Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι ξερω στους φοιτητες κανουν καλυτερες τιμες στην επεκταση εγγυησης. Δεν το αναφερει στον ιστοτοπο, πρεπει να ρωτησεις σε καταστημα

-25% επιπλεον εκπτωση μπορεις να εχεις αν βγαλεις τη καρτα που ειναι για φοιτητες,

και η συγκρεκριμενη  τβ με 5ετη εγγυηση εχει 70 ευρω,-25%=52.50+499=στα 550 και καθαρισες,αρκετα καλο deal μου ακουγεται

αν εχεις και yellows τωρα εχει προσφορα το public δειτε εδω http://yellow.piraeusbank.gr/el/synergates/stratigikoi-synergates/public

με 12.500 yellow εξαργυρωνεις -50 ευρω.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-25% επιπλεον εκπτωση μπορεις να εχεις αν βγαλεις τη καρτα που ειναι για φοιτητες,

και η συγκρεκριμενη  τβ με 5ετη εγγυηση εχει 70 ευρω,-25%=52.50+499=στα 550 και καθαρισες,αρκετα καλο deal μου ακουγεται

αν εχεις και yellows τωρα εχει προσφορα το public δειτε εδω http://yellow.piraeusbank.gr/el/synergates/stratigikoi-synergates/public

με 12.500 yellow εξαργυρωνεις -50 ευρω.

Έχω yellows και βλέπω ότι με 12500 εξαργυρώνεις 25 ευρώ όχι 50. 

Δημοσ.

Την παρηγγειλα απο Plaisio.

Μου ηρθε mail οτι "παρουσιαστηκε θεμα διαθεσιμοτητας", θα επικοινωνησουν μαζι μου κλπ.

Kαι εγώ το ίδιο. Την έκανα την παραγγελία online και μετά με πήραν και μου είπαν ότι θα έχουν παραλαβή από Παρασκευή αν θυμάμαι καλά. Τελικά είδα ότι την είχε άμεσα ο Κωτσόβολος και πήγα και την πήρα από εκεί. Μαζί με επέκταση εγγύησης για 3 επιπλέον χρόνια (συνολο 5) και πολύπριζο ασφαλείας πήγε 577 ευρώ.

Δημοσ.

Λοιπον 1ες εντυπωσεις και θα ειμαι αντικειμενικος οσο γινεται γιατι εχω σημειο αναφορας την Samsung KS 8000 55αρα που εχω.

Απο φινιρισμα καλη η βαση μετρια απο θεμα βιδωματος πανω στην οθονη, το τηλεκοντρολ της πλακας.....οταν λεμε της πλακας.

ενας εξωτερικος tuner των 30 ευρω εχει καλητερο, και τα κουμπια Netflix και Youtube δεν υπαρχουν.

Παμε στο μενου και στις λειτουργιες, του εχουν βαλει πολλες ρυθμισεις π.χ στην εικονα 6 προφιλ (με τα κλασικα, Game,Graphics ειναι για λειτουργια PC, 2 CUSTOM, 1 HDR) αλλα πολυ χρονο να βρεις τι σου αρεσει και τι οχι για να ερθει σε ανεκτα ορια.

Ειμαι ακομα στο ψαξιμο και δεν ειναι σαν τις Samsung με μια Plug n Play αρχικη ρυθμιση απο το εργαστασιο.

Το HDR ειναι μετριο για την αρχικη τιμη της που επαιζε απο 750 ευρω, Samsung rules.

Το HDR σε Playstation το δοκιμασα με 2 επιλογες που βγαζει η οθονη και η ποιο απλη και καλα δειχνει καλητερα απο την Super, δεν θυμαμε ονομασιες πως τις ονομαζει, αλλα μεγαλη βελτιωση ηταν οταν το γυρισα στα Αγγλικα, για να καταλαβαινω τι λεει σαν επιλογη και τι κανει.

Ηχος δυνατος, και δεν ειδα να τραβαει ζορια.

Σε αναλυση τηλεοπτικου σηματος ειναι για τα μπαζα, pixel του κερατα και δεν ξερω ακομα το γιατι + οτι μου βγαζει σαν αναλυση μεσα στα καναλια HD της Digea 1080i 25Ηz, NAIII 25Hz....

Σε Netflix που την δοκιμασα μια ταινια που εβαλα για κανα 15λεπτο ηταν καλη.

Συνδεσμολογια ολα στο πλαι, και η τροφοδοσια μαζι με την 3η HDMI πισω στο κεντρο ακριβως.

Για τα χρηματα 499, θα πω οτι τοσο επρεπε να την πουλανε και οχι μαλακιες 800 ευρω.

Αυτα απο την δικια μου προσωπικη αποψη, και εμπειρια χρησης.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

"Σε αναλυση τηλεοπτικου σηματος ειναι για τα μπαζα, pixel του κερατα"

Αυτό είναι περίεργο , υποτίθεται ότι αυτό είναι το δυνατό σημείο των Sony και τα τεστ που έχουν γίνει λενε το ίδιο πράγμα.

Μήπως κάτι σου ξεφεύγει;

Δημοσ.

Καλορίζικη Ρήγα, να σε ρωτήσω: Στις ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα,

έχεις απενεργοποιήσει όλα τα 'βελτιωτικά' του τηλεοπτικού σήματος?

Για πες σε παρακαλώ, πως δείχνει χωρίς τα: eco, auto contrast, deblock, mpeg βελτίωση κλπ (ή όπως τα ονομάζει η sony).

Όσες οικονομικές 4Κ τιβι (49-55 ίντσες), έχω δει να παίζουν digea, είναι για κλάματα..

Δεν μπορούν να το κάνουν upscale 720 και 1080 σε 4Κ με επιτυχία, (με ή χωρίς τα 'βελτιωτικά' τους).

Και αυτό γιατί το σήμα digea (τις περισσότερες φορές), είναι χάλια.

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρελαίνεστε με τα κανάλια της digea και αυτά που γράφουν. Έχω το καλύτερο περσινό μοντέλο της Sony, την 55xd9305 και τα κανάλια μου φαίνονται χάλια, αν και από κανάλι σε κανάλι έχει τεράστιες διαφορές.

Δημοσ.

Στο σπιτι το 2ο εχω μια Samsung J5500 43αρα ειναι ανωτερη στα καναλια της Digea, καμια σχεση νομιζεις ειδικα Star και Skai οτι ειναι netflix 1080.

Για τον φιλο που ρωταει για τα βελτιωτικα και τι εχω οn-off, δεν προλαβα να τα τεσταρω ολα γιατι παρα πολλα πανελ στις ρυθμισεις.

Εγραψα οτι εγραψα για να πω οτι ναι ειναι προσφορα, αλλα περιμενα οταν κατι το εχεις τιμη καταλογου σχεδον 800 ευρω να δινεις σαν SONY κατι αναλογο.

4K Netflix και Youtube που εχω δοκιμασει στην KS8000 οταν την πρωτοαγορασα ηταν οντως μια πολυ καλη αναλυση και εμπειρια.

Αν βαλεις το Cosmote TV ειναι απλα ΟΚ.

Η Digea εχει υποσχεθει οτι θα παμε στο DVB-T2 προτυπο που θα ανεβασει την αναλυση 1080p και θα ερθουμε ποιο κοντα στο ιδανικο.

Τωρα τα 4Κ μονο σε Netflix και Youtube η σε DVD Player, υπ οψιν το Netflix θελει αληθινα 24αρα γραμμη για να ανοιξει το 4Κ, ποιο κατω αν σε μετραει ουτε καν.

Παντως το τηλεκοντρολ δεν ξερω τι χαπια παιρνουν στην Ιαπωνια στα κεντρικα, αλλα μας περνανε για μαλακες.

Θα το βγαλω φωτο να το δειτε.

Σημερα θα κανω μερικες ρυθμισεις προσεκτικα να δω τι κανει.

Τα 25Hz στην αρχη τα περασα για τα 24 καρε, μετα λεω οχι ρε συ Hz λεει, και λεω τι εγεινε?????

πατε ολοι σε 4Κ χωρις να υπαρχει τπτ σε 4Κ και γινετε σαλατα μετα

Φιλε αν μιλας για προγραμμα Ελλαδα, ναι.

Αλλα αμα εχεις συνδρομη Netflix και Δορυφορικο πιατο με συνδρομη οπως εγω, ειναι ΟΚ.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα 25Hz στην αρχη τα περασα για τα 24 καρε, μετα λεω οχι ρε συ Hz λεει, και λεω τι εγεινε?????

Τόσο είναι, 25hz είτε σε 576i (SD) είτε σε 1080i (HD)

Δημοσ.

Καλορίζικη Ρήγα, να σε ρωτήσω: Στις ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα,

έχεις απενεργοποιήσει όλα τα 'βελτιωτικά' του τηλεοπτικού σήματος?

Για πες σε παρακαλώ, πως δείχνει χωρίς τα: eco, auto contrast, deblock, mpeg βελτίωση κλπ (ή όπως τα ονομάζει η sony).

Όσες οικονομικές 4Κ τιβι (49-55 ίντσες), έχω δει να παίζουν digea, είναι για κλάματα..

Δεν μπορούν να το κάνουν upscale 720 και 1080 σε 4Κ με επιτυχία, (με ή χωρίς τα 'βελτιωτικά' τους).

Και αυτό γιατί το σήμα digea (τις περισσότερες φορές), είναι χάλια.

Θα τεσταρω σημερα και θα σου πω ακριβως, αναλυτικοτατα.

Τόσο είναι, 25hz είτε σε 576i (SD) είτε σε 1080i (HD)

Σιγουρα????

Γιατι και στην KS8000 και στην J5500 1080i 50Hz λενε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...