lionheart75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λοιπόν άλλαξε και η τιμή στον Kώτσο (πλέον 699) και ησυχάσαμε. Ευελπιστώ την Μαύρη Παρασκευή να παίξει καμμιά καλή προσφορά σε 55άρα να αλλάξουμε επιτέλους TV.
RigasGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 κι εμένα, πάντως, από ΜΜ, το ίδιο χειριστήριο με τον RigasGR είχε. Πάντως το βρίσκω μια χαρά, και, αν και χρησιμοποιείται εκτενώς το Νιετφλιξ, θα το έβρισκα πολύ κιτς να έχει τέτοιο κουμπάκι πάνω, οπότε όλα καλά για εμένα Σε συνομιλια με SONY HELLAS το κοντρολ διαφερει απο εισαγωγη σε εισαγωγη. Δηλαδη για το δικο μου μοντελο KD-49XE7077 ειναι το RM-ED062 , το RMT-TX300E ειναι σε αλλες χωρες της Ευρωπης, και εκει παει απο που προμηθευτε το καθε καταστημα. Μονο ως ανταλακτικο μπορει να το αγορασεις αν το θες μεγαλητερο σε μηκος με το παλιο γνωστο joystick των SONY. 1
Konstantin77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 κι εμένα, πάντως, από ΜΜ, το ίδιο χειριστήριο με τον RigasGR είχε. Πάντως το βρίσκω μια χαρά, και, αν και χρησιμοποιείται εκτενώς το Νιετφλιξ, θα το έβρισκα πολύ κιτς να έχει τέτοιο κουμπάκι πάνω, οπότε όλα καλά για εμένα εγω παρηγγειλα από πλαισιο. Αλλά νομιζω για 60+ που ειναι τα πεθερικά, το μικρό θα ηταν ισως και πιο βολικό
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αν έχει παραγγείλει κάποιος από πλαίσιο και άλλαξε γνώμη παρακαλώ να μου στείλει pm
kostasbm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ημουν ετοιμος να τη χτυπησω αλλα με χαλαει που δεν εχει android ...εχω κακομαθει
Rebel21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 ημουν ετοιμος να τη χτυπησω αλλα με χαλαει που δεν εχει android ...εχω κακομαθει Η τηλεόραση ανήκει στην entry κατηγορία ούτε καν mid range. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να είχε android τα specs θα ήταν τοσο χαμηλά που θα ευχοσουν να μην είχε γιατί θα σερνόταν. Γενικά το Android tv στα φθηνά μοντέλα δεν φημίζεται για την καλή του λειτουργία.
kostasbm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Η τηλεόραση ανήκει στην entry κατηγορία ούτε καν mid range. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και να είχε android τα specs θα ήταν τοσο χαμηλά που θα ευχοσουν να μην είχε γιατί θα σερνόταν. Γενικά το Android tv στα φθηνά μοντέλα δεν φημίζεται για την καλή του λειτουργία. δεν το ηξερα αυτο....νομιζα οτι το ανδροιδ ειναι ιδιο σε ολες....εκτος και αν εννοεις δεν εχουν ολες την ιδια εκδοση
theolvs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σε συνομιλια με SONY HELLAS το κοντρολ διαφερει απο εισαγωγη σε εισαγωγη. Δηλαδη για το δικο μου μοντελο KD-49XE7077 ειναι το RM-ED062 , το RMT-TX300E ειναι σε αλλες χωρες της Ευρωπης, και εκει παει απο που προμηθευτε το καθε καταστημα. Μονο ως ανταλακτικο μπορει να το αγορασεις αν το θες μεγαλητερο σε μηκος με το παλιο γνωστο joystick των SONY. Εγώ την πήρα προχτές απο Κωτσόβολο και έχει το RMT-TX300E. Πολύ καλό είναι και στιβαρό. Γενικά με λίγες ρυθμίσεις είμαι αρκετά ευχαριστημένος. 1
GIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 δεν το ηξερα αυτο....νομιζα οτι το ανδροιδ ειναι ιδιο σε ολες....εκτος και αν εννοεις δεν εχουν ολες την ιδια εκδοση Ειναι Smart TV. Πιο συγκεκριμενα ειναι linux-based Smart TV (Opera TV). Αλλα δεν εχει android. Παρεμπιπτοντως υποστηριζεται Chromecast του Youtube(και πιθανοτατα netflix αλλα δεν ειμαι σιγουρος γτ δεν το χρησιμοποιω). Το δοκιμασα, καλη φαση ειναι για γρηγορη εναλλαγη οταν βλεπεις κατι στο mobile. Εγω παντως εχω μια απορια. Γιατι το HDR δεν ειναι "πραγματικο" HDR; Μπορει καποιος να το εξηγησει με απλα λογια για εμας που δεν εχουμε τις γνωσεις να το καταλαβουμε ευκολα διαβαζωντας τα specs; Δεν το λεω φυσικα ειρωνικα αλλα πραγματικα δεν εχω την γνωση να το καταλαβω. Ευχαριστω. 1
spipan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν υποστηριζει netflix? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2017 από spipan
F3niX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Θα πω και εγώ τη γνώμη μου. για την 49χε7005 Η οθόνη έχει θεωρώ πάρα πολύ καλή εικόνα σε αυτά τα λεφτά,αλλά το smart του θέματος είναι αρκετά κακό. H βασικές smart λειτουργίες που χρησιμοποιώ στις Tv είναι το plex kai to youtube,με το πρώτο να χρειάζεται να κάνω αρκετά "βήματα" για να το ανοίξω. και πέρα από αυτό, το Opera tv store(ένας θεός να το κάνει) κόλλησε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω την τηλεόραση. Επίσης χαζό να μην μπορώ να αλλάξω τις εφαρμογές που θα εμφανίζονται στο "myapps" για γρήγορη έναρξη.8/10 είναι άχρηστες! fail Το τηλεκοντρόλ(RMT-TX300E) είναι "περι ορέξεως κολοκύθόπιτα", προσωπικά δεν μου άρεσε( σε σύγκριση με το RM-ED011 που έχω από παλιά Sony tv(7ετίας) το οποίο και λειτουργεί άψογα στην καινούργια(όλα του τα κουμπιά). τις μισές φορές που πάταγα τα "arrow" keys πάταγα καταλάθως και τα διπλανά κουμπιά. όσοι την πήραν για την εικόνα της θα είναι ευχαριστημένοι. αυταααά ελπίζω να μην κούρασα
RigasGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Εγώ την πήρα προχτές απο Κωτσόβολο και έχει το RMT-TX300E. Πολύ καλό είναι και στιβαρό. Γενικά με λίγες ρυθμίσεις είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πηρα το RMT-TX300E απο το SONY SERVICE CENTER στο Ν.Ηρακλειο, και η τιμη με Φ.Π.Α 16ευρω. Και πλεον για τα χερια μου ειναι ΟΚ σε θεμα μεγεθους. Οποιος δεν το εχει στην τηλεοραση του (γιατι στο site της SONY HELLAS γραφει οτι το συγκεκριμενο τηλεκοντρολ ειναι αναλογα με το Region της τηλεορασης πωλησης, και παει απο που αγοραζει το καθε μαγαζι και πουλαει εδω Ελλαδα) μπορει να το παρει σαν κωδικο ανταλακτικου απο το SERVICE CENTER. 1
m32s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μια γνώμη κι εγώ, χωρις να έχω στα χέρια μου την τηλεόραση τα 700 ευρώ για τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πλασματικά και δεν υφίστανται υπάρχουν όμως ως τιμή επειδή η αγορά των 4Κ κινείται σε αυτά τα επίπεδα και επειδή η τηλεόραση είναι Sony, και θα υπάρχουν για πολύ λίγο ακόμα καιρό, όχι για πολύ δεδομένου ότι οι τιμές ήδη παίρνουν την κατιούσα. Τα 500 ευρώ για τη δεδομένη στιγμή είναι μια νορμάλ τιμή, και δε θα είναι για πολύ καιρό το ίδιο συμφέρουσα τιμή, δεδομένου ότι βαδίζουμε ήδη σε νέες γενιές τεχνολογιών. Εκτός από το παραπάνω σχόλιο που αφορά τον τρόπο με τον οποίο κινείται η αγορά, ειδικότερα για τη συγκεκριμένη τηλεόραση: Θα την ήθελα στις 55 ίντσες στα λεφτά αυτά, για να την πω μεγάλη ευκαιρία. Στις 49 ίντσες είναι απλώς μια καλή τιμή. Έχει REC και υποτυπώδεις Smart λειτουργίες. Θα μπορούσε να μην τις έχει καθόλου η Sony στη βασική σειρά τηλεοράσεών της. Είναι μοντέλο 2017, έχει δέκτη DVB-T2 HEVC και DVB-S2.. Ειδικά το δορυφορικό, πάλι θα μπορούσε να μην το έχει. Το χειριστήριο RMT-TX300E είναι συμπαθητικό μέτριο. Υπάρχουν και υπήρχαν εννοείται καλύτερα χειριστήρια ακόμα και από τη Sony. To φινίρισμα του κάδρου της τηλεόρασης είναι πλαστικό βαμμένο. Θα μπορούσε να δείχνει και καλύτερο. Η τηλεόραση έχει καλή εικόνα, όμως στην εποχή των VA, των OLED και δε συμμαζεύεται, είναι ικανοποιητική μόνο. Το πάνελ της και βέβαια δεν είναι κορυφαίο και γι' αυτό και η τιμή των 500 ευρώ 49 ιντσών είναι αιτιολογημένη ως η νορμάλ τιμή. Οι συνδέσεις της θα μπορούσαν να είναι πληρέστερες. Υπάρχει Miracast, WiFi, LAN και ένα CAM module. Θετικό. O ήχος της κλασικά αρκετά καλός, θα μπορούσε και να μην είναι. Multimedia player αποδεκτό. Συνοπτικά, η τηλεόραση υπερβαίνει τις όποιες χαμηλές προσδοκίες σε κάποια σημεία, αλλά και η τιμή των 500 ευρώ δεν είναι και πάλι η super. 49 ιντσών γαρ. Μια συμπαθητική έκπτωση από την αρχική φουσκωμένη τιμή σε μια αγορά όπου ομολογουμένως οι τιμές παραμένουν φουσκωμένες προς το παρόν. * Αναλόγως ισχύουν τα παραπάνω και για το σύνολο των υπολοίπων ανταγωνιστικών μοντέλων που διατίθενται σε τσιμπημένες τιμές.
Triple_HR21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Συνοπτικά, η τηλεόραση υπερβαίνει τις όποιες χαμηλές προσδοκίες σε κάποια σημεία, αλλά και η τιμή των 500 ευρώ δεν είναι και πάλι η super. 49 ιντσών γαρ. Μια συμπαθητική έκπτωση από την αρχική φουσκωμένη τιμή σε μια αγορά όπου ομολογουμένως οι τιμές παραμένουν φουσκωμένες προς το παρόν. εχεις βρει καποια αντιστοιχη SONY 4Κ στα 499?και δεν ειναι καλη η τιμη και ειναι απλα συμπαθητικη?αν ναι που την ειδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα