isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Isay το έχεις δοκιμάσει το Windscribe? Είμαι Γερμανία και το θέλω για ταινίες P2P, streaming κλπ. Συγκριτικά με Nord & ExpressVPN είναι καλό ? Για τον δικό μου τρόπο χρήσης, του εχω ρίξει πολύ ξύλο και δεν έχω μετανοιώσει ουτε για το προιόν, ουτε για το χρήμα. Πολύ μεγαλη συλλογή απο servers (*), σταθερά ψηλές ταχύτητες (**) και στο πακέτο που αγόρασα είναι για όλα τα λειτουργικά (***) Δεν το εχω δοκιμάσει σοβαρά με p2p torrents γιατί δεν είναι στον τρόπο χρήσης μου. Κάποιες φορές που κατέβασα κάποια πράγματα (κυρίως δημοφική isos οποτε ειχα πολλoυς seeders) ή media υλικό (popcorn) δεν κόλλησε πουθενα. Δεν ξερω αν εχουν περιορισμους ανα server (δε νομίζω) αλλά μπορεις να τους ρωτήσεις, εχουν σοβαρό support. Αντίθετα για browsing και streaming του έχω ρίξει άπειρο ξύλο και είναι άψογο (**). (*) Πολλές χώρες και το εχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για να πάρω προσφορές που ήταν μονο για συγκεκριμένες χώρες (**) Οι ταχύτητες του ειναι παρα πολύ καλες, εννοείται κάτω απο το μέγιτο της γραμμής. Μια φορά ανα 15-20 ημέρες μπορεί κάποιος server να ψιλοκολλάει, αλλάζεις server και την επομενη γυρίζεις (συνήθως το εχουν φτιάξει εντός ημέρας). Οταν λεω server εννοώ συνδεσης οχι οτι πεφτει ολο το windsc. Εγω πχ δουλευω σταθερά 1-2 servers και για αυτό το παιρνω πρέφα. ο μέσος χρήστης μπορει να μην το καταλαβει ποτε. (***) Το εχω δουλεψει σε linux, android, και windows. Linux περνώ χειροκίνητα openvpn setting s(ειμαι περιεργος). Windows εχω δοκιμάσει τον client. Σε android μεχρι προσφατα δεν ειχαν client, περναγες χειροκινητα τις ρυθμίσεις (με strongSwan) και έπαιζε καμπανα. Προσφατα ειδα σε email τους οτι εφτιαξαν client αλλα δεν εχει χρειαστει να το δοκιμάσω. Οσο για τα άλλα που με ρώτησες, είχα δοκιμάσει το ενα απο τα nord/express (δε θυμάμαι ποιο) είχα μεινει ικανοποιημένος αλλά δεν το επελεξα λόγω κόστους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ isay το έβαλα δοκιμαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ isay το έβαλα δοκιμαστικά Μεχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε και ενα κουπονι για δωρεαν 50GB ανα μήνα στη free έκδοση. Google it γιατί δεν ξερω αν ειναι ακομα valid. Επισης η free εκδοση εχει περιορισμους σε servers, υποστηριζομενα λειτουργικά και αποσυνδεσεις μετα απο κάποια συγκεκριμένη ωρα. Αν όμως σε καλύπτει,μια χαρα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 σπίτι σου έχεις adsl? εάν ναι εγω θα επαιρνα με ενα raspberry pi με ενα 30αρι και θα στήσεις εκει openvpn και κάθε φορα μετα θα συνδέεσαι απο οποιοδήποτε Public δίκτυο στο openvpn του σπιτιου σου και θα μπαίνεις απο εκει πλέον και ebanking κ οπου αλλου θες. δεν χρειάζεται να πα΄ρεις το raspberry pi3 και με το 1ο κάνεις την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα