα 500. Εχω μια LG 1080p στις 32'' του 2010 οποτε η μεταβαση που κανω σε 4K με εστω βασικη υποστηριξη HDR (σε σχεση με ακριβοτερα μοντελα) και στις 49'' θα ειναι τεραστια διαφορα. δε λεω κατι διαφορετικο το διατυπωσα πολυ προσεκτικα με τη λεξη 'ενδεικτικα' και προηγουμενως εχοντας πει 'πιθανοτατα' απαντησα ομως σε μια αποστροφη πως το τηλεχειριστηριο ειναι μαπα και πως δε θελουμε να ακουγεται ταχα η πραγματικοτητα οταν ευλογα δεν ειχαμε δει καμια φωτογραφια και το μονο που βρισκει κανεις ειναι αυτο που ποσταρισα επαναλαμβανω λοιπον ειδωμεν υγ: δεν ειναι δυσκολο ο RigasGR να μας αναφερει το μοντελο του τηλεχειριστηριου που παρελαβε για να σχηματισουμε γνωμη κατω χαμηλα το γραφει συνηθως
hondakkias31 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και στο επισημο site και στο manual αναφερει οτι: "Οι προδιαγραφές του τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το μοντέλο της τηλεόρασης." Αυτο σημαινει οτι ειτε δεν ερχεται στην Ελλαδα ανεξαρτητως μοντελου ειτε οτι το μοντελο που πηρε ο φιλος ο RigasGR εχει το απλο τηλεχειριστηριο... Παντως και εγω την παρηγγειλα απο το Plaisio που δινει το τελευταιο μοντελο της σειρα (XE7096) οποτε θα φανει αν ειναι θεμα μονο μοντελου ή χωρας. Ημουν πολυ σκεπτικος στο να την αγορασω μιας και ηθελα την Samsung MU6400 .Αλλα κοστιζει απο 700 το ελαχιστο και δεν νομιζω τωρα στην Black Firday ή στην περιοδο των γιορτων να πεσει στα 500. Εχω μια LG 1080p στις 32'' του 2010 οποτε η μεταβαση που κανω σε 4K με εστω βασικη υποστηριξη HDR (σε σχεση με ακριβοτερα μοντελα) και στις'' θα ειναι τεραστια διαφορα. η συγκεκριμενη την εχει στα 550 αλλα δεν ξερω αν εχει διαφορα με το ΜU Πιθανων να ειναι τα ιδια πανω κατω https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400 Και στο επισημο site και στο manual αναφερει οτι: "Οι προδιαγραφές του τηλεχειριστηρίου διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και το μοντέλο της τηλεόρασης." Αυτο σημαινει οτι ειτε δεν ερχεται στην Ελλαδα ανεξαρτητως μοντελου ειτε οτι το μοντελο που πηρε ο φιλος ο RigasGR εχει το απλο τηλεχειριστηριο... Παντως και εγω την παρηγγειλα απο το Plaisio που δινει το τελευταιο μοντελο της σειρα (XE7096) οποτε θα φανει αν ειναι θεμα μονο μοντελου ή χωρας. Ημουν πολυ σκεπτικος στο να την αγορασω μιας και ηθελα την Samsung MU6400 .Αλλα κοστιζει απο 700 το ελαχιστο και δεν νομιζω τωρα στην Black Firday ή στην περιοδο των γιορτων να πεσει στα 500. Εχω μια LG 1080p στις 32'' του 2010 οποτε η μεταβαση που κανω σε 4K με εστω βασικη υποστηριξη HDR (σε σχεση με ακριβοτερα μοντελα) και στις'' θα ειναι τεραστια διαφορα. η συγκεκριμενη την εχει στα 550 αλλα δεν ξερω αν εχει διαφορα με το ΜU Πιθανων να ειναι τα ιδια πανω κατω https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400 https://www.displayspecifications.com/en/comparison/620c186f9 οντως μαλον πολυ μικρες διαφορες
Craven Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ξεκολλάτε με το τηλεχειριστήριο ρε παιδιά.. ήμαρτον πια.. 3
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ξεκολλάτε με το τηλεχειριστήριο ρε παιδιά.. ήμαρτον πια.. χαχα οντως ειναι απιστευτοι vfm τβ βρηκανε και ξεφτιλιστηκε το θεμα,ψαχνω πολυ καιρο 49 4k sony και δεν εχω δει αλλη τετοια προσφορα πουθενα.και διαβαζω τα απιστευτα εδω μεσα για hdr (μαιμου)+τηλεκοντρολ μεγαλο κλτπ.
johnny77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400 για δειτε κ αυτη βασικα αυτη θελω να παρω σε 40αρα αλλα επειδη κ η τιμης σε 40αρα παιζει τοσο περιμενω να πεσει στα επιπεδα 450 που εχουν κ οι υπολοιπες οσοι θελετε 49 ειναι τιμια προσφορα κ ισως κ καλυτερη της sony της προσφορας ας πει κ καποιος σχετικος γιατι κ γω ειμαι ασχετος λιγο απο οθονες https://www.skroutz.gr/s/9004464/Samsung-UE49KU6400.html#reviews Αν κι ασήμαντο, περσινή σειρά αυτή η Samsung Εχει κανεις αποψη για το ποια να προτιμησουμε ? Αυτη του θεματος , η την samsung?sony δν εχω παρει ποτε μου και δεν εχω αποψη. Απο samsung ειμαι ευχαριστημενος!
Camel4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ενταξει,κουβέντα να γίνεται... Η τηλεόραση για την τιμή της είναι φανταστική. Για όποιον δεν έχει 4k ή θέλει μια δεύτερη είναι μοναδική προσφορά.
Triple_HR21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εχει κανεις αποψη για το ποια να προτιμησουμε ? Αυτη του θεματος , η την samsung?sony δν εχω παρει ποτε μου και δεν εχω αποψη. Απο samsung ειμαι ευχαριστημενος! η sammy στον κωτσο δεν υπαρχει ειναι εκθεσιακο κομματι,και στο σκρουτζ ξεκιναει μετα απο 659,αρα προφανως τη sony για εμενα φιλος,.
RigasGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Που ξεφτυλιστικε το θεμα??? Στο οτι ανεφερα για το τηλεκοντρολ? Ε ναι ειναι της πουτσας....και να μην βαζει η SONY HELLAS στο site της αυτο που δειχνει. Θα βαλω το μεσημερι το μοντελο γιατι ειμαι στο γραφειο. Και το VFM δεν ειναι αυτη, ειναι η KS8000 55αρα που την πηρα 1150 ευρω, απλα εψαχνα για 2η και πηρα αυτη. Τωρα αν αυτα που εγραψα δεν αρεσουν στο κοσμο , και νομιζουν οτι την εχω θαψει ειναι αποψη μου. Το εγραψα γιατι ακομα τρεχει η προσφορα και μπορει καποιος να θελει να ξερει, μην το κανουμε πανε δες την σε κατασταση Demo στα μαγαζια....γιατι εκει ειναι αλλες ρυθμισεις. και η 7077 με την 7096 ειναι ακριβως ιδιες μονο που η 1η ειναι ασημι πλαισιο και η αλλη μαυρο. 1
GIS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ετσι για την ιστορια, ολες αυτες οι μαζικες προσφορες απο τους "μεγαλους" στα ιδια ή παρομοια μοντελα προκυπτουν απο την κατασκευαστρια εταιρεια; Δλδ η (καθε) Sony τους δινει ενα αποθεμα σε χαμηλοτερη τιμη για πουλησει ενας συγκεκριμενος κωδικος στην αγορα ή απλα καποιος απο ολους αποφασιζει να στειλει ενα μοντελο με ελαχιστο ποσοστο κερδους και matchαρουν οι υπολοιποι μεγαλοι; 1
batman26 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Που ξεφτυλιστικε το θεμα??? Στο οτι ανεφερα για το τηλεκοντρολ? Ε ναι ειναι της πουτσας....και να μην βαζει η SONY HELLAS στο site της αυτο που δειχνει. Θα βαλω το μεσημερι το μοντελο γιατι ειμαι στο γραφειο. Και το VFM δεν ειναι αυτη, ειναι η KS8000 55αρα που την πηρα 1150 ευρω, απλα εψαχνα για 2η και πηρα αυτη. Τωρα αν αυτα που εγραψα δεν αρεσουν στο κοσμο , και νομιζουν οτι την εχω θαψει ειναι αποψη μου. Το εγραψα γιατι ακομα τρεχει η προσφορα και μπορει καποιος να θελει να ξερει, μην το κανουμε πανε δες την σε κατασταση Demo στα μαγαζια....γιατι εκει ειναι αλλες ρυθμισεις. και η 7077 με την 7096 ειναι ακριβως ιδιες μονο που η 1η ειναι ασημι πλαισιο και η αλλη μαυρο. τωρα σοβαρα βγαλανε 49 sony 4k προσφορα και σε χαλαει το τηλεκοντολ?ωραια πακεταρησε την και παντην πισω ειναι απλο. και που κολλαει αυτη εδω KS8000 55αρα που την πηρα 1150 ευρω? (διπλάσια τιμη+ ειναι) και αναφερεις οτι ειναι προσφορα?μιλαμε για συγκεκριμενο μοντελο και ιντσες μη μπερδευεσαι φιλος.
johnny77 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 η sammy στον κωτσο δεν υπαρχει ειναι εκθεσιακο κομματι,και στο σκρουτζ ξεκιναει μετα απο 659,αρα προφανως τη sony για εμενα φιλος την εχει το πλαισιο , αλλα ισως κι εκει ειναι εκθεσιακο
RigasGR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) τωρα σοβαρα βγαλανε 49 sony 4k προσφορα και σε χαλαει το τηλεκοντολ?ωραια πακεταρησε την και παντην πισω ειναι απλο. και που κολλαει αυτη εδω KS8000 55αρα που την πηρα 1150 ευρω? (διπλάσια τιμη+ ειναι) και αναφερεις οτι ειναι προσφορα?μιλαμε για συγκεκριμενο μοντελο και ιντσες μη μπερδευεσαι φιλος. Ναι με χαλαει. Για το Sony RM-ED062 κοντρολ απλα δεν...... https://www.skroutz.gr/s/7339376/Sony-RM-ED062.html Τωρα η KS8000 διπλασια τιμη δεν λεω αλλα και 2300 οταν βγηκε. Αν θα την πακεταρω η την βαλω εδω μεσα 300 ευρω και αρχισουν τα ταλεντα εχω 200 κατοσταρικα ερχομαι και την παιρνω ατακα και επιτοπου, ειναι κατι που θα το κρινω εγω. Εγραψα οτι εγραψα γιατι ακομα παιζει προσφορα. Τωρα το direction για τον φιλο που λεει πως παει σε SALE κατι ειναι για την συγκεκριμενη. 500 αγορα το μαγαζι.... πας αγοραζεις 499 σαν πελατης,,,,το μαγαζι αποδιδει 24% Φ.Π.Α οπωτε ειναι μεσα αρνητικα στον τζιρο 120 ευρω. Αν θες να μιλησουμε με νουμερα μιας και εχω αδερφο Product Manager παει... 500+ 24% Φ.Π.Α + 8% κερδοφορια καταστηματος. 699 πρεπει να την πουλανε το minimum, απλα βαζει χρηματα στο κομματι η ιδια η SONY. Οτι γινεται με τα Playstation δηλαδη σε SALES.... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2017 από RigasGR 1
batman26 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 την εχει το πλαισιο , αλλα ισως κι εκει ειναι εκθεσιακο μονο ενα καταστημα βγαζει προφανος ειναι εκθεσιακο και αυτο οπως του κωτσου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Για το Sony RM-ED054 κοντρολ απλα δεν...... https://www.skroutz.gr/s/7292733/Sony-RM-ED054.html Πράγματι είναι μίζερο, το άλλο που μπήκε πιο πάνω είναι κλάσης ανώτερο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα