Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα????

Γιατι και στην KS8000 και στην J5500 1080i 50Hz λενε.

Η παλιά Sony που έχω τόσο λέει (25hz) στην ERT HD (Υμηττό βλέπω). Ίσως να είναι θέμα Sony και Samsung?

Δημοσ.

Παίδες διαβάζω καλά ότι η Sony στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις φοράει IPS Panels; Κάποιες από αυτές δεν βγαίνει με VA Panel; Αν είναι με IPS πραγματικά είναι ανασταλτικός παράγοντας γιατί έχω μια Sony προπερσινη mid-range με VA και έχει εξαιρετική εικόνα ειδικά σε αντίθεση και μαύρο και ελάχιστο input lag. Δεν έχουν τα "συμπτώματα" των IPS αυτές όσον αφορά τα επίπεδα μαύρου και input lag;

Δημοσ.

Παίδες διαβάζω καλά ότι η Sony στις συγκεκριμένες τηλεοράσεις φοράει IPS Panels; Κάποιες από αυτές δεν βγαίνει με VA Panel; Αν είναι με IPS πραγματικά είναι ανασταλτικός παράγοντας γιατί έχω μια Sony προπερσινη mid-range με VA και έχει εξαιρετική εικόνα ειδικά σε αντίθεση και μαύρο και ελάχιστο input lag. Δεν έχουν τα "συμπτώματα" των IPS αυτές όσον αφορά τα επίπεδα μαύρου και input lag;

Στη 49αρα εχει IPS panel μονο

Η 43αρα και 55αρα εχουν VA

Δημοσ.

Παρήγγειλα μια για τον κουνιάδο μου από Κωτσόβολο,αλλά θα μπορέσω να την τεστάρω μεθαύριο. Από κοντά που την είδα επιβεβαιωθηκα πως πρόκειται για εξαιρετικό value for money, κρίνοντας πάντα το κόστος κτήσης. Με 500 κατοστάρικα, επώνυμη, 49 άρα, 4Κ (έστω και με υποτυπώδες HDR) δε νομίζω να βρεθεί κάτι καλύτερο. Όσοι περιμένουν την Παρασκευή, θα απογοητευτουν μιας και δεν πιστεύω πως θα υπάρξει ανάλογη προσφορά με μεγάλη διαθεσιμότητα όπως τώρα.

Δημοσ.

Bf περιμενουμε αδερφε οσοι περιμενουμε για αλλα κομματια μοντελα γενικα οχι για την συγκεκριμενη που βαλαν τσοντα κ στα 500 εχει επιλογες κ στο skroutz αλλες μαρκες αν δεν βρουνε bf βλ Samsung 43 ρες

Δημοσ.

Τωρα προσφορα εχουν αλλο μοντελο, την 200Hz.

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-49xe7005baep-1199300.html

Το υποτυπωδες HDR στις συγκεκριμενες ειναι οταν συγκρινεται με μοντελα των πρωην 2300+ ευρω.

Ε ναι εκει εχει διαφορα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει hdr αφού δεν διαθέτει ούτε μία προϋπόθεση για σωστό hdr. Απλά διαβάζει το σήμα και βγάζει ένδειξη hdr υλικού.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα μαλλον δεν την παιρνουμε.. περιμενουμε

Εχωντας ενεργη παραγγελια απο Πλαισιο και περιμενωντας τους να ξεκαθαρισουν τι θα γινει τοσο με την διαθεσιμοτητα οσο και με την παραδοση, αυτο σκεφτομαι και εγω σημερα μετα απο τις πρωτες εντυπωσεις των παιδιων που την πηραν.

Τουλαχιστον το θεμα με το upscaling της Digea ειναι σοβαρο. Αν ειναι να το κανει χειροτερο απο τις υπολοιπες της χρηματικης κατηγοριας της εχουμε θεμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...