Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα, είχα μια ελπίδα ότι αυτό το πρόβλημα θα ήταν η ταφόπλακα του iPhone X και της Apple. Ας ελπίσουμε να γεμίσουν όλες οι οθόνες τους γραμμές.

• Like 2
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρίμα, είχα μια ελπίδα ότι αυτό το πρόβλημα θα ήταν η ταφόπλακα του iPhone X και της Apple. Ας ελπίσουμε να γεμίσουν όλες οι οθόνες τους γραμμές.

Galaxy Note 8 Thread παρουσίασης:  112 post από τις 30 Αυγούστου. Υποτίθεται η ναυαρχιδια της Shamesung....το απόλυτο πολυεργαλείο.

Yπο-thread του υπo-thread για ένα ελάσσονος πρόβλημα μερικών iPhone X συσκευών: 150 post σε 4 ημέρες.

awb5VN4_700b.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ειπε ο αντικειμενικος user με τα αντικειμενικα σχολια.....

Το να επαινεις μια εταιρεια λες και την βγαζεις γκομενα και οταν υπαρχει καποιο θεμα να μην το αναγνωριζεις (χωρις να αναφερομαι στο συγκεκριμενο) και απλα να βρισκεις να επαινεις κατι αλλο δεν σε τιμα ιδιαιτερα

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Α τελικά συμβαίνει; Γιατί νόμιζα ότι δεν συμβαίνει, ότι ήταν όλα ένα ψέμα

Ποιος σου είπε πως δεν συμβαίνει? Από τη στιγμή που το έπαθαν κάποιοι προφανώς και συνέβη. Αυτό απέχει όμως κατά πολύ από το "συμβαίνει σε όλους".

Είναι εντυπωσιακή πάντως η απόκριση της Apple και η άμεση διάθεση του update σε παγκόσμιο επίπεδο την ίδια στιγμή! Και όχι μετά από 6 μήνες και ανά ...region & carrier! :)

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως δεν συμβαίνει? Από τη στιγμή που το έπαθαν κάποιοι προφανώς και συνέβη. Αυτό απέχει όμως κατά πολύ από το "συμβαίνει σε όλους".

Είναι εντυπωσιακή πάντως η απόκριση της Apple και η άμεση διάθεση του update σε παγκόσμιο επίπεδο την ίδια στιγμή! Και όχι μετά από 6 μήνες και ανά ...region & carrier! :)

Εδω δεχονται να ειναι 3 και 4 εκδοσεις λογισμικου πισω,τι τους λες  τωρα αγνωστα πραγματα ειναι για αυτους .

• Like 1
Δημοσ.

Eιναι oreo  αυτο?

Οχι,

Εισαι πισω στην εκδοση του λογισμικου που επελεξες  ?Ναι

Τι μας εδειξες ? τιποτα 

Απλα ειπες να πεις και εσυ κατι .

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εσύ είπες για 3-4 :lol: τέσπα δεν με καίει και ιδιαίτερα για τα χρήματα που έδωσα, αυτό να το πεις στους άλλους με τις ναυαρχίδες 

Κάτσε βρε. Αναφέρομαι στις επίσημες εκδόσεις των κατασκευαστών. Σαφώς και στο android έχεις την επιλογή να "παίξεις" με διάφορες roms κλπ με κάποιες να λειτουργούν και κάποιες ...όχι εντελώς! Το ποσοστό των χρηστών όμως που παίζουν με αυτά είναι ελάχιστο μέσα στο σύνολο.

Αυτό ήταν το μόνιμο παράπονό μου κάθε φορά που αγόραζα samsung συσκευή... Έβλεπα νέες εκδόσεις από την Google και ήξερα πως μετά από 6 μήνες περίπου θα τις έχω επισήμως. Και όταν έφτανε ο καιρός να κυκλοφορήσουν τα updates περίμενα πάλι από 1 εως 2 μήνες μέχρι να εμφανιστεί και στο δικό μου region. Δεν μου αρέσει να rootάρω τις συσκευές μου, ούτε και να τους περνάω με το ζόρι από πάνω firmwares από άλλο region. Οπότε στο τέλος, όταν τελικά είχα την αναβάθμιση, είχε φτάσει ήδη ο καιρός για την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Samsung συγκριτικά την πήρε πάνω από μήνα να κυκλοφορήσει ένα update με colour sliders (σε UK region) για να μπαλώσει τον χαμό που είχε γίνει με τις red screens στο S8. Και αυτό χωρίς βέβαια να πάρουμε υπόψην τα υπόλοιπα regions/carriers που το fix έφτασε πολύ αργότερα.

Ήταν ένα θέμα που αρχικά δεν παραδέχθηκε ούτε η ίδια ότι είναι πρόβλημα και ότι οι οθόνες μάλιστα κατασκευάστηκαν έτσι... επίτηδες. Ήταν πολύ φυσιολογικό το άσπρο να είναι πορτοκαλοκόκκινο. (το αντίστοιχο "τo κοιτάτε λάθος" από μεριάς Samsung).   

Απλά επειδή λοίπουν αυτές οι αναφορές στις ειδήσεις (κακώς), κάποιοι νομίζουν ότι λάθη και προσπάθειες υπεκφυγής συμβαίνουν μόνο με την Apple. Όλοι οι υπόλοιποι σπεύδουν να υπερασπίσουν τον πελάτη...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Κάτσε βρε. Αναφέρομαι στις επίσημες εκδόσεις των κατασκευαστών. Σαφώς και στο android έχεις την επιλογή να "παίξεις" με διάφορες roms κλπ με κάποιες να λειτουργούν και κάποιες ...όχι εντελώς! Το ποσοστό των χρηστών όμως που παίζουν με αυτά είναι ελάχιστο μέσα στο σύνολο.

Αυτό ήταν το μόνιμο παράπονό μου κάθε φορά που αγόραζα samsung συσκευή... Έβλεπα νέες εκδόσεις από την Google και ήξερα πως μετά από 6 μήνες περίπου θα τις έχω επισήμως. Και όταν έφτανε ο καιρός να κυκλοφορήσουν τα updates περίμενα πάλι από 1 εως 2 μήνες μέχρι να εμφανιστεί και στο δικό μου region. Δεν μου αρέσει να rootάρω τις συσκευές μου, ούτε και να τους περνάω με το ζόρι από πάνω firmwares από άλλο region. Οπότε στο τέλος, όταν τελικά είχα την αναβάθμιση, είχε φτάσει ήδη ο καιρός για την κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου!

εγώ έχω κινητό android one https://en.wikipedia.org/wiki/Android_One

επίσημα τις παίρνω και μέχρι να τελειώσει ο χρόνος θα πάρω και 8 (σε mi a1)

αν και όπως λέει το λινκ πρόκειται για πρόγραμμα για 3ες χώρες να σου πω την αλήθεια θα ήταν καλύτερο να το βλέπαμε περισσότερo και σε άλλα κινητά και πιο ακριβά (όχι απαραίτητα επιπέδου pixel..) γιατί και το στοκ android είναι πολύ πιο ελαφρύ από οτιδήποτε άλλο αλλά και γιατί έτσι αναβαθμίζεσαι πιο γρήγορα ή εστω παίρνεις τα security updates πιο γρήγορα που είναι πολύ πιο σημαντικό από τα λοιπά features 

γενικά κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνουν όλα έτσι και να τελειώσει η γελοιότητα με το fragmentation, όλοι αναβαθμίσεις από τη google 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Διαβάζω αυτά που γράφετε και κατέληξα πώς ο μέσος όρος ηλικίας από εσάς είναι 14 έως 16. Αααα αν σας το κάνουν δώρο μην το πάρετε στείλτε το σε μένα, φιλικά πάντα 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...