dollyyy19 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 αν εχεις και τετοια θεματα,αστα να πανε.ουσιαστικα,κερδιζεις μονο επιδη δεν πληρωνεις το καυσιμο(ευγενικα το γραφω).αν το πληρωνες,και μετρουσες τι σου καιει ,βενζινη και αεριο μαζι,μην σου πω οτι καις και λιγο περισοτερο απο οτι αν εισαι μονο με βενζινη.αν βγαλει και καμια φθορα στους οδηγους των βαλβιδων,θα κλαις με μαυρο δακρυ.......
De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Πως φενεται ο άνθρωπος που ξέρει... Εχω παρατηρήσει ότι τώρα με τις βροχές τις υγρασίες και τις ψίχρες το πρωι μου κάνει νουμεράκια αν το ξεκινήσο κατευθειαν με αέριο. Το αφίνω 5 λεπτα ρελαντί να κάψει βενζίνα κ μετά το γυρίζο και δουλεύοι ρωλόι. Ο πνεμονας αν ανοίξω παραπάνω το αέριο που με ρώτισες μπορεί να παγώσοι αλλα τα κλίνω ολα κ αν ειμε σε πριζα κοντα τον ξεπαγώνω με το θερμού άερα το πιστόλη, ποτέ με φλώγα! Ρε Λευτέρη με έχει πιάσει ναυτία με το κείμενό σου, τουλάχιστον βάλε ένα πρόσθετο στον φυλλομετρητή για ορθογραφία, έλεος πια. Ειδικά με το πιστόλη και τη φλώγα το τερμάτισες, δημοτικό δε τελείωσες; Κατά τα άλλα με εντυπωσιάζει η πατέντα που δουλεύει τόσο απλή που είναι, παρ όλες τις παραχωρήσεις σε ασφάλεια. 1
mp123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 ο θεος μαζι σου και με τον κυρ-θοδωρο μαζι που ειναι και μαστορας.τελος αμα ακουσουμε καμια εκρηξη απο θεσσαλονικη θα ξερουμε οτι θα εισαι εσυ. 1
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εκεί στη Θεσσαλονίκη να έχετε το νου σας και να κρατάτε απόσταση από τα παπιά. Τι να πω.Απίστευτος ο Λευτέρης. Και από μόνο του αυτό το θρεντ πρέπει να μπει σε επίσημη λίστα για δύο λόγους α)για την απίστευτη πατέντα του Λευτέρη να κινείται με δωρεάν καύσιμο και β)για την απίστευτη ορθογραφία του Λευτέρη. 2
παπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πως φενεται ο άνθρωπος που ξέρει... Εχω παρατηρήσει ότι τώρα με τις βροχές τις υγρασίες και τις ψίχρες το πρωι μου κάνει νουμεράκια αν το ξεκινήσο κατευθειαν με αέριο. Το αφίνω 5 λεπτα ρελαντί να κάψει βενζίνα κ μετά το γυρίζο και δουλεύοι ρωλόι. Ο πνεμονας αν ανοίξω παραπάνω το αέριο που με ρώτισες μπορεί να παγώσοι αλλα τα κλίνω ολα κ αν ειμε σε πριζα κοντα τον ξεπαγώνω με το θερμού άερα το πιστόλη, ποτέ με φλώγα! Γιατί όχι με φλόγα; 1
Lefteris99Thes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ρε Λευτέρη με έχει πιάσει ναυτία με το κείμενό σου, τουλάχιστον βάλε ένα πρόσθετο στον φυλλομετρητή για ορθογραφία, έλεος πια. Ειδικά με το πιστόλη και τη φλώγα το τερμάτισες, δημοτικό δε τελείωσες; Κατά τα άλλα με εντυπωσιάζει η πατέντα που δουλεύει τόσο απλή που είναι, παρ όλες τις παραχωρήσεις σε ασφάλεια. Θα βάλο φιλε μου ΟΚ. Γιατί όχι με φλόγα; Γιατί εκοί που παγώνι εινε πιο επικινδινο να κανη έκρηξι! Θέλει ζέσταμα να εξατμιστή όχι να πάροι φωτιά
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ελα αποκλείεται ανθρωπος στα 20 να έχει τέτοια ορθογραφία.. Ή δεν πήγες σχολείο ή δεν είσαι από Ελλάδα ή και τα δύο... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ελα αποκλείεται ανθρωπος στα 20 να έχει τέτοια ορθογραφία.. Ή δεν πήγες σχολείο ή δεν είσαι από Ελλάδα ή και τα δύο... Η Άπλα τρολαρει
Lefteris99Thes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Ελα αποκλείεται ανθρωπος στα 20 να έχει τέτοια ορθογραφία.. Ή δεν πήγες σχολείο ή δεν είσαι από Ελλάδα ή και τα δύο... Mεχρι τα 5 μεγάλοσα στη Βουλγαρία, τελειοσα επαλ με προφορικες και επισις ειμε δυσλεξικος. Έχετε δικιο εινε χάλια θα βάλω ορθογραφο στο browser. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Mεχρι τα 5 μεγάλοσα στη Βουλγαρία, τελειοσα επαλ με προφορικες και επισις ειμε δυσλεξικος. Έχετε δικιο εινε χάλια θα βάλω ορθογραφο στο browser. Πρώτη φορά βλέπω δυσλεκτικό να βάζει τόνους στις μισές λέξεις συνήθως δεν βάζουν καθόλου.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πρώτη φορά βλέπω δυσλεκτικό να βάζει τόνους στις μισές λέξεις συνήθως δεν βάζουν καθόλου. Eγώ που βλέπω όχι απλά να βάζουν άλλα να βάζουν και σε κεφαλαία μέσα στη λέξη ή όπου να 'ναι ! Τουλάχιστον ο Λευτέρης όσους βάζει τους βάζει σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Eγώ που βλέπω όχι απλά να βάζουν άλλα να βάζουν και σε κεφαλαία μέσα στη λέξη ή όπου να 'ναι ! Τουλάχιστον ο Λευτέρης όσους βάζει τους βάζει σωστά. Το να τους βάζουν οπού να ναι είναι χαρακτηριστικό στους δυσλεκτικούς, επίσης πολλοί γράφουν μόνο σε κεφάλαια και πότε πεζά. Edit: Τέρμα το off topic περιμένω με αγωνιά τις επόμενες πατέντες του φίλου Λευτέρη.
papoys1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Το αεριο το παιρνο απο τιν παροχη του φισικου αεριου (κιτρινη σωληνα μεταλικη,εχω βαλει ταφ 3/4 " με βανα) πισω απο τι κουζινα, εινε μεσα στο νοικι το αεριο επομενως γεμιζο τις φιαλες δωρεαν. Δεν εινε και τελειως τσαμπα γιατι πληρωνω ακριβοτερο ενοικιο αλλα εχει μεσα κ το γκαζι και το ρευμα. Αλλα η μετακινηση εινε δωρεαν γιατι δε παταω στους κλεφτες βενζιναδες. Θα κανω οικονομια πολυ γιατι με το παπι κανο πανο από 10.000 χλμ το χρονο. Μεχρι τωρα εχω κανει 3.000 με αεριο! Τώρα το είδα και θα ήθελα να σου πω ότι αν είναι φυσικό αέριο και όχι lpg (δηλαδή υγραέριο) είναι πολύ επικίνδυνο αυτό που κάνεις. Το φυσικό αέριο έχει πολύ μεγάλη θερμογόνο δύναμη από το υγραέριο και θέλει ειδικές και πιο ενισχυμένες μπουκάλες. Για αυτό το λόγο αποφεύγεται μέχρι τώρα στα ΙΧ επειδή θα έπεφταν βαριές οι φιάλες. Βέβαια και υγραέριο να ήταν και πάλι ο κίνδυνος είναι μεγάλος γιατί έχεις βάλει μία απλή μουκαλίτσα χωρίς καμία δικλείδαασφαλείας που βάζουν στα σύγχρονα συστήματα σε αυτοκίνητα και με το φυσικό αέριο ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται. Επειδή μας διαβάζουν και πολλοί η πρότασή μου θα είναι να το αφαιρέσεις γιατί δεν αξίζει για 2-3 ευρώ να βάζεις σε κίνδυνο τη ζωή σου.
kalogeros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λευτέρη, σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης μένεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Λευτέρη, σε ποια περιοχή της Θεσσαλονίκης μένεις? Περίμενε το μπαμ και θα το καταλάβουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα