spipan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 OK και για την ιστορία από το link του topic starter στο πρώτο postb έσω κι αν είναι ξένο το review, έστω κλπ κλπ προσωπικά κρατάω δυο φορές μικρό καλάθι για εκθεσιακό από αυτό που λες. Αλλο μοντελο το 55 αλλο το 49 1
GIS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Θα μαθουμε με σιγουρια αυριο που παραλαμβανουμε οι υπολοιποι απο Πλαισιο το ιδιο μοντελο σε αλλο χρωμα.
Camel4 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Του πλαισίου είναι η ίδια? Τα μοντελα 49XE-7077 (αρχικη προσφορα Media Markt) & 49XE-7096 (Πλαισιο) διαφερουν μονο στο χρωμα μεταξυ τους. Η διαφορα με τo αλλο μοντελo (49XE-7005) που ειναι σε προσφορα απο Public,Κωτσοβολο & Media Markt ειναι στην σαρωση εικονας (400Hz με 200Hz) Καποιες αλλες διαφορες δεν ξερω... 1
Missionary Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πήρα την 49XE-7005 από τον Κωτσόβολο και έχει αυτό το χειριστήριο που αναφέρθηκε παραπάνω στο θέμα. 1
GIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το ιδιο ισχυει και για την KD49XE7096 απο Πλαισιο που παρελαβα σημερα. Εχει δηλαδη το αποπάνω χειριστηριο με τα πληκτρα Youtube/Netflix(RMT-TX3000E) και οχι αυτο για το οποιο γινεται λογος τοσες σελιδες. 1
m32s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το ιδιο ισχυει και για την KD49XE7096 απο Πλαισιο που παρελαβα σημερα. Εχει δηλαδη το αποπάνω χειριστηριο με τα πληκτρα Youtube/Netflix(RMT-TX3000E) και οχι αυτο για το οποιο γινεται λογος τοσες σελιδες. Ακριβώς τον ντόρο αυτό σχολίασα κι εγώ. Αφού δεν είναι το χειριστήριο που έχει η τηλεόραση, τότε γιατί τόσος άδικος χαμός; Το κανονικό χειριστήριο είναι το RMT-TX3000E. Αν το κάποιο ΜΜ δεν έδωσε σε έναν πελάτη τη συσκευή με τα παρελκόμενά της, άλλη υπόθεση. Και προσωπικά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το μαγαζί αυτό. Παθών.
lionheart75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το ιδιο ισχυει και για την KD49XE7096 απο Πλαισιο που παρελαβα σημερα. Εχει δηλαδη το αποπάνω χειριστηριο με τα πληκτρα Youtube/Netflix(RMT-TX3000E) και οχι αυτο για το οποιο γινεται λογος τοσες σελιδες. Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση, έχω αρχίσει να την σκέφτομαι και εγώ σοβαρά πλέον. edit: Εξαντλήθηκε και απο Πλαίσιο.
RigasGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ε Ακριβώς τον ντόρο αυτό σχολίασα κι εγώ. Αφού δεν είναι το χειριστήριο που έχει η τηλεόραση, τότε γιατί τόσος άδικος χαμός; Το κανονικό χειριστήριο είναι το RMT-TX3000E. Αν το κάποιο ΜΜ δεν έδωσε σε έναν πελάτη τη συσκευή με τα παρελκόμενά της, άλλη υπόθεση. Και προσωπικά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από το μαγαζί αυτό. Παθών. Αυτο δεν παιζει ουτε 1 στο 1.000.000, 101% στο λεω να μην εδωσε την οθονη full συσκευασια. Ποιο πολυ μου παιζει παρα εισαγωγη να ειναι μερικα κομματια και να εχουν αλλα τηλεκοντρολ.
johnny77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση, έχω αρχίσει να την σκέφτομαι και εγώ σοβαρά πλέον. edit: Εξαντλήθηκε και απο Πλαίσιο. περιμενει μια στα Media Markt Ρεντη, μου ηρθε σημερα τελευταια ειδοποιηση για παραγγελια που ειχα δωσει.Αν ενδιαφερεσαι , η αν ενδιαφερεται καποιος αλλος στειλτε μου inbox για στοιχεια ,γιατι εγω τελικα ανεβασα λιγο το μπατζετ και πηγα σε samsung 1
lionheart75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 περιμενει μια στα Media Markt Ρεντη, μου ηρθε σημερα τελευταια ειδοποιηση για παραγγελια που ειχα δωσει.Αν ενδιαφερεσαι , η αν ενδιαφερεται καποιος αλλος στειλτε μου inbox για στοιχεια ,γιατι εγω τελικα ανεβασα λιγο το μπατζετ και πηγα σε samsung Να σαι καλά και σε ευχαριστώ φίλε αλλά την προτιμούσα σε μαύρη και αυτή είχε το Πλαίσιο.
m32s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Αυτο δεν παιζει ουτε 1 στο 1.000.000, 101% στο λεω να μην εδωσε την οθονη full συσκευασια. Ποιο πολυ μου παιζει παρα εισαγωγη να ειναι μερικα κομματια και να εχουν αλλα τηλεκοντρολ. Εντάξει. Αν πας στο μαγαζί σε μη εμπορικές ώρες και δεις μερικούς υπαλληλους σε διαδρόμους κάτω στο πάτωμα να συσκευάζουν-συμμαζεύουν-τυλίγουν-σφραγίζουν, ρώτα τους. Παθών με άλλο προϊόν, ας έχω κι εγώ την άποψή μου. Τέλος πάντων, καλά έκανα και επέμενα μια για το τηλεχειριστήριο και ακόμα μια για το μαγαζί που έγινε η αγορά. Κι ας την άκουγα ότι ταχα δεν θα ήθελα να ακούγονται ως έχουν τα πράγματα, σε κάθε περιπτωση το σωστό που έπρεπε να ακουστεί θα έπρεπε να το ψαξουμε.
lionheart75 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 @johnny77 σε ποιά πήγες αν επιτρέπεται;
johnny77 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 @johnny77 σε ποιά πήγες αν επιτρέπεται; σου στελνω inbox 1
deninho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 κι εμένα, πάντως, από ΜΜ, το ίδιο χειριστήριο με τον RigasGR είχε. Πάντως το βρίσκω μια χαρά, και, αν και χρησιμοποιείται εκτενώς το Νιετφλιξ, θα το έβρισκα πολύ κιτς να έχει τέτοιο κουμπάκι πάνω, οπότε όλα καλά για εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα