Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολουσ. Ψαχνομε τον τελευτεο καιρό με υγραεριοκίνηση κτλ κυριως για οικονομια άλλα και να κανω καλο στο περιβαλον!

Εδω και καιρο βλεπο βιντεακια στο youtube κι εχω κανει μερικες μετατροπες στο παπι για να δουλευει με υγραέριο από φιαλες που χωρανε στη παγκαζιέρα, σαν κι αυτες που παιρνουμε στο καμπιγκ. Για να παρετε μια ιδεα:

Εχω βρει τους συνδεσμους για να στελνω στην εισαγωγή με σωληνα το υγραεριο κι εχω φτιαξει αυτο που λενε "πνευμονα" μονος μου στην εισαγωγη του καρμυλατερ.

Προσφατα επειδη περασα στη σχολη (ασχετη σχολη με το αντικειμενο αυτό, απλά εγω ειμαι καλος στις πατεντες), νοικιασα σπιτι το οποίο εχει δωρεαν υγράεριο κ ρευμα ολα μεσα στο νοικι. Ενα φιλαρακι μου εδειξε πως να γεμισο τη φιαλη απο το υγραεριο που ειναι πισω απο τη κουζινα με ενα ταφ και βανα απο σωληνα νερού ώστε να κινούμε ΔΩΡΕΑΝ με το παπί. Αλλα καθε φορα που γεμιζο ετσι εχει διαρροη κ ειναι επικινδινο! Και ανιγω παράθυρα κτλ. Θελω να μου πείτε ενα τροπο να γεμιζο τι φιαλη στο σπίτι με ασφάλεια κ να μη χανω και το υγραεριο ετσι ειναι κρίμα κ σπαταλη γιατι θα εβγαζα παραπάνω χιλιόμετρα, ζούμε δύσκολες εποχές κ προσπαθυω να εξικονομήσω οπου μπορώ και η μετακινηση με δωρεάν καύσιμο είναι καλη μαγκιά. Ευχαριστω ολους.

• Like 1
Δημοσ.

και γιατι δεν βαζεις κανονικο στομιο για να πηγαινεις για γεμισμα στο βενζιναδικο;πας σε καταστημα που πουλαει εξαρτηματα υγραεριοκινησης,και παιρνεις τον οριχαλκινο συνδεσμο που βαζουν στα οχηματα ,συνηθως στον προφυακτηρα χαμηλα.με το οριχαλκινο και την μπουκαλα,πας σε καταστημα με υλικα υδραυλικης πιεσης,και του λες του μαστορα να σου δωσει οτι χρειαζεται για να κανεις την συνδεση......ολα μαζι,δεν πιστευω να βγουν πανω απο 20ευρω.αλλα δεν καταλαβα,το γεμιζεις μεσα στο σπιτι;γιατι δεν βγαζεις τις μπουκαλες εξω;ακομη και στα αυτοκινητα,οταν τελειωνει το γεμισμα και βγαζουν την μάνικα,διαφευγει υγραεριο στο περιβαλλον,αλλα επιδη ειναι σε εξωτερικο χωρο δεν μυριζει για πολυ......

Αν παο στο βενζιναδικο θα πρπεπει να το πλιρωσο το αεριο άσε που θα μου κανουν νουμερα και δε θα μου βαζουν διθεν για λογους ασφαλειας. Εδω μια φορα ειχα μεινει απο βενζινα κ πήγα με ενα δοχιο του λαδιου να μου ριξει λιγο μεσα για να μη κουβαλαω ολοκληρο το παπι και δε μου εβαζε ποσο μαλλον γι το αεριο.

Ενω στο σπιτι το γεμισμα ειναι ΔΩΡΕΑΝ, και η πατεντα που ειπες να βγενω εξω να το γεμισω ειαν κορυφη! Απλα αύριο πρπει να αγορασω εκτος απο συνδεσμο και σωλήνα για το αέριο να το βγαζω απο το παραθυρο και να γεμιζω στο μπαλκόνι. Ειναι παντως κορυφαια φασι η πατεντα αυτη! Καύσιμο δωρεαν κ παω τσαμπα στο ΤΕΙ κονομάω κι απο ενα τοπικο καφενιο ντελίβερι καφεδες. Πιο ακριβο το ενοικιο μεν που τα χει ολα μεσα αλλα το καυσιμο δωρεαν το αξιζει!

Δημοσ.

Λευτέρη δε θα θελα να ήμουν δίπλα σου σαν γείτονας ούτε να οδηγώ δίπλα στο παπί σου, μα καλά κυκλοφορείς με πατέντα υγραέριο ιδιοκατασκευή :confused:  :confused:  :confused: ; Το ΚΤΕΟ; Την τροχαία δε τη φοβάσαι; Θα σου κόψει το κώλο έτσι κ σε πιάσει. Τι σχολή έχεις περάσει στο ΤΕΙ αν επιτρέπεται; Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να θυσιάζουμε την ασφάλεια τη δικη μας και των γυρω μας για τσάμπα καύσιμο. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το ξέρει ότι κάνεις τέτοια μέσα στο σπιτι του;

• Like 1
Δημοσ.

Λευτέρη δε θα θελα να ήμουν δίπλα σου σαν γείτονας ούτε να οδηγώ δίπλα στο παπί σου, μα καλά κυκλοφορείς με πατέντα υγραέριο ιδιοκατασκευή :confused:  :confused:  :confused: ; Το ΚΤΕΟ; Την τροχαία δε τη φοβάσαι; Θα σου κόψει το κώλο έτσι κ σε πιάσει. Τι σχολή έχεις περάσει στο ΤΕΙ αν επιτρέπεται; Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να θυσιάζουμε την ασφάλεια τη δικη μας και των γυρω μας για τσάμπα καύσιμο. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το ξέρει ότι κάνεις τέτοια μέσα στο σπιτι του;

Προσεχω φιλε δεν ειμε προκλιτικος! Με εχουν σταματισει για ελεγχο μονο διπλωμα κ αν φοραο κρανος (που παντα φοραο). ΚΤΕΟ το ξιλωνω το συστιμα πριν παω, μεγαλη μανουρα γιατι το εχω φτιαξι πενα  τα λαστιχα ισα-ισα που φενοντε απο τη παγκαζιερα, μαζευο λεφτα τωρα για φωτογραφικη θα ανεβασω φωτο και απο το παπι κ τι πατεντα στο σπιτι που γεμιζο για να το δουν και άλλοι φίλοι πως γινετε. Στη σχολη Φυτικής Παραγωγής του ΑΤΕΙ εχω περασει! Ο ιδιοκτητης δεν εχει καμια δουλεια στο σπιτι απο τη στιγμη που πληρωνο νοικι εινε δικος μου χωρος.Τελος.

Ωραιο τρολοθεμα αξιος 10/10

Γιατι να τρολαρω φιλε, δεν υπαρχι λογος συμβουλες ζηταω για να μη κανω καμια μαλακια

τι εννοεις τσαμπα καυσιμο;την μπουκαλα ποιος την γεμιζει;δεν την πληρωνεις εσυ;

Το αεριο το παιρνο απο τιν παροχη του φισικου αεριου (κιτρινη σωληνα μεταλικη,εχω βαλει ταφ 3/4 " με βανα) πισω απο τι κουζινα, εινε μεσα στο νοικι το αεριο επομενως γεμιζο τις φιαλες δωρεαν. Δεν εινε και τελειως τσαμπα γιατι πληρωνω ακριβοτερο ενοικιο αλλα εχει μεσα κ το γκαζι και το ρευμα. Αλλα η μετακινηση εινε δωρεαν γιατι δε παταω στους κλεφτες βενζιναδες. Θα κανω οικονομια πολυ γιατι με το παπι κανο πανο από 10.000 χλμ το χρονο. Μεχρι τωρα εχω κανει 3.000 με αεριο!

• Like 1
Δημοσ.

Καμμια φωτο ανεβασε να το δουμε και εμεις... Δεν χρειαζεται να περιμένεις να αγοράσεις φωτ. μηχανη και καμερα απο κινητο μια χαρα ειναι.

Ο ιδιοκτητης δεν εχει καμια δουλεια στο σπιτι απο τη στιγμη που πληρωνο νοικι εινε δικος μου χωρος.Τελος.

Το οτι πληρωνεις ενοικιο δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις αν του ανατιναξεις το σπιτι θα τον αποζημειωσεις?

Για τον λογο του παρανομου τροπου που κανεις χρηση το φυσικό αεριο μπορει να σε πεταξει ο ιδιοκτητης απο το σπιτι ανα πασα στιγμη.

Το γεμισμα φυαλων και μαλιστα στο σπιτι απαγορευται και ειναι αδίκημα.

Που λες προσεχεις και οι αλλοι προσεχαν αλλα εγιναν φλαμπε.

Η στάμνα πολλες φορες παει στη βρυση αλλα μια φορα σπαει.

• Like 1
Δημοσ.

προσεξε μην παρεις κανεναν στο λαιμο σου.

ο κοσμος που ειναι γυρο σου τι σου φταιει.

ασχετε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...