Orpheas1992 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, το αυτοκίνητο είναι ένα opel astra 1.6 twinport με 190.000 χιλιομετρα στην πλατη.Σερβις, νερα, λαδια, ξυδια ολα κομπλε.Εδω και 2 χρονια κανει μονιμα εναν θορυβο, ακριβως οπως στο παρακατω βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=-7ki4roF1AY Πριν απο 3 χρονια εκανε παλι κατι αντιστοιχο, το ειχαμε διορθωσει αλλαζοντας κατι ωστηρια ( ; ) αν δεν κανω λαθος και ειχε μειωθει αισθητα ο θορυβος. Ο μηχανικος ειχε πει οτι δεν ειναι προβλημα για την μηχανη, απλα ειναι ενοχλητικο. Δεν κρατησε για πολυ ομως, με τον καιρο επανηλθε και αρχισε να γινεται πιο εντονος. Πλεον κανει οπως στο βιντεο που ανεβασα παραπανω, σε σημειο οταν σταματαω σε φαναρι παντα να ερχεται καποιος διπλα και να με ρωταει γιατι κανει ετσι Εκει που το παω για σερβις το εχουν τσεκαρει και μου λενε οτι δεν εχει κανενα μηχανικο προβλημα.Ειναι οντως τα ωστηρια και πρεπει καθε τρεις και λιγο να τα αλλαζω; Παιζει με τον καιρο να κανει ζημια στην μηχανη;Ο θορυβος οκ ειναι αρκετα ενοχλητικος αλλα αν δεν υπαρχει κινδυνος για το αυτοκινητο δεν με πειραζει τοσο. Το εχει συναντησει κανεις αλλος σε αυτο το μοντελο που το εχει η μιση Ελλαδα; ΥΓ. ενας τυπος στα σχολια στο youtube γραφει "That sound is coming from inside the inlet manifold. If you take it off and split the manifold you will find a plate that is fasten with 2 bolts. This is what comes loose and making the noise. What I have done with my car was removing the bolts and putting Loctite on it before fasting it. Worked for me."Δεν σκαμπαζω απο αυτοκινητα, μονο το πολλαπλη εισαγωγης επιασα απο το παραπανω. Λετε να ειναι κατι τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 συνηθισμένο προβλημα σε αυτα τα μοτερ ειναι η καδενα, εχεις αλλαξει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ίσως είναι τα κλαπέτα του twinport. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 συνηθισμένο προβλημα σε αυτα τα μοτερ ειναι η καδενα, εχεις αλλαξει; Όντως η καδένα έχει θέμα , κάνει θορυβο στα 2-3 λεπτά που είναι κρυός ο κινητήρας. Συνηθως στις 200.000 θελει αλλαγή, και το κόστος όλου του σετ χρονισμου της GM στοιχίζει 250 ευρώ Ημουν κάτοχος Corsa C όχι όμως κινητήρα Twinport Ψάξε και στην ελληνική κοινότητα της Opel για το πρόβλημα σου. Ισως κάποιος κάτοχος το εχει αντιμετωπίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Πλέον στα twinport την αλλαγή την κάνουν στις 90000-100000 προτού σκορπίσει τελείως το μοτέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καδενα νομιζω εχει αλλαξει πριν τα 100.000 χλμ αλλα δεν ειμαι και σιγουρος....θα δω αυριο το βιβλιο σερβις και θα επανελθω.Μπορει να θελει ξανα αλλαγμα αν γινουν πολλα χιλιομετρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καδενα νομιζω εχει αλλαξει πριν τα 100.000 χλμ αλλα δεν ειμαι και σιγουρος....θα δω αυριο το βιβλιο σερβις και θα επανελθω. Μπορει να θελει ξανα αλλαγμα αν γινουν πολλα χιλιομετρα; πολυ σωστα... ειναι αναλωσιμο για αυτα τα μοτερ δυστυχως, τη στιγμή που στο Bmw του πατερα μου με 400000 χλμ δεν κανει κιχ και φυσικα δεν αλλαχτηκε ποτε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Eπομένως την επόμενη φορά ξέρεις αν θα ξαναγόραζες OPEL. Η εταιρία αυτή είναι πραγματικά αστεία. Κ όλα αυτά ξεκίνησαν τη δεκαετία του 90. Όλα τα παλίοτερα σκυλιά μαύρα ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλα δεν ειμαι φαν της εταιριας ουτε το αγορασα ο ιδιος, απλα το παρελαβα απο τον αδερφο μου . Στα του θεματος, εψαξα στο βιβλιο και βρηκα αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου στα 100.000 χλμ. Αρα δεν εχω καδενα αλλα μαλλον ιμαντα ( ; ).Το αυτοκινητο ειναι ακριβως αυτο http://www.automobile-catalog.com/car/2004/2525855/opel_astra_1_6_twinport.html (12/2004 ειναι το δικο μου). Ψαχνω λιγο γκουγκλαροντας για να το αποσαφηνισω αν εχει καδενα ή ιμαντα, οι πιο πολλοι ιμαντα λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αλήθεια καμια φορά όταν ακούγονται τα ωστήρια σημαίνει ότι δεν έχει σωστό λάδι μέσα. Τι λιπαντικό του βάζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλα δεν ειμαι φαν της εταιριας ουτε το αγορασα ο ιδιος, απλα το παρελαβα απο τον αδερφο μου . Στα του θεματος, εψαξα στο βιβλιο και βρηκα αλλαγη ιμαντα εκκεντροφορου στα 100.000 χλμ. Αρα δεν εχω καδενα αλλα μαλλον ιμαντα ( ; ). Το αυτοκινητο ειναι ακριβως αυτο http://www.automobile-catalog.com/car/2004/2525855/opel_astra_1_6_twinport.html (12/2004 ειναι το δικο μου). Ψαχνω λιγο γκουγκλαροντας για να το αποσαφηνισω αν εχει καδενα ή ιμαντα, οι πιο πολλοι ιμαντα λενε. 99% καδενα εχει, εχει φιλος του 2005 και ενας αλλος του 2007 και τα δυο καδενατα, απλα στο συνεργειο ισως το σημειωσαν ετσι σαν default 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω ότι το 1.6 έχει ιμάντα. Το 1.4 έχει καδένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εάν έχει ιμαντα τελικά , και πάλι χρειάζεται αλλαγή(έχεις κάνει ηδη 90.000). Σιγουρεψε εαν εχει καδένα η ιμαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Παντως και στο δικο μου (passat 2006 1.6fsi) εχει καδενα η οποια δεν εχει αλλαχτει ποτε και το αυτοκινητο εχει 330.000χλμ. Μερικες φορες κροταλιζει οταν ξεκιναει αλλα δεν ειναι θεμα αυτο καθως εχουν κατσει τα λαδια στο καρτερ μετα απο βραδυ ή ωρες αχρηστειας. Η vw προτεινει αλλαγη στις 300k οποτε το εχω στο προγραμμα. (600€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Έχω το άστρα του 05. Και εμένα μου κάνει αυτόν τον θόρυβο αλλά σε απειροελάχιστο βαθμό σε σχέση με του βίντεο. Έχω το 1.4 με 150κ χλμ. Σε όσα συνεργεία ρώτησα μ είπαν καδένα. Το κόστος σε αντιπροσωπεία κοντά ένα χιλιάρικο μ είπαν ενώ σε αλλά κοντά στο 600αρι. Εγώ δεν σκέφτομαι να την αλλάξω γτ μεν είναι μικρός ο θόρυβος , αλλά με διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται να σπάσει με τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα