Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα pc με τον core 2 quad Q6600 (lga 775) και ειναι πολυ αργος, αν αλλαξω τον επεξεργαστη θα ειναι ενταξει? Εχω κανει αναβαθμιση πριν 2 χρονια σε skylake απλα δε θελω να το πεταξω το παλιο και σκεφτηκα μηπως τον φτιαξω για σερφαρισμα στο ιντερνετ αποκληστικα, ισω και κανενα πολυ ελαφρυ game (τερματισα gta v σε αυτο το pc πριν κανω αναβαθμιση btw). Εχετε να προτεινετε κατι? Αξιζει να το κανω? Αν αξιζει η αγορα μαλλον θα γινει απο ebay μιας και Ελλαδα δε πιστευω να βρω κατι σε socket 10 χρονων. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Έχεις βάλει SSD στο σύστημα;

Γενικά όλοι οι Core 2 Quad λειτουργούν αξιοπρεπώς για σερφάρισμα κτλ και σε συνδυασμό με SSD το λες αρκετά ok σύστημα για βασικά πράγματα.

Έχω στήσει στη νονά μου Q6600 / SSD 60GB / HDD 250GB / 4GB RAM και την καλύπτει μια χαρά για σχετικές δουλειές.

ΥΓ: Μια χαρά βρίσκεις LGA 775 / DDR2 πράγματα σε αγγελίες, ακόμα κι εδώ στο insomnia. :-)

• Like 4
Δημοσ.

Θέλει τουλάχιστον 4GB, είτε ο δίσκος σου τα φτήνει, είτε έχει λιγότερο απο 4 γιγα ραμ, είτε κάτι κάνεις λάθος στο λειτουργικό.

Πες μας τι έχεις να δούμε πως θα "φτιάξει" ;)

Δημοσ.

Η μητρικη δε θυμαμαι τι μαρκα ειναι, αν παιζει ρολο ομως μπορω να το ψαξω (δεν εχω το pc μαζι μου, ειμαι φοιτητης) εχω 4gb ram και ενα δισκο 500gb και μια radeon hd6770, αν και δε παιζει ρολο, λετε να φταιει ο δικσος? Αν γινεται και oc με ψηνει ασχημα μιας και θελω να ασχοληθω (ημουν ενα κλικ πριν παρω 6600k αντι 6500 που εχω στο main pc)

Το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ αργος σε ολα, ακομα και στο να ανοιξω το chrome

Δημοσ.

Για πιο γρήγορο productivity βάλε έναν φθηνό μτχ. ssd 120gb των 30€ αρχικά και αν δεις ότι ακόμα έχεις θεματάκια, βάλε άλλα 4gb ram.
Overclock αν σε αφήνει η μητρική δεν βλάπτει, να τον πας στα 3ghz, αλλά δεν είναι απαραίτητο για απλή χρήση.

Δημοσ.

Η μητρικη 99% ειναι η ecs g31t-m, μολις παω στο χωριο μου (λογικα Δεκεμβρη) θα δοκιμασω με εναν απλο δικσο και αν ειναι αυτο το προβλημα του βαζω εναν ssd, η τον αφηνω και με hdd, με τη μητρικη μου κανω oc? Λογικα θελω και αλλο cooler ετσι? εχετε κατι φθηνο να προτεινετε? Επισης psu εχω εναν noname 450 νομιζω, θα εχω θεμα στο oc?

Δημοσ.

Έναν 102ρη SSD και φρέσκια εγκατάσταση win10 ή κάποια ελαφριά διανομή linux και τίποτα άλλο.

Δεν αξίζει να ρίξεις λεφτά σε τόσο παλιό σύστημα.

Δημοσ.

OC δεν γινεται λογω μητρικης? Ξερω οτι δεν αξιζει να ριξω χρηματα λογω ηλικιας του συστηματος αλλα αν υπαρχει τροπος (ας ελπισουμε οτι με δισκο θα ειναι κομπλε) ισα ισα για browsing αλωστε εχω το αλλο για κανονικη χρηση

Δημοσ.

Εγώ τον είχα βασικό υπολογιστή μέχρι τέλος Αυγούστου και με έναν ssd 120gb και 4gb ram ήμουν αξιοπρεπώς για ιντερνέτ... Και για office κλπ... Μια χαρά... Μάλιστα από βδομάδα θα τον δώσω κάπου που δεν έχουν υπολογιστή και θεωρώ ότι θα τους καλύψει εύκολα για ιντερνέτ, office, ταινίες 1080p...

Βάλε ssd.

Δημοσ.

Ωραια, σε κανενα μηνα που θα φυγω για διακοπες Χριστουγεννων θα το δοκιμασω και θα σας πω αποτελεσματα. Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλαράκι κι εγώ έχω έναν παλιό υπολογιστή με q6600 p35k η μητρική αν θυμάμαι καλά και 8gb Ram του έχω βάλει κι μια r7 260x και ένα ssd και το μηχάνημα απλά φυσάει, ο ssd τα κάνει όλα πιο εύκολα.. Και γενικά από Internet μέχρι και κάποια games είναι ενταξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...