kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ρωτάς τώρα κι εσύ κάτι λεπτομέρειες... Party pooper, ε; Επίσης, https://www.myce.com/news/samsung-well-repair-s7-edge-problem-vertical-pink-line-display-warranty-screen-ok-81320/ Πρέπει να είναι ανάλογο πρόβλημα. 3
lelisjr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δε μου φενεται παραξενο καθως πρωταρα η εταιρια σε τοσες ιντσες και oled panel πρωτη φορα τετοιες αναλυσεις σε σμαρτφον,καθως οι αλες εταιριες ακομα και πολυ κατωτερες παιζουν μπαλα σε τετοιες αλαγες περησοτερο καιρο απτο μυλο οπως κ νακουγεται αυτο..Οφειλω να πω οτι το Χ γα..ει!!Προβληματα εχουν ολες οι εταιριες παντα καθε φορα που βγαζουν συσκευες παντα υπαρχουν κ οι ελατωματικες σε καθε παρτιδα.Γηρασκο αη διδασκωμενος..ποπο τη ειπα τωρα ρε Το μόνο που γα...άει όπως λες είναι τα ορθογραφικά σου και η έλλειψη τόνων!
nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Invalid Argument Error Line 120 Καλό... αλλά άστοχο.. έχω μαγαζί με κινητή τηλεφωνία και δεν υπάρχει κινητό στον ΠΛΑΝΗΤΗ που δεν έχω δοκιμάσει...
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλό... αλλά άστοχο.. έχω μαγαζί με κινητή τηλεφωνία και δεν υπάρχει κινητό στον ΠΛΑΝΗΤΗ που δεν έχω δοκιμάσει... Για τα Ζer 1,2,3 τι γνωμη εχεις? 4
nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Για τα Ζer 1,2,3 τι γνωμη εχεις? Τι ακριβώς είναι αυτό? Εγώ μιλάω για κινητά...αν το κατάλαβες.. Δίχως πλάκα... αυτός και αν είναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Καλό... αλλά άστοχο.. έχω μαγαζί με κινητή τηλεφωνία και δεν υπάρχει κινητό στον ΠΛΑΝΗΤΗ που δεν έχω δοκιμάσει... Αν περα απο την δοκιμη προχωρησεις σε αυτο που ενδιαφερει μια εταιρια με σκοπο το κερδος, η αποψη σου θα ειναι λιγοτερο αστοχη.
logistoulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Party pooper, ε; Επίσης, https://www.myce.com/news/samsung-well-repair-s7-edge-problem-vertical-pink-line-display-warranty-screen-ok-81320/ Πρέπει να είναι ανάλογο πρόβλημα. Αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;
kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Αυτό τι σχέση έχει με το θέμα;Περισσότερη σχέση από τις βλακείες και τα τρολαρίσματα που διαβάζουμε. Ξαναδές την τελευταία παράγραφο του αρχικού ποστ, είναι το ίδιο πρόβλημα που εμφανίστηκε στο s7. Ίδιος κατασκευαστής πάνελ, άλλο χρώμα γραμμής. 4
zio10 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου έβγαλαν ένα σοβαρό σφάλμα. Και πολλά πολλά άλλα μικρότερα. Αυτά που τα πάμε? Τι άλλα προβλήματα έχει βγάλει;
stivi1981 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Ο χρήστης stivi1981 είπε: Εδω στο ios 11 κλεινεις το wifi απο την μπαρα και αυτο παραμενει ανοιχτο και απλα ειναι αποσυνδεδεμενο απτο δικτυο.. Καθε μερα μας εκπλησει αυτη η εταιρια!!! Έτσι λειτουργεί πλέον το control center στο ios, δεν είναι bug αυτό. Και δλδ εσυ και γενικα ολοι μας θα επρεπε να το χειροκροτησουμε αυτο σαν νεα λειτουργια?Μεχρι σημερα κλειναμε το wifi και εκλεινε,δεν καταναλωνε μπαταρια και δεν συνδεοτανε μονο του μια συγκεκριμενη ωρα απο μονο του!Εσυ αυτο δλδ προσωπικα το βλεπεις ευκολια η δυσκολια στην χρηση του ios?
CheOnWeb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Και δλδ εσυ και γενικα ολοι μας θα επρεπε να το χειροκροτησουμε αυτο σαν νεα λειτουργια? Μεχρι σημερα κλειναμε το wifi και εκλεινε,δεν καταναλωνε μπαταρια και δεν συνδεοτανε μονο του μια συγκεκριμενη ωρα απο μονο του! Εσυ αυτο δλδ προσωπικα το βλεπεις ευκολια η δυσκολια στην χρηση του ios? Αυτό είναι το σκεπτικό τής Apple. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. https://support.apple.com/en-us/HT208086
zio10 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το σκεπτικό τής Apple. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. https://support.apple.com/en-us/HT208086 Αυτό με την ώρα δεν το κατάλαβα!
CheOnWeb Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αυτό με την ώρα δεν το κατάλαβα! Φαντάζομαι ότι μια φορά το εικοσιτετράωρο η σύνδεση επανέρχεται στο on, στην"κανονική" κατάσταση δηλαδή, σε περίπτωση που το ξεχάσεις. Γενικά το σύστημα θεωρεί πως όταν αποσυνδέεσαι από ένα γνωστό σου δίκτυο αλλά παραμένεις στον χώρο, η αποσύδεση είναι προσωρινή. 2
Unabomber Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Φαντάζομαι ότι μια φορά το εικοσιτετράωρο η σύνδεση επανέρχεται στο on, στην"κανονική" κατάσταση δηλαδή, σε περίπτωση που το ξεχάσεις. Γενικά το σύστημα θεωρεί πως όταν αποσυνδέεσαι από ένα γνωστό σου δίκτυο αλλά παραμένεις στον χώρο, η αποσύδεση είναι προσωρινή. Στην 11.2 beta 3 οταν πατας στο panel να το απεργοποιησεις, πεταγεται πλεον pop-up μυνημα και το εξηγει. Λογικα το εβαλαν διοτι πολλοι ηταν confused με την συμπεριφορα και το αν κλεινει πληρως η οχι. Το ιδιο και για το bt. 2
chrisxkar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Σαν λειτουργια δεν μου φενεται ουτε σωστο ουτε λαθος η αποσυνδεση του δικτυου αλλα να παραμεινει ανοιχτο το wifi εφοσον ετσι εκρινε η εταιρεια ετσι και εκανε(ισως να τρωει ελαχιστη μπαταρια παραπανω αλλα whatever πρεπει να ειναι αμελητεα). Αυτο που με εκνευριζει με πολλους ειναι η μη αντικειμενικοτητα επειδη το εκανε η apple ειναι σωστο αν το εκανε η πχ samsung ,τωρα τα μονα σχολια που θα κυριαρχουσαν απο την πλειοψηφια των ιδιων χρηστων θα ηταν τυπου....χαχα τι μαλακιες κανει η σαμσουνγκ,βαψε το μπλε και πετα το στη θαλασσα..... Αυτο ειναι μη υπαρξη λογικης στον εγκεφαλο μερικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα