dollyyy19 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ετσι εξηγειται που εισαι ακομη ζωντανος.......παραυτα,βγαζει 30 χλμτρα η μπουκαλα;μια χαρα ειναι.στειλε καμια φωτο απο τον πνευμονα.
Zaknafein Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Και σου είπε ο κυρ Θόδωρας ότι δεν έχει θέμα η φιάλη, η βαλβίδα της δηλαδή, με τον τρόπο που την γεμίζεις; Επίσης για την εγκατάσταση του ιδιοκτήτη στο υπόγειο, απαγορεύονται αυτές δια ροπάλου... το υγραέριο (εν αντιθέσει με το φυσικό αέριο) είναι βαρύτερο από τον ατμοσφαιρικό αέρα οπότε σε περίπτωση διαρροής σε υπόγειο το αέριο μένει στον χώρο. 1
aggelos87 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τους πυροσβέστες λυπάμαι εγώ που θα μαζεύουν κομμάτια να συμπληρώσουν το 'παζλ' 2
De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Mην είστε υπερβολικοι! Προσεχω παρα πολί. Ετσι κι αλλιως εχω ρωτισει τον κυρ. Θοδωρο που εινε μαστορας χρονια με υγραεριο απο τους προτους Β. ΕΛλαδα. Εχω παρει ολες τις προφιλαξεις και παντα τσεκαρο για διαρροες κτλ. Πλεον δεν ανοιγο παραθυρο,παιρνω κατευθειαν απο τη παροχι στο μπαλκονι, εκει που εχει ενα μπεζ κουτι με βανα βαριας κατασκευης. Σιμερα ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου ειπα πως δεν εινε φυσικο αεριο αλλα προπανιο απο τις δεξαμενες που εχει στο υπογιο. Ειχε κανει τιν εγκατασταση για φισικο αλλα δεν εγινε επεκτασι και εβαλε δικο του αεριο στο υπογιο . Καλά ο ιδιοκτήτης σου είναι ακόμη πιο τραγικός από σένα. Προπάνιο στην αποθήκη σε δεξαμενές γομάρια. Έτσι και γίνει τίποτα στη Θεσσαλονίκη θα ξέρουμε και που έμενες. Θα είμαστε οι πρώτοι τελικά μετά το 1973 που θα στείλουμε άνθρωπο στο φεγγάρι... με παπάκι. Αλήθεια για διαρροές πως ελέγχεις έχεις αισθητήρα στο χώρο ή κλασικά με σαπουνόνερο; 4
teddy71 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλά ο ιδιοκτήτης σου είναι ακόμη πιο τραγικός από σένα. Προπάνιο στην αποθήκη σε δεξαμενές γομάρια. Έτσι και γίνει τίποτα στη Θεσσαλονίκη θα ξέρουμε και που έμενες. Θα είμαστε οι πρώτοι τελικά μετά το 1973 που θα στείλουμε άνθρωπο στο φεγγάρι... με παπάκι. Αλήθεια για διαρροές πως ελέγχεις έχεις αισθητήρα στο χώρο ή κλασικά με σαπουνόνερο; Το 'παμε ο ελεγχος διαροης γινεται δια μεσου της συγχρονης μεθοδου .... της ορφρησης...αλανθαστη και ασφαλης μεθοδος η οποια ανιχνευει και την παραμικρη διαρροή. Ευχομαι να μην ειναι και καπνιστης ... για το μπαμ αντι απο την βομβα απο το Β'ΠΠ στο κορδελιο θα το ακουσουμε από αλλου. .... Θα είμαστε οι πρώτοι τελικά μετά το 1973 που θα στείλουμε άνθρωπο στο φεγγάρι... με παπάκι. Ε Κ Λ Α Ψ Α !!!!!!?!? 1
Lefteris99Thes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλά ο ιδιοκτήτης σου είναι ακόμη πιο τραγικός από σένα. Προπάνιο στην αποθήκη σε δεξαμενές γομάρια. Έτσι και γίνει τίποτα στη Θεσσαλονίκη θα ξέρουμε και που έμενες. Θα είμαστε οι πρώτοι τελικά μετά το 1973 που θα στείλουμε άνθρωπο στο φεγγάρι... με παπάκι. Αλήθεια για διαρροές πως ελέγχεις έχεις αισθητήρα στο χώρο ή κλασικά με σαπουνόνερο; Δεν υπαρχι προβλημα, εχω εμπειρια κι ο Θ. που με έμαθε ειναι απο τα καλίτερα μαστορια εδω. Εχει χιλιαδες πελατες σε εστιατορια κ οχηματα ευχαριστιμενους. Χρησιμοποιώ τη μεθοδω του παρακατο βιντεο. Προτα σαπουνερο κ μετα εκει που βαζει αναπτήρα εγω βαζω σπηρτο που σβηνει πιο ευκολα. Το ιδιο εκανε κ ο δασκαλος πανω απο 50 χρονια κ δεν ειχε ουτε ενα σιμβαν. Μονο αυτοι που δε σεβοντε το αεριο παθαινουν ατυχηματα. Πρεπει να σεβεσε και τον ηλεκτροισμο και το αεριο. Μερικοι φοβαστε επιδει δεν εχετε ασχολοιθει καθολου κ νομιζετε οτι απενεργοιποιείτε βομβες. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε εκρηξης καθε μερα στα συνεργια που βαζουν αεριο.
teddy71 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Φωτο με το μηχανάκι και την μετατροπη του μπορεις να μας στειλεις??
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν υπαρχι προβλημα, εχω εμπειρια κι ο Θ. που με έμαθε ειναι απο τα καλίτερα μαστορια εδω. Εχει χιλιαδες πελατες σε εστιατορια κ οχηματα ευχαριστιμενους. Χρησιμοποιώ τη μεθοδω του παρακατο βιντεο. Προτα σαπουνερο κ μετα εκει που βαζει αναπτήρα εγω βαζω σπηρτο που σβηνει πιο ευκολα. Το ιδιο εκανε κ ο δασκαλος πανω απο 50 χρονια κ δεν ειχε ουτε ενα σιμβαν. Μονο αυτοι που δε σεβοντε το αεριο παθαινουν ατυχηματα. Πρεπει να σεβεσε και τον ηλεκτροισμο και το αεριο. Μερικοι φοβαστε επιδει δεν εχετε ασχολοιθει καθολου κ νομιζετε οτι απενεργοιποιείτε βομβες. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε εκρηξης καθε μερα στα συνεργια που βαζουν αεριο. οκ τωται αισοι ξαιρις! ΑΙΛΑΙΩΣ!
mp123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 το πεδι ξεροι ωρθοφραφοια.τι το πιραζεται. εσις δεν ξαιραιται να γραφαιτε. μπωρο να πο οτι δαιν εχι κανι ουται ενα ωρθωγραφεικο λαθος. 1
Tompgr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρά, μια μετατροπή στην κόρνα θέλει κάθε φορά που την πατάς να βγαζει κάποιον ήχο του στύλ "αλάχ ακμπάρ" κι έτοιμο το μηχανάκι. 6
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ανοιγμένο Κυριακή, με άθλια ορθογραφία και ακολουθεί τα βήματα του υγρού πυρ. Πρόκειται να μπει στη συλλογή και αυτο το διαμαντάκι
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ανοιγμένο Κυριακή, με άθλια ορθογραφία και ακολουθεί τα βήματα του υγρού πυρ. Πρόκειται να μπει στη συλλογή και αυτο το διαμαντάκι Source? Έχουμε ξανα Αλαχου εκμπερ εδώ;
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω ιδέα αν γίνεται αυτό που γράφει ο ts κι αν είναι επικίνδυνο αλλά έχω γελάσει πολύ με τις απαντήσεις
De@th L0rd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχω ιδέα αν γίνεται αυτό που γράφει ο ts κι αν είναι επικίνδυνο αλλά έχω γελάσει πολύ με τις απαντήσεις Και το να παίρνεις βλήματα του πυροβολικού να τα δοκιμάζεις χτυπώντας τα με σφυράκι στη μύτη γίνεται άλλα δεν βλέπω και πολλούς να το κάνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να τηρεί έστω τις βασικές προφυλάξεις. Το ότι σταμάτησε να γεμίζει τη μπουκάλα ΜΕΣΑ στο σπίτι είναι πολύ θετικό. Πάντως ο κοσμάκης στο βωμό του δωρεάν κάνει πολλές πατέντες επικίνδυνες. Μέχρι χθες ήταν η ρευματοκλοπή, τώρα γεμίζουν μπουκάλες για μηχανάκι. Απορώ ΠΟΣΟ γύφτος είναι κάποιος που πληρώνει ενοίκιο άλλα δε μπορεί να καλύψει την ελάχιστη βενζίνη που καίει ένα παπι! Αν ήταν Πακιστανός ή Ινδός θα το καταλάβαινα γιατί κυκλοφορούν πολλά τέτοια εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα