Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ελεγα που ειναι καλος αλλα δεν το επιτρεπει η ανατροφη μου.

παρτε τον .ο επομενος ασθενης να περασει.

• Like 1
Δημοσ.

προσεξε μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου.

ο κοσμος που ειναι γυρο σου τι σου φταιει.

ασχετε.

Δεν ειναι μονο ασχετος, αλλα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

Δημοσ.

Το φυσικό αέριο είναι τελείως διαφορετικό απο το υγραέριο και θέλει ειδικές δεξαμενές πολύ μεγάλης πίεσης απο ειδικά κράματα μετάλλων και ανθρακονήματα.

Αντίστοιχα και το γέμισμα της δεξαμενής θέλει αντλία πολύ υψηλής πίεσης.

Με την πίεση που δίνει το δικτυο φυσικού αερίου, θα γεμίσει η φιάλη αρκετά για να κάνεις 100 μέτρα με το μηχανάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Να πας στο δρομο και να σου σκασει κατι τέτοιο https://youtu.be/2FGQvbNG8WU

Ωραιος ο τιπος στο βιντεο! Τετοιο περιπου πλεμονα εχω κατσκευαει κι εγω μονο που ο δικος μου είνε τετραγωνος απο φιλτροκουτι σκαπτικού. Μου εδωσε κι αλλι ιδεα το βιντεο. Για τη πιεση που ρωτησε ο ντολυ δεν υπαρχει προβλημα έχω τον ρυθμιστή πιεσης πανο στο ταυ σαν κι αυτον που εχει στη μπουκαλα ο αλλος στο καροτσι. Η μπουκαλα ειναι η μπλε η τριλιτρη και τις εχω προσαρμοσει με οξυγονο βαλβιδα σαν τις μεγαλες, ανοιγο πρωτα τι μπουκαλα μετά πολύ σιγά την παροχή και μολις σταματήσει το φυσιμα το αναποδω. Απλα μολις αποσυνδεω κανει ενα παφ που θα το αντιμετωπισω με το συνδεσμο που πρωτινες. Μεχρι να τον παρω θα τις γεμιζο στο μπαλκονι για να μην δωσουμε δικιο στους φοβιτσιαριδες. Οτιδηποτε εινε δωρεαν ειναι καλο να το θυμαστε αυτό κ να μη βριζετε, εγω δεν εβρισα κανεναν. Η αυτονομια εχετε δικιο εινε προβλιμα γιατι μου βγαζι μονο 30 χιλιομετρα στο γεμισμα. Πρεπει να το λισω αυτό το θεμα. Τωρα δεν ξερω αν ειναι φυσικο αεριο η προπανιο η LPG αυτο το λεω γιατι ειναι κιτρινι σωληνα. Παντως ο ιδιοκτητης επειδη δουλεύει μαγειριο στο ισογιο , εχει βαλει 3 δεξαμενες προπανιου στο υπογιο σαν τη δεξια της φωτο, τις ειδα οταν εβαζα τα πραγματα στιν αποθηκι.

-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE

Δημοσ.

Όσο πάει το θέμα γίνεται ακόμη χειρότερο... Επιτρέπονται τέτοιου είδους δεξαμενες σε κλειστους χώρους σε κατοικημένες περιοχές; Αν ναι να ξέρουμε που είναι να τις αποφεύγουμε.

Δημοσ.

Επειδή είναι "δωρεάν", ρισκάρεις όχι μόνο την πάρτη σου αλλά και τις ζωές/περιουσίες άλλων. Με το υγραέριο δεν παίζουμε/κάνουμε πατέντες, έχει φύγει κόσμος (και έχει πάρει κι άλλους στο λαιμό του) από τέτοια. Ρώτα κάποιον παλιό στο χώρο να στα πει, εγώ φρίκαρα πάντως...

Δημοσ.

η επιστημη μαζι σου σηκωνει τα χερια ψηλα.

ενα καλο ηλεκτροσοκ μπορει να κανει δουλεια.

αλλα παλι δυσκολο το βλεπω.εχει προχωρισει αρκετα η τρελλα.

αντε εις ανωτερα.να του βαλεις και νιτρο για dragster.

Δημοσ.

Επειδή είναι "δωρεάν", ρισκάρεις όχι μόνο την πάρτη σου αλλά και τις ζωές/περιουσίες άλλων. Με το υγραέριο δεν παίζουμε/κάνουμε πατέντες, έχει φύγει κόσμος (και έχει πάρει κι άλλους στο λαιμό του) από τέτοια. Ρώτα κάποιον παλιό στο χώρο να στα πει, εγώ φρίκαρα πάντως...

Mην είστε υπερβολικοι! Προσεχω παρα πολί. Ετσι κι αλλιως εχω ρωτισει τον κυρ. Θοδωρο που εινε μαστορας χρονια με υγραεριο απο τους προτους Β. ΕΛλαδα. Εχω παρει ολες τις προφιλαξεις και παντα τσεκαρο για διαρροες κτλ. Πλεον δεν ανοιγο παραθυρο,παιρνω κατευθειαν απο τη παροχι στο μπαλκονι, εκει που εχει ενα μπεζ κουτι με βανα βαριας κατασκευης. Σιμερα ρωτησα τον ιδιοκτητη και μου ειπα πως δεν εινε φυσικο αεριο αλλα προπανιο απο τις δεξαμενες που εχει στο υπογιο. Ειχε κανει τιν εγκατασταση για φισικο αλλα δεν εγινε επεκτασι και εβαλε δικο του αεριο στο υπογιο .

Δημοσ.

ανιατη περιπτωση.................

μας τρολλαρεις κανονικα.δε εξηγειτε αλλοιως...........

τωρα παιζει στο εργο ο κυρ θοδωρας που ειναι μαστορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...