Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι με χαλαει.

Για το Sony RM-ED054 κοντρολ απλα δεν......

https://www.skroutz.gr/s/7292733/Sony-RM-ED054.html

Τωρα η KS8000 διπλασια τιμη δεν λεω αλλα και 2300 οταν βγηκε.

Αν θα την πακεταρω η την βαλω εδω μεσα 300 ευρω και αρχισουν τα ταλεντα εχω 200 κατοσταρικα ερχομαι και την παιρνω ατακα

και επιτοπου, ειναι κατι που θα το κρινω εγω.

Εγραψα οτι εγραψα γιατι ακομα παιζει προσφορα.

Τωρα το direction για τον φιλο που λεει πως παει σε SALE κατι ειναι για την συγκεκριμενη.

500 αγορα το μαγαζι.... πας αγοραζεις 499 σαν πελατης,,,,το μαγαζι αποδιδει 24% Φ.Π.Α οπωτε ειναι μεσα και 120 ευρω.

Αν θες να μιλησουμε με νουμερα μιας και εχω αδερφο Product Manager παει...

500+ 24% Φ.Π.Α + 8% κερδοφορια καταστηματος. 699 πρεπει να την πουλανε το minimum, απλα βαζει χρηματα στο κομματι η ιδια η SONY.

Οτι γινεται με τα Playstation δηλαδη σε SALES....

δεν καταλαβα τωρα εσυ θα υποδειξεις ποσο πρεπει να τη πουλανε και αν ειναι προσφορα η οχι?

καπου καπως εχεις χασει ττην ουσια δυστηχως.

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσιμπισα μια σημερα για 2η στο σπιτι.

Ίσως έχει κάποια αξία να ξέραμε από ποιό μαγαζί την πήρες.

ΜΜ;

(Μου έχει τύχει να μου πουλήσουν

'σφραγισμένο του κουτιού'  εκθεσιακό κινητό

από το οποίο είχαν σουφρώσει φορτιστή-καλώδια-μπαταρία-ακουστικά-παρελκόμενα

και στη θέση τους έβαλαν της μάρκας του μεν αλλά φτηνιάρικα χρησιμοποιημένα από άλλο μοντέλο.

Και στην πορεία φάνηκε ότι εσκεμμένα πουλούσαν ολόκληρη παρτίδα εκθεσιακά προσφορά δήθεν καινούρια.)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά είναι απλά κορυφαία για αυτά τα λεφτά,από εκεί και πέρα.

Η Samsung ku mu είναι καλύτερες αλλά λίγο ακριβότερες από την συγκεκριμένη sony.Τα χειριστήρια της Sony ανέκαθεν ήταν μέτρια ακόμα και στα κορυφαία μοντέλα της(όσοι έχουν δουλέψει το touchpad θα καταλάβουν) .

Επίσης σταματήστε να προτείνετε σε κάθε θέμα τα σκουπίδια της lg. Η εταιρεία είναι απλά δευτεροκλασάτη ακόμα και σε led 1500+ ευρώ.

Τέλος να έχετε επίγνωση του τι παίρνετε. Δεν υπάρχει βασικό και υποτυπώδες hdr κλπ. Η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζει hdr τέλος.Συγκρίσεις με ενα από τα πιο πλήρη μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει γενικά, όπως ks8000 είναι τουλάχιστον άστοχες.

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 2
Δημοσ.

Πράγματι είναι μίζερο, το άλλο που μπήκε πιο πάνω είναι κλάσης ανώτερο...

Δεν είναι μονο μίζερο/κακόγουστο, αλλά υπολείπεται σε λειτουργίες

πχ δεν έχει πλήκτρο  REC, Sleep, Title list (YT&Netflix) και μερικά ακόμη

θέλω να ελπίζω ότι τα πλήκτρα είναι μόνο shortcut και έχει δυνατότητα πρόσβασης μέσα από το μενού

αλλά και πάλι....

Tα συνηθίζει η Sony να έχουν ενσωματωμένες λειτουργίες οι τηλεοράσεις

στις οποίες να μην δίνει πρόσβαση με ασύμβατο τηλεχειριστήριο.

Ακόμα συνηθίζει και η πλακέτα να έχει την επαφή και να κρύβεται το πλήκτρο κάτω από το κέλυφος.

Αλλά το να ποικίλλει το τηλεχειριστήριο για το ίδιο μοντέλο, δεν το είχα συναντήσει.

Anyway.

Θα ήθελα να ξέρω από ποιό μαγαζί έγινε η συγκεκριμένη αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μονο μίζερο, αλλά υπολείπεται σε λειτουργίες

πχ δεν έχει πλήκτρο REC, Sleep, Title list (YT&Netflix)

Σίγουρα έχει το rm-ed054 και όχι το rm-ed062 που είναι το ίδιο αλλά με πλήκτρο rec;

Δημοσ.

Ωραία

ας μας ξεκαθαρίσει ο φίλος ακριβώς σε ποιό μοντέλο Sony TV αναφέρεται

(στο παρόν θέμα μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί KD-49XE7077, KD-49XE7096, KD-49XE7005)

και από ποιό μαγαζί την αγόρασε

(επίσης έχει αναφερθεί το ΜΜ, το Πλαίσιο, ο Κωτσόβολος κά).

Μπορεί ακόμη να βρεθούν και άλλοι συμφορουμίτες και να μοιραστούν και εκείνοι την εμπειρία τους.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω το θεμα εγινε σιριαλ το εχουμε εξαντλησει. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειναι καλη για τα χρηματα της αλλα δεν ειναι premium. Oποιος θελει μια τιμια 4kτην τσιμπαει, τωρα ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα θα ηταν το τηλεχειριστηριο (αν ειναι αυτο που δινει ο Rigas) για ενα δεκτακι των 15 ευρω ή για μια μεχρι 32'' χωρις σμαρτ, pvr κλπ. Οχι για μια τηλεοραση smart των 500 ευρω. Ειναι πολυ σημαντικο και μειωνει την αξια της οποιας τηλεορασης, δεν ειναι ασχετο με αυτην αλλα απαραιτητο κομματι της. Κομματι που εξυψωνει μια τηλεοραση ή την ριχνει στα Ταρταρα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ήθελα να σχολιάσω αλλά το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο που φαίνεται στη τελευταία εικόνα φαίνεται όντως "κινέζικο". Ολόκληρη Sony και μου βάζει τέτοιας ποιότητας τηλεχειριστήριο στις τηλεοράσεις της; Απαράδεκτο. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί λόγο μη αγοράς της συγκεκριμένης τηλεόρασης.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα έχει το rm-ed054 και όχι το rm-ed062 που είναι το ίδιο αλλά με πλήκτρο rec;

προτού αλέκτωρ...

Μια διόρθωση το χειριστήριο είναι το RM-ED062, το έχω τώρα στα χεριά μου.

και πάλι δε μας είπες

μοντέλο και μαγαζί

Δημοσ.

προτού αλέκτωρ...

και πάλι δε μας είπες

μοντέλο και μαγαζί

7077 MM, αν και το λεει ο τιτλος του θεματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...