Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το να παίρνεις βλήματα του πυροβολικού να τα δοκιμάζεις χτυπώντας τα με σφυράκι στη μύτη γίνεται άλλα δεν βλέπω και πολλούς να το κάνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να τηρεί έστω τις βασικές προφυλάξεις. Το ότι σταμάτησε να γεμίζει τη μπουκάλα ΜΕΣΑ στο σπίτι είναι πολύ θετικό. Πάντως ο κοσμάκης στο βωμό του δωρεάν κάνει πολλές πατέντες επικίνδυνες. Μέχρι χθες ήταν η ρευματοκλοπή, τώρα γεμίζουν μπουκάλες για μηχανάκι. Απορώ ΠΟΣΟ γύφτος είναι κάποιος που πληρώνει ενοίκιο άλλα δε μπορεί να καλύψει την ελάχιστη βενζίνη που καίει ένα παπι! Αν ήταν Πακιστανός ή Ινδός θα το καταλάβαινα γιατί κυκλοφορούν πολλά τέτοια εκεί.

Να σου πω το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με την κατανάλωση. Έχω την εντύπωση ότι καίνε ελάχιστα αυτά και αν όντως είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει (και για τον ίδιο και για τους άλλους) καλό θα ήταν να σκεφτεί να κόψει δύο καφέδες τη βδομάδα ας πούμε και να βάζει βενζίνη...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετσι εξηγειται που εισαι ακομη ζωντανος.......παραυτα,βγαζει 30 χλμτρα η μπουκαλα;μια χαρα ειναι.στειλε καμια φωτο απο τον πνευμονα.

Λιπόν φιλε μου για να παρης μια ιδεα περιπου πως εινε ο πνεύμνοας απο αυτο εδω αντέγραψα με τι διαφορα οτι ο δικος μου είνε ο μισος πλαστικός.

s-l1600.jpg

https://imgur.com/a/gv2ye

Εινε απο φιλτροκούτι σκαπτικού (φραίζα) κ εκει που έχει τις τριπες εμενα στην αρχη ειχε μια μεγαλι εκει κολλισα εγω με εποξικη μάτι απο τι φιαλι του κάμπιγκ. Διστιχως οπως ειπα και πριν δεν εχω κινιτο με καμερα, μου έχει σπασει στο στρατό θα προσπαθίσω να στυλο ομως απο ενα φιλο μολις βρω χρονο, θα στειλω μια δικη μου ζογραφια για να δεις. Kιτρινο εινε η εισαγογη αεριου, θαλασι ο αερας, πορτοκαλι παει κατευθειαν στιν εισαγωγι αερα του καρμυλατερ. Η βενζινα κλεινη με βανακι. Απο τι μπουκαλα εχει τα εξις με τι σερια . Διακόπτις - Ρυθμιστης πίεσης - Πνευμονας- Καρμυλατερ.

Δημοσ.

η μεμβρανη υπαρχει;αν και λογο του οτι στην μπουκαλα ειναι σχεδον αεριο,δεν εχεις δει παγο στον πνευμονα......εισαι και τυχερος στην αγνοια σου.........

Δημοσ.

Προφανώς και δεν είναι δικό μου το 'μαγαζάκι' για να κάνω κουμάντο αλλά μήπως θα ήταν καλό να εξαφανιστεί αυτό το θέμα;

Ο άλλος μας περιγράφει τι έκανε, θα ανεβάσει και φώτος και ζωγραφιές για να το καταλάβουμε ακόμα καλύτερα λεει, θα βρεθεί κανας ...αγαθιάρης να αντιγράψει την πατέντα και θα φάμε καναν άνθρωπο στο τέλος

Αν θεωρείται πως είμαι υπερβολικός με συγγνώμη και συνεχίστε :)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και δεν είναι δικό μου το 'μαγαζάκι' για να κάνω κουμάντο αλλά μήπως θα ήταν καλό να εξαφανιστεί αυτό το θέμα;

Ο άλλος μας περιγράφει τι έκανε, θα ανεβάσει και φώτος και ζωγραφιές για να το καταλάβουμε ακόμα καλύτερα λεει, θα βρεθεί κανας ...αγαθιάρης να αντιγράψει την πατέντα και θα φάμε καναν άνθρωπο στο τέλος

Αν θεωρείται πως είμαι υπερβολικός με συγγνώμη και συνεχίστε :)

Υπερβολές... Ας αφήσουμε τη φυσική επιλογή λέω εγώ. Ακόμη κ να σταματήσει τις πατέντες ο Λευτέρης, ο ιδιοκτήτης του είναι μεγαλύτερος εγκληματίας με δεξαμενές τόννων προπανίου στο υπόγειο. Και για να υπάρχει άτομο που κάνει τέτοια εγκλήματα σε μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κι άλλος. Το θέμα είναι να μάθουμε που βρίσκονται!

Κρατιέμαι τόσες μέρες, αλλά τελικά δεν άντεξα

Βίντεο από το μέλλον με το σπίτι του Lefteris99Thes

Πωπω μλκ και να είσαι αμέριμνος, χαλλαρα στη σαλόνικα να διαβάζεις ινσομνια, κι από κάτω σου ο άλλος να κάνει Greek Patenta με αέριο... Ξαφνικά σε δευτερόλεπτα, έγινες στίχοι για death metal συγκρότημα... Ένα με τα συντρίμμια.

Δημοσ.

Είναι όντως τόσο επικίνδυνο; Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όταν γεμίζει τη φιάλη ή όταν είναι στο δρόμο; Πχ σε ένα ψιλοτρακάρισμα μπορεί να υπάρχει θέμα;

Δημοσ.

αν το γεμιζει σε κλειστο χωρο,και εχει διαρροη,τοτε υπαρχει κινδυνος.στον δρομο,και να θελει ,δεν......η βενζινη ειναι πολυ πιο επικινδυνη.......μπαμ δεν κανει κανενα......μονο στο χολυγουντ

• Like 3
Δημοσ.

Είναι όντως τόσο επικίνδυνο; Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι όταν γεμίζει τη φιάλη ή όταν είναι στο δρόμο; Πχ σε ένα ψιλοτρακάρισμα μπορεί να υπάρχει θέμα;

Μια φορά γίνεται η μαλακία με το αέριο. Γι αυτό όποιος έχει αέριο στο σπίτι πρέπει οπωσδήποτε να έχει ανιχνευτή κ ιδανικά συνδεμένο με το σύστημα συναγερμού. 

• Like 1
Δημοσ.

Επίσημα κυκλοφορεί μηχανάκι με υγραέριο; Από κάποια εταιρεία εννοώ.

Δε νομίζω, δεν υπάρχει λόγος γιατί όταν καταναλώνει το μηχανάκι μέγιστο 1.90-2 λιτρα ανα 100 χιλιόμετρα το όφελος ειναι μηδαμινό. Εκτός κι αν έχεις το αέριο δωρεάν όπως ο φίλος μας.

• Like 1
Δημοσ.

στην κινα κυκλοφοραν και ειναι βασικο καυσιμο,οχι για την καταναλωση αλλα για τους ρυπους.πραγματικη καταναλωση 2λιτρα ανα εκατο χλμ,λιγα μοτο εχουν.3-5/100ειναι τα περισοτερα που κυκλοφορανε

• Like 1
Δημοσ.

αν το γεμιζει σε κλειστο χωρο,και εχει διαρροη,τοτε υπαρχει κινδυνος.στον δρομο,και να θελει ,δεν......η βενζινη ειναι πολυ πιο επικινδυνη.......μπαμ δεν κανει κανενα......μονο στο χολυγουντ

Πως φενεται ο άνθρωπος που ξέρει...

Εχω παρατηρήσει ότι τώρα με τις βροχές τις υγρασίες και τις ψίχρες το πρωι μου κάνει νουμεράκια αν το ξεκινήσο κατευθειαν με αέριο. Το αφίνω 5 λεπτα ρελαντί να κάψει βενζίνα κ μετά το γυρίζο και δουλεύοι ρωλόι. Ο πνεμονας αν ανοίξω παραπάνω το αέριο που με ρώτισες μπορεί να παγώσοι αλλα τα κλίνω ολα κ αν ειμε σε πριζα κοντα τον ξεπαγώνω με το θερμού άερα το πιστόλη, ποτέ με φλώγα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...