Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

rgbw οπως σχεδον ολες οι lg οι φετινες

Άρα πάλι μόνο οι σειρές Super UHD είναι RGB, οι "απλές" UHD είναι RGBW...

Μακρυά κι αγαπημένοι...

Δημοσ.

Από πλαίσιο μου είπαν πως τις παραλαμβάνουν αύριο (Sony KD-49XE7096),  και αποστολή την πέμπτη, για αυτούς που παρήγγειλαν χθες.

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400

για δειτε κ αυτη βασικα αυτη θελω να παρω σε 40αρα αλλα επειδη κ η τιμης σε 40αρα παιζει τοσο περιμενω να πεσει στα επιπεδα 450 που εχουν κ οι υπολοιπες οσοι θελετε 49 ειναι τιμια προσφορα κ ισως κ καλυτερη της sony της προσφορας ας πει κ καποιος σχετικος γιατι κ γω ειμαι ασχετος λιγο απο οθονες

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400

για δειτε κ αυτη βασικα αυτη θελω να παρω σε 40αρα αλλα επειδη κ η τιμης σε 40αρα παιζει τοσο περιμενω να πεσει στα επιπεδα 450 που εχουν κ οι υπολοιπες οσοι θελετε 49 ειναι τιμια προσφορα κ ισως κ καλυτερη της sony της προσφορας ας πει κ καποιος σχετικος γιατι κ γω ειμαι ασχετος λιγο απο οθονες

https://www.skroutz.gr/s/9004464/Samsung-UE49KU6400.html#reviews

Δημοσ.

To τηλεχειριστήριο πιθανότατα είναι το RMT-TX300E

sony-kdl49we755baep-led-tv-123-cm-49-inc

και όσο κι αν θεωρώ υπερβολή και κιτς τα λογότυπα του κάθε Netflix και Youtube σε ένα τηλεχειριστήριο

εξίσου υπερβολικό βρίσκω και ένα χαρακτηρισμό τύπου τηλεχειριστήριο του κιλού

ή πως θα ήταν καλύτερο ένα τηλεχειριστήριο του κάθε κινεζοαποκωδικοποιητή.

Προσωπική άποψη πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει η Sony δεν φημίζεται για τα τηλεχειριστήρια της στις τηλεοράσεις.

Εδώ στην ακριβή περσινή 55xd9305 (tv που ξεκίνησε στον θεό σαν τιμή) αντί να είναι αντάξιο μιας πανάκριβης τηλεόρασης είναι σχεδόν παρόμοιο με της τηλεόρασης του θέματος (με εξαίρεση το bluetooth voice button φυσικά). BT το voice button IR το υπόλοιπο remote, βγάλε άκρη. Ούτε φωτιζόμενο ούτε τίποτα (η LG που είχα από το 2011 είχε φωτιζόμενο και κλάσεις ανώτερο τηλεχειριστήριο και μου έκανε εντύπωση όταν είδα αυτό). To ίδιο πάνω κάτω και στην φετινή σειρά.

ΑΛΛΑ θεωρώ πως το τηλεχειριστήριο είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να απασχολεί κάποιον.

Άτομα μέσα στην τεχνολογία είμαστε, αυτά ξεπερνιούνται αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος (πχ για εμένα ας είναι καλά το harmony).

Εγώ προσωπικά, αν και πέρασε απο σκέψη για δεύτερη, δυστυχώς δεν θα πήγαινα σε αυτή κυρίως γιατί δεν έχει VA panel, ούτε γιατί δεν έχει android tv ούτε για το τηλεχειριστήριο, ούτε τίποτα. 

Δημοσ.

και εγώ έχω συναντήσει LG τηλεχειριστήριο με φωτιζόμενο πλήκτρο, με διακοσμητικά επιχρωμιωμένα κλπ κλπ

αλλά από την άλλη να ειναι το LG και πολύ βαρύ σε σχέση με το πανάλαφρο της Sony

όσο για Samsung τηλεχειριστήριο που επίσης έχω

δε μου έκανε καμιά φοβερή διαφορά από της Sony πέρα από το άπλετο glossy φινίρσμα

και έχω να προσθέσω πως το Samsung μου μοιάζει άβολο στο χέρι

προσωπικά δεν έχω πρόβλημα χρήσης με τα Sony τηλεχειριστήρια γιατί τα περισσότερα Sony είναι πανάλαφρα,

με το ουσιαστικό θέμα να έγκειται απλώς στην αντοχή τους στο χρόνο

Δημοσ.

Οι έως τώρα εντυπώσεις με χρήση περίπου 4 ωρών : Κατά τη γνώμη μου η τηλεόραση είναι εξαιρετική, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την τιμή της.

Έψαχνα τηλεόραση και ήθελα να αγοράσω εδώ και 2 μήνες, δεν δημιουργήθηκε ανάγκη λόγω της προσφοράς που είδα στο insomnia. Περίμενα Black Friday όμως σε τέτοια τιμή, τέτοιο μοντέλο δεν νομίζω ότι θα παίξει.

Η εικόνα της είναι εξαιρετική με τίμιο 4K. Δεν δοκίμασα Ps4 διότι δεν έχω. Σε YouTube, Netflix η εικόνα δείχνει πολύ ωραία με προσεγμένο μαύρο και έντονο λευκό. Χαίρομαι που δεν είδα ξέπλυμενα χρώματα και λευκό που γίνεται γκρι. Η φωτεινότητα της είναι αρκετά ικανοποιητική. Εμένα πχ με καλύπτει σε διαμέρισμα που την χτυπάει και παράθυρο απέναντι.

Στα κανάλια δεν θεωρώ πως είναι τόσο άσχημα όσο αναφέρθηκαν ειδικά με συγκρίσεις που είχα κάνει σε κωτσοβολο και media με παρόμοια μοντέλα. Είναι πλήρως ικανοποιητική η εικόνα. Το μενού είναι εύχρηστο αρκεί να το ψάξεις. Άπαξ και το δεις μια φορά δε χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Στα αρνητικά θα έβαζα τη βάση η οποία δεν θεωρώ ότι είναι στιβαρή, το τηλεχειριστήριο το οποίο δε με ενθουσίασε και το μενού εφαρμογών. Ο Opera browser σέρνεται θεωρώ.

Από τις πρώτες μου κινήσεις θα είναι να φτιάξω τη στήριξη τοίχου που πιάνει στο έπιπλο τηλεόρασης σε περίπτωση σεισμού κλπ μην πέσει. Το μενού λύνεται πολύ απλά με ένα Steam Link, android box ή HDMI. Όλοι πιστεύω έτσι θα τη χρησιμοποιήσουμε.

Κατά τη γνώμη μου η τηλεόραση είναι εξαιρετική για 500 ευρώ. Έχω ενθουσιαστεί με την εικόνα της. Για 800 ευρώ θα έλεγα όχι καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερα μοντέλα. Στο συγκεκριμένο price range όμως πρώτα την αγοράζεις και μετά το σκέφτεσαι. Έχει ευτυχώς πολλές δυνατότητες, το miracast λειτουργεί άψογα και άμεσα χωρίς lag. Με λίγο ψάξιμο όλα λύνονται. Σύνδεσα κιόλας πληκτρολόγιο και ποντίκι οπότε το σερφατισμα έγινε ευκολότερο.

Δημοσ.

To τηλεχειριστήριο πιθανότατα είναι το RMT-TX300E

sony-kdl49we755baep-led-tv-123-cm-49-inc

και όσο κι αν θεωρώ υπερβολή και κιτς τα λογότυπα του κάθε Netflix και Youtube σε ένα τηλεχειριστήριο

εξίσου υπερβολικό βρίσκω και ένα χαρακτηρισμό τύπου τηλεχειριστήριο του κιλού

ή πως θα ήταν καλύτερο ένα τηλεχειριστήριο του κάθε κινεζοαποκωδικοποιητή.

Προσωπική άποψη πάντα.

Οχι δεν ειναι αυτο, ειναι Κινεζια στο Full.

Aισχος....!!!!!!!!!! και πρεπει να λεγονται αυτα και να μην λεμε οτι ειναι ΟΚ επειδη την αγορασα.

Το μισο με μακρος, και πας Know to How???? για να βρεις τα κουμπια τι κανουν.

Παμε σε 2ο τεσταρισμα.

Την κανω reset σε ολες τις ρυθμισεις και λεω θα ξεκινησω απο την επιλογη Graphics (την εχω στα Aγγλικα την γλωσσα) και θα δωσο σημα απο το Laptop, να δω τι κανει στο λευκο σε μια σελιδα στο Word, και να δω ποιοτητα γραμματοσειρας απο μακρια στα εικονιδια.

Τις δινω 1920χ1080 μιας και το Laptop μεχρι εκει μπορουσε με την καρτα του.

Στο λευκο ειναι πολυ ΟΚ, χωρις σκιες και αλαγη χρωματικης αποδοσης, τα εικονιδια πολυ καθαρα.

Λεω ας αλαξω τωρα σε αλλη επιλογη Scene Selection (επιλογη που εχει ετοιμες ρυθμισεις οπως,Game,Αθλητικα,Music,HDR)

Επιλεγο την HDR, και λεω.... ΟΧΙ.

Και μετα απο 5 λεπτα καταλαβαινω οτι η ετοιμη επιλογη βαζει χρωμα στο χρωμα και αλαζει το μαυρο.

Φευγω απο το Laptop, και επιλεγο Netflix απο το Menu της.

Και λεω ας βαλω την σειρα Star Trek η οποια εχει HDR.

Την εχω στην επιλογη Default, και με το που ξεκιναει η σειρα βλεπω αλαγη στο χρωμα και παει μονη της στο HDR.

Στο πρωτα λεπτα, σκεφτομαι ΟΚ..... και επιλεγω μεσα απο το HDR....HDR-Vivid και ΝΑΙ πλεον δειχνει σωστα και λεω εδω ειμαστε.

Super...!!!

Ειδα μερικα ακομα σε HDR απο το Netflix σαν μετρο συγκρισης με την KS-8000 55".

Σε γενικες γραμμες τα πηγε αρκετα καλα, και πηρα γνωμονα οτι αυτη εχει 700 κερια η KS-8000 2000 και μπορει σε ριπη να δωσει μεχρι 4000 κερια.

Βαζω Youtube και επειλεγω The HDR chanell με καποια βιντεο που ειναι πολυ γνωστα σε μενα σαν τεστ, και αν της εβαζα βαθμο με την KS-8000 απο 0-10.... θα εβαζα ενα 7 πολυ γεναιο και στοργικο. Για 6 ειναι !!!!!

Παμε στην Digea να δω τι κανει. Αν και δεν βλεπω τηλεοραση σχεδον ποτε.....

Δινω νεα σαρωση σηματος για να σκαναρει και να δω μηπως την προηγουμενη φορα δεν τα κλειδωσε καλα.

Στα Digea δεν αλαξε κατι, απλα την εβαλα στην Default επιλογη με καταργηση ολα τα extra που βαζει η SONY και ηρθε με το Cool colour ΟΚ για να δεις ανετα πλεον.

Παμε στον ηχο  που εδω ειναι πολυ Super μιας και εχει αρκετα δυνατο ηχο και με πολλα extra.

Στον ηχο της ειναι απο την KS-8000 αντε γεια...... την παταει κατω σε ολα την Samsung.

Εχει μεχρι και το bit rate να αλαξεις.

Στο Playstation Pro, την δοκιμασα με παιχνιδια Injustice 2 που εχει HDR , Battlefield 1 και Gran Turismo και ειναι ποιο ζεστα-ζωντανα τα χρωματα.

Την εβαλα στην επιλογη Game, και την αφησα εκει.

Αν βρει HDR ανοιγει μονη της, αν οχι παιζει με τον φωτισμο ως εχει.

Αν κανεις το λαθος και την βαλεις στην HDR επιλογη ειναι μαυρο χαλι τελειως, απλα δεν παιζεις καθολου.

Και εδω με τα extra ολα στο off, και επαιξε πολυ καλα.

Στο θεμα Web Broswer δεν θα πω τιποτα, απλα τον ειδα οτι ανοιγει και ο λογος ειναι οτι εχω συνδεμενο το Laptop μονιμα.

Την εχω με ενα Logitech Master MX (και στα μαλια να το βαλεις καποιου δουλευει) μαζι με  ενα Logitech K-360 πληκτρολογιο και

απεχουμε πολυ μεχρι η Smart-TV να μπορει εστω και σαν Web να φτασει ενα Laptop.

Αυτα απο εμενα.

• Like 3
Δημοσ.

Για την ιστορία 

το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο εμφανίζεται πρώτα σε αναζήτηση για τη συγκεκριμένη σειρά μοντέλων,

έπειτα στην εικόνα της επίσημης ιστοσελίδας της συγκεκριμένης σειράς https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xe7000-series

και τέλος ενδεικτικά στο manual pdf.

Θέλω να πω δεν είναι κάτι που κάποιος κάπως κατέβασε από το μυαλό του, ούτε ότι δε θέλουμε να λέγονται τα πράγματα όπως έχουν.

Το αντιθετο.

Είδωμεν.

Δημοσ.

Εχει κ το αντιστοιχο 43 635v κοντα στα 430 eshop newsletters

Που μπορώ να δω αυτήν την προσφορά σε περίπτωση που δεν μου ήρθε μειλ ;

Δημοσ.

Που μπορώ να δω αυτήν την προσφορά σε περίπτωση που δεν μου ήρθε μειλ ;

Αν εισαι εγγεγραμμένος στο e-shop , στο site αλλα και στην εφαρμογη του κινητου , εχει επιλογη newsletter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...