Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και στα κινητά, έτσι και στις τηλεοράσεις η Samsung είναι φουλ στο saturation και εντυπωσιάζει το μάτι αρχικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το καλύτερο.

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την 4Κ Sony μου και δεν θα άλλαζα το Android TV με το μετριότατο menu της Samsung.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως αν κάποιος προσπαθεί να κρίνει εικόνα σε ένα κατάστημα με τον φωτισμό του καταστήματος και τις default ρυθμίσεις, είναι χαμένος απο χέρι στην επιλογή του... Αν ήταν έτσι τότε αντί για την Sony που έχω θα είχα καμιά Samsung που στις default ρυθμίσεις κάτω απο φως δείχνουν πάντα πιο εντυπωσιακές, δεν πάει όμως έτσι στις τηλεοράσεις. Στις (καλές VA) Sony, όταν βάλεις χέρι δεν συγκρίνονται με καμία άλλη (εκτός των OLED) και για να προλάβω το ότι δεν κάθονται όλοι να κάνουν ρυθμίσεις, forum τεχνολογίας είμαστε, για εμάς μιλάμε και ΦΥΣΙΚΑ θα τις ρυθμίσουμε όπως πρέπει :) Η δικιά μου πριν και μετά την ρύθμιση είναι η μέρα με την νύχτα πχ.

Φυσικά μιλάω πάντα για τα καλά (καλά δεν σημαίνει ακριβά) μοντέλα με VA panel. Οι φτηνές Sony με IPS δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απ τις άλλες.

Δεν σημαίνει ότι δεν βρίσκεις φτηνές Sony που θα είναι απ τις καλύτερες αγορές που έχεις κάνει.. η 42w650a που έχω στην κρεβατοκάμαρα με VA panel έχει αντίστοιχο μαύρο με την XD9305 πολλαπλάσιας τιμής και πάντα με εντυπωσιάζει ακόμα και 3 χρόνια μετά.

Η συγκεκριμένη του θέματος πάντως για να λέμε την αλήθεια δεν είναι κάτι ιδιαίτερο..

Το θέμα του media player για εμένα είναι κάτι που στα φτηνότερα μοντέλα ΔΕΝ πρέπει να λαμβάνει υπόψιν ο αγοραστής όταν με 30-40 ευρώ παίρνεις ένα αξιόλογο player το οποίο αλλάζεις όποτε σου καπνίσει με ένα καλύτερο. Ειδικά το 2017 να μιλάμε για το ενσωματομένο media player σε μια φτηνή tv δεν έχει κανένα νόημα κατά την γνώμη μου. Αν κάτι μπορεί να πει κάποιος εκεί είναι ότι αυτά τα 30-40 θα τα υπολογίσεις στην τιμή για να κάνεις τις συγκρίσεις σου. Στα ακριβότερα 4k μοντέλα απ την άλλη, μιλάμε για Android TV οπότε όχι μόνο τέτοιο θέμα δεν υφίσταται αλλά ακριβώς το αντίθετο. Τώρα για να καταλάβεις, αν μου έλεγαν θες την τάδε tv που αν την ρυθμίσεις θα έχει τρομερή εικόνα ή θες την άλλη που έχει αρκετά καλή εικόνα αλλά έχει media players και δεν ξέρω γω τι άλλο πάνω, χωρίς σκέψη θα διάλεγα την πρώτη. Στην τηλεόραση η ουσία μετράει, τα γύρω γύρω τα βρίσκεις και σαν extras.

Η λειτουργικότητα και το menu είτε στις απλές είτε στις android είναι κάτι υποκειμενικό.. εγώ πχ δεν μπορώ τις Samsung σε αυτό το θέμα. Γούστα είναι αυτά. 

Δεν μιλησα για εικονα καθολου, ριξε αλλη μια ματια στο ποστ μου στο οποιο απαντας. ;)

( Κυριως αυτο το fail ηταν σε θεματα χειρισμου, λειτουργικοτητας του μενου, υποστηριξης media player.)

Φυσικα και δεν μπορεις να δεις λεπτομερειες στα θεματα εικονας με το γιγα-φως που εχει εκει μεσα και με τις ρυθμισεις στο φουλ - ολες μου τις τιβι σχεδον στον ελαχιστο φωτισμο τις δουλευω-δουλευα σε καποιες ηθελα να τον ριξω λιγο ακομα, οπως σε κατι πλασμα panasonic.

Παρολα αυτα υπαρχουν και άλλα πραγματα που μπορεις να δεις μεσα σε μαγαζι, οπως ο ηχος της, η ομαλοτητα της κινησης σε τηλεορασεις με ενδιαμεσο frame κλπ. Οι τηλεορασεις που πατησαν κατω σε αυτα που ειπα στο προηγουμενο ποστ μου τις sony ηταν φυσικα με VA πανελ, ειμαι cinephile οχι trashtvphile. Δεν κοιταζω ποτε τηλεοραση με IPS πανελ, το εχω γραψει δεκαδες φορες εδω μεσα.

Add: Και οχι, δεν θελω media player extra , με καλωδια, remotes, εχω την τιβι καρφωμενη στον τοιχο σαν καδρο και τιποτα αλλο δεν υπαρχει εκει. Και αυτα τα εχω ξαναπει πολλες φορες, για μενα η λειτουργικοτητα στην δεκαετια μας ειναι εντελως διαφορετικη απο ο,τι ηταν πριν 10-20-30 χρονια. Μια χαρα με υπερκαλυπτει ο media player των tv που εχω παρει, τα παιζουν (σχεδον - DTSHD-MA δεν παιζει η μια) ολα και stream-αροντας και απο usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το "Κυρίως" σημαίνει κυρίως.. όχι "μόνο"  :) "τσεκαροντας εικονα και δυνατοτητες" είπες άρα μίλησες και για εικόνα  :)

Τέλοσπάντων, το θέμα είναι να μην πάνε οι "άπειροι" χρήστες εδώ να πάρουν tv σε ένα κατάστημα νομίζοντας ότι θα κρίνουν απο εκεί. Τώρα όσα λες φυσικά δεκτά, γούστα είναι αυτά δεν υπάρχει νόημα διαφωνίας γιατί και εμένα δεν μου αρέσουν πχ οι Samsung αλλά δεν μπορώ να δώσω έναν φοβερό λόγο για αυτό.

Για τα κυρίως, είπα πως εν έτη 2017 αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά για τους περισσότερους που ψάχνουν κυρίως για την εικόνα όπως έχω δει στα fora (όπως και εμένα) αλλά σίγουρα όχι για όλους και σίγουρα έχει κάποιος δικαίωμα να του είναι σημαντικά. Πάντως οι Sony με VA που κοιτάς έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Android TV οπότε πότε έψαχνες πάντως δεν είναι αυτό που ισχύει τώρα (εκτός πιθανόν απο 1-2 μοντέλα entry που ίσως υπάρχουν με VA)

Η κίνηση όμως που γράφεις και πάλι αφορά την εικόνα είναι το μόνο που θα διαφωνήσω καθώς η Sony έχει συνήθως την καλύτερη κίνηση στις καλές της τηλεοράσεις (πάντα συγκρίνοντας την ίδια κατηγορία τηλεοράσεων) αλλά εκεί όμως πάμε πάλι στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν πρώτα όπως είπα.. κατανοώ πως πιθανόν δεν σου άρεσε στο κατάστημα (ούτε εμένα) αλλά αυτό αποδεικνύει ακριβώς το ότι δεν μπορεί κάποιος να δει και να κρίνει τίποτα όσον αφορά εικόνα σε ένα κατάστημα ούτε και την κίνηση, οι sony έχουν απαράδεκτες αρχικές ρυθμίσεις εικόνας περιλαμβανομένου και ρυθμίσεις κίνηση και φυσικά είναι απόλυτα αρνητικό χαρακτηριστικό των Sony. Όσο εμάς να μην μας "νοιάζει" μιας και θα κάνουμε τις ρυθμίσεις, ο μέσος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει και εκεί η Sony είναι φάουλ και πίσω απ τις άλλες οπότε θα κατανοήσω απόλυτα αν ένας μέσος χρήστης διαλέξει ακόμα και μια LG βλέποντας σε ένα κατάστημα (Samsung θα διαλέξει βέβαια γιατί στα καταστήματα πάντα έχουν τις πιο εντυπωσιακές aka κορεσμένες ρυθμίσεις).

Οι φίλοι μου, ο πεθερός μου κτλ Samsung διαλέξανε και καλά έκαναν σύμφωνα με όσα είδαν στο κατάστημα (και ας πρόσεχε η Sony σε αυτό να εντυπωσίαζε περισσότερο δικό της πρόβλημα), όταν όμως είδαν ρυθμισμένη την δικιά μου άλλαξαν σίγουρα γνώμη ;)

Αυτά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αφού βλέπω τα ίδια γούστα έχουμε στην εικόνα τελικά απλά όχι στα γύρω γύρω.

PS2. Για να καταλάβεις πόσο "μοιάζουμε" ορίστε ένα μικρό δείγμα (μην δείξω παραπάνω και τρομάξεις) απο λίγα απ αυτά που γίνονται πίσω απ την TV μου. Οπότε καταλαβαίνω όταν μου λες για τα καλώδια πως γιαυτό διαφωνούμε :)

IMG 20171118 231049

Έχουμε εντελώς διαφορετικές ανάγκες λοιπόν, oπότε δεν υπάρχει ουσιαστική διαφωνία, ο καθένας μας είναι ευχαριστημένος με αυτό που του αρέσει. Μένει μόνο η παράκληση προς τους άλλους να μην κρίνουν απευθείας απ αυτό που βλέπουν σε ένα κατάστημα αλλά να την ψάχνουν λίγο ανάλογα πάντα τα θέλω τους.
Επεξ/σία από Craven
Δημοσ.

Μα το "Κυρίως" σημαίνει κυρίως.. όχι "μόνο"  :) "τσεκαροντας εικονα και δυνατοτητες" είπες άρα μίλησες και για εικόνα  :)

Τέλοσπάντων, το θέμα είναι να μην πάνε οι "άπειροι" χρήστες εδώ να πάρουν tv σε ένα κατάστημα νομίζοντας ότι θα κρίνουν απο εκεί. Τώρα όσα λες φυσικά δεκτά, γούστα είναι αυτά δεν υπάρχει νόημα διαφωνίας γιατί και εμένα δεν μου αρέσουν πχ οι Samsung αλλά δεν μπορώ να δώσω έναν φοβερό λόγο για αυτό.

Για τα κυρίως, είπα πως εν έτη 2017 αυτά είναι τα λιγότερο σημαντικά για τους περισσότερους που ψάχνουν κυρίως για την εικόνα όπως έχω δει στα fora (όπως και εμένα) αλλά σίγουρα όχι για όλους και σίγουρα έχει κάποιος δικαίωμα να του είναι σημαντικά. Πάντως οι Sony με VA που κοιτάς έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Android TV οπότε πότε έψαχνες πάντως δεν είναι αυτό που ισχύει τώρα (εκτός πιθανόν απο 1-2 μοντέλα entry που ίσως υπάρχουν με VA)

Η κίνηση όμως που γράφεις και πάλι αφορά την εικόνα, χωρίς παρεξήγηση είναι το μόνο που θα διαφωνήσω καθώς υπάρχουν 10δες αντικειμενικά reviews για αυτήν. Δεν νομίζω να μπορούμε να προσάψουμε στις Sony κάτι σε αυτό, το ακριβώς ανάποδο, η Sony έχει συνήθως την καλύτερη κίνηση στις καλές της τηλεοράσεις (πάντα συγκρίνοντας την ίδια κατηγορία τηλεοράσεων) και εκεί όμως πάμε πάλι στις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν πρώτα όπως είπα.. κατανοώ πως πιθανόν δεν σου άρεσε στο κατάστημα (ούτε εμένα) αλλά αυτό αποδεικνύει ακριβώς το ότι δεν μπορεί κάποιος να δει και να κρίνει τίποτα όσον αφορά εικόνα σε ένα κατάστημα ούτε και την κίνηση, οι sony έχουν απαράδεκτες αρχικές ρυθμίσεις εικόνας περιλαμβανομένου και ρυθμίσεις κίνηση και φυσικά είναι απόλυτα αρνητικό χαρακτηριστικό των Sony. Όσο εμάς να μην μας "νοιάζει" μιας και εμείς θα δούμε τα reviews και θα κάνουμε τις ρυθμίσεις, ο μέσος χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να τα κάνει αυτά και εκεί η Sony είναι φάουλ και πίσω απ τις άλλες και θα κατανοήσω απόλυτα αν κάποιος διαλέξει ακόμα και μια LG βλέποντας σε ένα κατάστημα (Samsung θα διαλέξει βέβαια γιατί στα καταστήματα πάντα έχουν τις πιο εντυπωσιακές aka κορεσμένες ρυθμίσεις).

Οι φίλοι μου, ο πεθερός μου κτλ Samsung διαλέξανε και καλά έκαναν σύμφωνα με όσα είδαν στο κατάστημα (και ας πρόσεχε η Sony σε αυτό να εντυπωσίαζε περισσότερο δικό της πρόβλημα), όταν όμως είδαν ρυθμισμένη την δικιά μου άλλαξαν σίγουρα γνώμη ;)

Αυτά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αφού βλέπω τα ίδια γούστα έχουμε στην εικόνα τελικά απλά όχι στα γύρω γύρω.

Επιστρέφω στην Sony μου τώρα για το blacklist :P

PS2. Για να καταλάβεις πόσο "μοιάζουμε" ορίστε ένα μικρό δείγμα (μην δείξω παραπάνω και τρομάξεις) απο λίγα απ αυτά που γίνονται πίσω απ την TV μου. Οπότε καταλαβαίνω όταν μου λες για τα καλώδια πως γιαυτό διαφωνούμε :)

Έχουμε εντελώς διαφορετικές ανάγκες λοιπόν, εμένα με νοιάζει η εικόνα και μόνο η εικόνα γιαυτό προσπάθησα να πάρω OLED (δεν έκατσε για τεχνικούς λόγους) και κατέληξα με SONY, εσένα σε νοιάζει ένας συνδυασμός εικόνας και ευκολίας. Ο ένας αδερφός μου πχ που δεν θέλει να φαίνεται το παραμικρό καλωδιάκι και να ακουμπήσει την tv για την παραμικρή ρύθμιση (δεν είσαι σε αυτή τη κατηγορία εσύ παράδειγμα δίνω) δεν θα έπαιρνε ποτέ μα ποτέ SONY και καλά κάνει, ο άλλος πάλι λίγο νοιάζεται για καλώδια αλλά λίγο νοιάζεται να κάνει και ρυθμίσεις οπότε πάλι δεν θα διάλεγε Sony ποτέ. Όμοια και όσοι ξέρω που θέλουν καλή εικόνα μεν αλλά χωρίς παίδεμα. Οπότε δεν υπάρχει ουσιαστική διαφωνία, ο καθένας μας είναι ευχαριστημένος με αυτό που του αρέσει. Μένει μόνο η παράκληση προς τους άλλους να μην κρίνουν απευθείας απ αυτό που βλέπουν σε ένα κατάστημα αλλά να την ψάχνουν λίγο ανάλογα πάντα τα θέλω τους.

σημερα πηγα και τις ειδα απο κοντα στον κοτσοβολο και 2 μοντελα μου αρεσαν σε εικονα η σονυ η συγκεκριμενη ειχε το 7005 και η samsung 6402  με διαφορα απο τις αλλες ειδικα οι lg φαινονταν θολες μονο οι oled ειχαν πραγματικα τεραστια διαφορα αλλα ειναι ακομα πανακριβες (τωρα ο μεσος καταναλωτης θα επιλεξει με αυτο που βλεπει χωρις να σκεφτει ααα οκ θα κανω ρυθμισεις  αλλα 

πιστευω ειναι κ λιγο υποκειμενικο τι βλεπει το καθε ματι ισως του καθενος

Δημοσ.

Σίγουρα είναι υποκειμενικό το τι βλέπει το μάτι, συμφωνώ απόλυτα. Όπως και η εικόνα θα είναι διαφορετική απο κατάστημα σε κατάστημα ανάλογα το σημείο που τις έχουν, τον φωτισμό όπως και το αν υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει ρυθμίσει τα μοντελα (σε MM έχω πετύχει της LG και σε άλλη φάση είχα πετύχει άνθρωπο της Sony). ΣΥΝΗΘΩΣ με έναν μέσο φωτισμό και χωρίς ρυθμίσεις (όπως στα περισσότερα καταστήματα) αυτές που φαίνονται πιο εντυπωσιακές στο μάτι είναι οι Samsung λόγω αρχικών ρυθμίσεων και μετά ίσως η Sony.

PS. απάντησες πάνω που έκανα το τελικό edit είχα ήδη άλλαξει/μείωσει κάποια πράγματα, είμαστε και παρεξηγησιάρηδες όλοι μας εδώ οπότε είπα να κόψω κάτι γιατί όσο πιο πολλά λέω τόσο πιο πολύ θα παρεξηγηθώ αν μου ξεφύγει κάτι, το σεντόνι πάλι δεν το γλίτωσα βέβαια!

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα, ωραιος, ετσι οπως ειναι η φωτογραφια σου, ηταν οι δικες μου πριν 10 χρονια. Απλα λιγο πιο τακτοποιημενα, οχι ετσι χυμα. Μη σου πω και περισσοτερα καλωδια. Οσο μεγαλωνουμε ομως, κοιταμε να κανουμε πιο ευκολη τη ζωη μας. Οχι ομως σε βαρος της ποιοτητας, το αντιθετο.

Για να καταλαβεις με ποιον μιλας σε θεμα ρυθμισης και μή υποχωρησης στο θεμα δυνατοτητας ρυθμισης και ξεζουμισματος συσκευης, θα σου πω οτι στις περισσοτερες εχω επεμβει με ανοιγμα και πειραγμα μεσα οταν ειναι κατι που μπορει να γινει, μιας και ειναι το αντικειμενο μου.

Οσο για το "εντυπωσιακες" που λετε για τηλεορασεις στο μαγαζι λογω "αρχικων ρυθμισεων", διαφωνω. Κατι (πχ υπερκορεσμος) που για εναν ασχετο με το αντικειμενο μπορει να θεωρειται εντυπωσιακο, για εναν ψαγμενο ειναι το αντιθετο απο "εντυπωσιακο". Το προβλημα με τα μαγαζια ειναι οτι λογω εντονου φωτισμου δεν μπορεις να δεις σταθμες μαυρου, και γενικα ειναι σε μια φωτεινοτητα οι ρυθμισεις που ποτε δεν θα χρειαστεις στον χωρο σου. Δεν εντυπωσιαζεται καποιος που ξερει σε ενα καταστημα, ακριβεια παρατηρει και ορθη τονικη απεικόνιση χρωματων, προβληματα στην κινηση  κλπ. Και το σημαντικοτερο αφου μπορει να το δει 100% και σε εκεινον τον αφιλοξενο χωρο, τη λειτουργικοτητα του μοντελου μιας τηλεορασης. Αν δεν δουλευει σωστα, τι να δεις και με τι ποιοτητα αν δεν μπορει να το παιξει; :)

(ΥΓ, παντα ζηταω τηλεχειριστηριο στο καταστημα, δεν τις βλεπω ως εχουν)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κανω..παρέλαβα σήμερα την Sony και έκανα εγκατάσταση τα προγράμματα..τα hd κανάλια όμως δεν μου τα εμφανίζει σε ποιότητα hd αλλά σε κανονική δλδ όπως το mega and1 κτλ...μπορει κάποιος να βοηθήσει;έψαξα και τις ρυθμίσεις αλλά τπτ παραμένει το ίδιο...πριν είχα μια 32lg και τα hd τα έπιανε κανονικά!και ήταν απλή full hd 100hz..ευχαριστω για τις οποίες απαντήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε όλους,

Με την ελπιδα ότι δεν θα γίνω κουραστικός να ρωτήσω διευκρινιστικά και επειδή νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά αλλά κολλάω σε αυτά που ειπώθηκαν προηγουμένως για το πως κανει upscale τα καναλια digea μιας και τη θέλω για τους γονείς μου που βλέπουν κυρίως τηλεόραση.

Δείχνει τα κανάλια digea χειρότερα από μια full hd όπως π.χ. Sony KDL43WD750 ή ακόμη και μια παλιότερη τηλεόραση full hd? . Και όταν λέμε δεν φαινονται καλά εννοούμε ότι θα καταλάβει τη διαφορά καποιος από αποσταση 3 μετρων περίπου; Θα έχει pixelation σε ενοχλητικό βαθμό?
Αν είναι ετσι θα παω σε μια full hd οπως η KDL43WD750... απλά δεν μου παει να δώσω 370 ευρω για να παρω 43 ιντσων full hd που ξεπερνιεται σιγα σιγα, ενω με 500 παιρνω 4K 49 ιντσων πάλι sony εστω και entry level.
Υποσημ. έχει γίνει παλι pricematch από το Πλαισιο 

Ευχαριστώ 
Επεξ/σία από axl201b
Δημοσ.

Εχοντας την τηλεοραση εδω και 2 μερες κ σε συγκριση με μια LG 32" FHD 7ετιας που ειχα σε οτι αφορα την DIGEA -και σε ολα τα αλλα- ειναι μερα με την νυχτα.

Σε HD καναλια ιδιως στο Star & Ant1 η εικονα ειναι πολυ καλη χωρις pixelation.Στα υπολοιπα HD μαλλον εξαρταται τι δειχνει εκεινη την ωρα (π.χ καποια εκπομπη ή ταινια...)

Για τα SD καναλια ναι σε καποια εμφανιζεται καποιο pixelation αλλα προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει.

Παντως η τηλεοραση εχει πολλες ρυθμισεις για να "παιξεις" οποτε την φερνεις στα μετρα σου.

Η τελικη αποφαση ομως ειναι στα προσωπικα γουστα του καθενα, για εμενα τα καναλια στην Digea ηταν το τελευταιο που με ενδιεφερε...

Δημοσ.

Η τηλεοραση δεν εχει καμια διαφορα σε θεμα digea σε σχεση με μια lg 43 650v που εχω. Το μονο που εχει ειναι το sync ηχου εικονας το οποιο φτιαχνει με απενεργοποιηση της επιλογης sync στην τηλεοραση

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Κατάλαβα πάνω κάτω τι παίζει. Αν ήταν για μένα θα την έπαιρνα σίγουρα. Για τους γονείς μου θα το δω...

Απ'ότι είδα έχουν κάνει price match Κωτσόβολος και public, καθώς και  5-6 ακόμη καταστήματα στο σκρουτζ ! Στο πλαίσιο δεν βλέπω να υπάρχει πια.

Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Δημοσ.

Σήμερα στου κουνιάδου μου (αγορασμένη από Κωτσόβολο) μάλλον παρέδωσε πνεύμα το τροφοδοτικό. Συγκεκριμένα, κανά 2 φορές δεν άνοιγε και αναβόσβηνε το led τροφοδσίας ενώ μόνο με βγάλσιμο και ξανά στην πρίζα, άναβε και χθες το βράδυ με το που άνοιγε, έκλεινε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
Δυστυχώς δεν κοίταξε τις ρυθμίσεις, μήπως κατά λάθος ενεργοποίησαν καμιά προστασία οθόνης ή ξεχασμένη λειτουργία καταστήματος. Πλέον, δεν ανοίγει καθόλου. Ο κωτσόβολος τους λέει πως δεν κάνει αντικατάσταση γιατί πέρασαν οι 10 μέρες (12 μέρες σήμερα και θεωρώ πως θα μπορούσαν να το περάσουν αν ήθελαν μιας και η 10η μέρα ήταν το Σάββατο.....τέλος πάντων, άλλη κουβέντα αυτή) και πλέον αναζητείται λύση μέσω του service της sony.

Ελπίζω βέβαια να είναι τίποτα άλλο, μιας και δεν έχω ιδίοις όμμασι άποψη αλλά ότι μου λένε.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

αξιζει για ταινιες πολυ ποδοσφαιρο και πολυ πσ4 σε αυτην την τιμη ?

οτι αλλο εχω δει που να μου κανει εχει το λιγοτερο 700-800 ευρω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...