Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αγκαλίτσες για να μην κρυώνει.

Γι'αυτό και όσοι τα αγαπάμε δεν έχουμε πρόβλημα. Τα κρατάμε συνεχώς σφιχτά στην αγκαλιά μας! :P

• Like 4
Δημοσ.

Άλλοι για τα κινητά τους αγοράζουν θήκη... Κάποιοι άλλοι πάλι αγοράζουν παπλωματοθήκη. ;) Ή παγοθήκη ανάλογα με το που είναι ο χρήστης.... Από τώρα βλέπω τις διαφημίσεις... "Πωλείται iPhone X - 999 €. Συμπεριλαμβάνεται θήκη στα 15.000 btu!"

• Like 7
Δημοσ.

Πολύ λίγο είναι το 0-35 βαθμοί, δεν ξέρω αν έχουν κι άλλα κινητά αυτόν το περιορισμό αλλά για πλάκα βγαίνεις εκτός ορίου.

• Like 2
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν έστω και ένας απο τους σχολιαστές εδώ μέσα διάβασε ότι θα διορθωθεί με software update... Η πράσινη γραμμή τώρα δεν ξέρω, να είναι καλά τα apple stores που σε 5 λεπτά σου δίνουν καινούρια συσκευή.

• Like 4
Δημοσ.

Για κινητό που έχει τόσα λεφτά νομίζω ότι αυτές οι θερμοκρασίες είναι αστείες. Το καλοκαίρι συνέχεια έχει πάνω απο 35 βαθμούς, δλδ έξω δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ?

Άσχετο : ο πατέρας μου θέλει να πάρει για τον εαυτό του είτε iPhone 6 είτε το SE. Πιο απο τς δυο προτείνετε ? Εγω του πρότεινα το 6 γιατί του αρεςει να διαβαζει νέα στο κινητό αλλα τον ενδιαφέρει και η ταχύτητα και τς updates στο μέλλον, ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι δεν κολλάει πάντως. Από τη μία λένε ότι οι συσκευές λειτουργούν σωστά σε θερμοκρασίες 0-35 και από την άλλη ότι είναι πρόβλημα software. Άρα αφού το ξέρανε γιατί δεν διορθώνανε το πρόβλημα πριν κυκλοφορήσει; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...