Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτό το επίπεδο τιμής όλες οι τηλεοράσεις έχουν 50hz πάνελ. Όχι εκτός αν τη χρησιμοποιείς για παιχνίδια με ps4.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτό το επίπεδο τιμής όλες οι τηλεοράσεις έχουν 50hz πάνελ. Όχι εκτός αν τη χρησιμοποιείς για παιχνίδια με ps4.

Ευχαριστώ για την απαντήση , αργότερα υπάρχει περιπτωση αγορας ps , τοτε υπαρχει θέμα?

Δημοσ.

Σε γρήγορες σκηνές ίσως δεν είναι τόσο ομαλή η κίνηση αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια όταν μιλάμε για entry level τηλεόραση.

Δημοσ.

Η προσφορά τρέχει μόνο σήμερα. Πόσοι αν την έκαναν κράτηση;...

Διαφημίστηκε πολύ όμως και είναι καλή προσφορά, πιστεύω θα φύγανε αρκετές.

Δημοσ.

Μη ξεχνάτε οτι πέρισυ βαφτίστηκαν "BF", προσφορές ακόμα και 5 μέρες πριν την συγκεκριμένη μέρα. Φέτος βλέπω διαφημίσεις από χτες οπότε πολύ πιθανόν να δούμε ωραία πράματα, όπως η συγκεκριμένη προσφορά, πολύ νωρίτερα...

Δημοσ.

Δεν προκειται να παιξει Black Friday 101% στο λεω, γιατι εχω τις πληροφοριες μου 102%

Οπωτε οποιος παρει θα ειναι τωρα μιας και η Sony εχει βαλει χρηματα στην καθε μια, αγορα 500 ευρω + 24% ΦΠΑ + 8% κερδος καταστηματος, παμε 670.

Το HDR ειναι 8bit, και ναι το λειτουργικο ειναι Linux με Opera.

Για τον φιλο με την ερωτηση για το Playstation, δεν θα εχεις προβλημα γιατι και στην KS8000 55 που εχω μου βγαζει μηνημα στο Pro οτι μου χαμηλωνει το bit στο HDR γιατι η οθονη ειναι ανωτερη απο την κονσολα, και μου παει απο 10 στο 8.

Στα 500 4Κ και HDR ειναι πολυ καλη.

Τσιμπισα μια σημερα για 2η στο σπιτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...