Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Registered δεν αυξάνει τις πιθανότητες τελωνείου;

Τι σημασια εχει? Ειναι κατω απο 22 ευρω και τελωνειο να περασει θα σου ζητησουν αποδειξη αγορας πριν κοστολογησουν

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημασια εχει? Ειναι κατω απο 22 ευρω και τελωνειο να περασει θα σου ζητησουν αποδειξη αγορας πριν κοστολογησουν

Βασικά 25 βγάζει.

8Yp8kVe.jpg

Anyway registered έβαλα και εγώ

Δημοσ.

Λάθος νομίζεις σε αυτό

Πρώτα βγαίνει το κουστούμι με τι θα πληρώσεις από τελωνείο κτλπ και μετά αν θέλεις κάνεις αναδασμολογηση.

• Like 1
Δημοσ.

Διορθώστε αν κάνω λάθος.

Έστω registered αποστολή δηλωμένο 10€.

Αν το τελωνείο μπει στον κόπο να το ελέγξει, ακόμα και αν δεν του βάλει έξτρα δασμούς, δεν έχει το κουστούμι των 3€ εγγυημένο;

• Moderators
Δημοσ.

Διορθώστε αν κάνω λάθος.

Αν το τελωνείο μπει στον κόπο να το ελέγξει, ακόμα και αν δεν του βάλει έξτρα δασμούς, δεν έχει το κουστούμι των 3€ εγγυημένο;

Οχι, το 3ευρω ειναι κατι που εχει καταργηθει απο το καλοκαιρι για χαμηλες αξιες.

Δημοσ.

Διορθώστε αν κάνω λάθος.

Τι να πω εγω που ρωτησα στα κεντρικα των ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει πλεον το 3ευρω, αμα στο κοστολογησουν λαθος τους παιρνεις τηλεφωνο και ενημερωνεις. Οσα συστημενα εχω παρει κατω των 22 ηρθαν στην πορτα μου με αυτοκολλητο τελωνειακως ελεθευρο

Δημοσ.

OK. Καιρός ήταν να καταργηθεί αυτό.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία unregistered. Θεωρητικά πρέπει να δω κάποια βελτίωση από τα Creative EP-630 που έχω.

Δημοσ.

Έριξα και εγώ μια παραγγελία. Ακριβώς την ώρα που τα κοίταγα και τα είχε κοντά στα 17 €. 

Ευχαριστώ στον TS !!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...