nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 ε καλα και σεις τα θελετε ολα με 1400 ευρω? Οτι δινεις παιρνεις. ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ σαγαπω ρε φίλε και ας μη σε ξέρω... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...θα μείνει στην ιστορία.. θα γελάω σχεδόν για πάντα όποτε το σκέφτομαι... ΟΣΚΑΡ σχολιασμού!!!!
nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 πως επηρεαζεται το λογισμικο απο την θερμοκρασια;;; Δεν απευθύνονται σε σένα φίλε μου. Μόνο σε κατόχους iphone...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δεν απευθύνονται σε σένα φίλε μου. Μόνο σε κατόχους iphone... Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Κάθε smartphone έχει σενσορες για τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό του. Όταν ξεπεραστούν αυτά τα ορια, το λογισμικό μπορεί να παρέμβει και να βγάλει κάποιο μήνυμα προειδοποίησης ή να απενεργοποιήσει τη συσκευή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά το σίγουρο είναι πως εμφανίστηκε σε ελάχιστες συσκευές.
nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Όπως και να έχει δεν επιτρέπεται τόσο ακριβή συσκευή να έχει θέματα λογισμικού. Υποτίθεται ότι η κύρια δύναμη και όπλο αυτής της εταιρείας είναι το λογισμικό. Και σου λέω έχει τόσα προβλήματα έστω μικρά που καταπίνονται έστω λες και άστο να το παίρνουν οι φιγουρατζιδες, αλλά τόσο σοβαρό θέμα να κολλάει η οθόνη λόγο θερμοκρασίας? Ε όχι ρε φίλε. Αυτό πάει πολύ! Γελούσα με τα θύματα. Τώρα τους λυπάμαι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν μιλάμε για ληστεία 600-700 ευρώ μιλάμε για έγκλημα 1400 ευρώ.
Fotis13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τελικα οι 3,5 συσκευες απο τα εκατομμυρια που πουλησε και εβγαλαν σφαλμα ,Δλδ σε τοσο μεγαλες γραμμες παραγωγης στατιστικα παντα βγαινει κατι ειναι ικανες να μας αποτρεψουν να το παρουμε? Λεω για εμας που ενδιαφερομαστε διοτι τους κατοχους των 150 ευρω συσκευων ειμαι σιγουρος πως θα τους αποτρεψει αυτο το εγκληματικο λαθος και η ληστεια που συντελειται ... Εκατομμυρια τα θυματα σε αυτον τον πλανητη ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι που κανουν "εξυπνες" αγορες ! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Όπως και να έχει δεν επιτρέπεται τόσο ακριβή συσκευή να έχει θέματα λογισμικού. Υποτίθεται ότι η κύρια δύναμη και όπλο αυτής της εταιρείας είναι το λογισμικό. Και σου λέω έχει τόσα προβλήματα έστω μικρά που καταπίνονται έστω λες και άστο να το παίρνουν οι φιγουρατζιδες, αλλά τόσο σοβαρό θέμα να κολλάει η οθόνη λόγο θερμοκρασίας? Ε όχι ρε φίλε. Αυτό πάει πολύ! Γελούσα με τα θύματα. Τώρα τους λυπάμαι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν μιλάμε για ληστεία 600-700 ευρώ μιλάμε για έγκλημα 1400 ευρώ. Πόσα είναι τα "θύματα"? Γιατί προσπαθώ από την Παρασκευή που το έχω να του βρω ένα ελάττωμα και δεν τα καταφέρνω...
tsakfot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Όπως και να έχει δεν επιτρέπεται τόσο ακριβή συσκευή να έχει θέματα λογισμικού. Υποτίθεται ότι η κύρια δύναμη και όπλο αυτής της εταιρείας είναι το λογισμικό. Και σου λέω έχει τόσα προβλήματα έστω μικρά που καταπίνονται έστω λες και άστο να το παίρνουν οι φιγουρατζιδες, αλλά τόσο σοβαρό θέμα να κολλάει η οθόνη λόγο θερμοκρασίας? Ε όχι ρε φίλε. Αυτό πάει πολύ! Γελούσα με τα θύματα. Τώρα τους λυπάμαι γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δεν μιλάμε για ληστεία 600-700 ευρώ μιλάμε για έγκλημα 1400 ευρώ. ώστε είμαστε όλοι φιγουρατζίδες ? μπράβο για το επίπεδο σου Υ.Γ μπράβο και για την υπογραφή σου, επιβεβαιώνει και τα λεγόμενα σου Πόσα είναι τα "θύματα"? Γιατί προσπαθώ από την Παρασκευή που το έχω να του βρω ένα ελάττωμα και δεν τα καταφέρνω... εσύ να το βάλεις στο ψυγείο κανά δίωρο και μετά να έρθεις να μας πείς άντε έμαθε τώρα η Apple χωρίς να συμβουλευτεί τους υπερ-επιστήμονες αναλυτές του insomnia
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 εσύ να το βάλεις στο ψυγείο κανά δίωρο και μετά να έρθεις να μας πείς άντε έμαθε τώρα η Apple χωρίς να συμβουλευτεί τους υπερ-επιστήμονες αναλυτές του insomnia Συντήρηση ή κατάψυξη?
tsakfot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Συντήρηση ή κατάψυξη? να ρωτήσουμε τους ειδήμονες να μας πουν εντωμεταξύ, χωρίς να έχω ασχοληθεί καν να ψάξω τι παίζει, φαντάζομαι θα είναι όπως με το overheating σε όλα τα iphone που βγάζει μήνυμα "Let the phone cooldown etc." Το έχω ξεχάσει το καημένο κανά δίωρο στο αμάξι με 40+ βαθμούς και θυμάμαι να το βγάζει το μήνυμα , ούτε στο χέρι δεν πιανόταν 1
chrisxkar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 το iphone x δεν είναι καθόλου ακριβο.ειμαστε εμεις που δεν εχουμε πολλα λεφτα γουατ ντου γιου μιν εξακτλυ? Και η μπουγκατι δεν ειναι ακριβη εμεις δεν εχουμε λεφτα Όλα είναι θέμα γούστου. Προσωπικά το θεωρώ "χαζό" να πάρω κάτι με όμορφο design και ποιοτικά υλικά κατασκευής και να το τυλίξω με κάποια θήκη ή προστατευτικές μεμβράνες. Προφανώς το κόστος θα είναι πολύ υψηλό αν πέσει και σπάσει αλλά είναι και αυτό μέσα στις πιθανότητες. συμφωνω απολυτα.βεβαια δεν μαρεσει το δεκαρι καθολου αντιθετα με τα προηγουμενα που ειχαν ενα elegant look
nectons Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Τελικα οι 3,5 συσκευες απο τα εκατομμυρια που πουλησε και εβγαλαν σφαλμα ,Δλδ σε τοσο μεγαλες γραμμες παραγωγης στατιστικα παντα βγαινει κατι ειναι ικανες να μας αποτρεψουν να το παρουμε? Λεω για εμας που ενδιαφερομαστε διοτι τους κατοχους των 150 ευρω συσκευων ειμαι σιγουρος πως θα τους αποτρεψει αυτο το εγκληματικο λαθος και η ληστεια που συντελειται ... Εκατομμυρια τα θυματα σε αυτον τον πλανητη ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι που κανουν "εξυπνες" αγορες ! Φίλε μου έβγαλαν ένα σοβαρό σφάλμα. Και πολλά πολλά άλλα μικρότερα. Αυτά που τα πάμε? Που ΔΕΝ επιτρέπεται για μια εταιρία που φημίζεται για το λειτουργικό της σύστημα και μόνο πλέον. Απλώς εδώ σηκώνει συζήτηση γιατί πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μιλάμε για 1400 ευρώ δεν μιλάμε πλέον για χιλιάρικα. Και σε λίγο καιρό θα πάμε σε διχίλιαρα και πάει λέγοντας. Αυτό σε μια τόσο δύσκολη εποχή δεν είναι αμαρτία να συμβαίνει? Θα μου πεις γιατί τα 500 και τα 700 ευρώ δεν είναι πολλά? Και εδώ απαντώ... πολλά είναι και τα 300 ευρώ. Με 150-200 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ κάνει κανείς την δουλειά του και καλύτερα από οποιοδήποτε iphone η galaxy. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως που δεν είναι σωστό να ξεκινήσουμε εδώ συζήτηση. Εδώ ΟΜΩΣ μιλάμε για το πρώτο κινητό της Apple που έχει ξεφύγει εντελώς σε θέμα κόστους. Πλέον πιστεύω ότι καταντά εκνευριστικό για κάποιον που έχει διαθέσει τόσα χρήματα για το υποτίθεται καλύτερο κινητό που υπάρχει (δεν είναι με τίποτα) και να έχει τόσο σοβαρά θέματα με το λογισμικό του. Και όχι μόνο με το λογισμικό του από ότι διαβάζω. Έχει και θέματα σε οθόνη και σε αυτονομία κλπ κλπ... ΕΛΕΟΣ... αν και δεν έχω αγοράσει Apple προιόν εδώ και πολλά χρόνια αυτό που έχω να πω είναι ότι πλέον όπως τόνισα παραπάνω δεν γελάω με αυτούς που το έχουν αγοράσει αλλά συμπάσχω γιατί όπως είπα... ΔΥΣΚΟΛΕΣ εποχές ακόμη και για τους μη έχοντας οικονομικά προβλήματα και τους περισσεύουν τα χρήματα για iPhone X. ώστε είμαστε όλοι φιγουρατζίδες ? μπράβο για το επίπεδο σου Υ.Γ μπράβο και για την υπογραφή σου, επιβεβαιώνει και τα λεγόμενα σου εσύ να το βάλεις στο ψυγείο κανά δίωρο και μετά να έρθεις να μας πείς άντε έμαθε τώρα η Apple χωρίς να συμβουλευτεί τους υπερ-επιστήμονες αναλυτές του insomnia Για να καταλάβω... έχεις iPhone X και παρεξηγήθηκες? Και που σε ενοχλεί η υπογραφή μου? Το ότι περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας? Δεν το κατάλαβα αυτό και πολύ καλά. Θα ήθελα να το εξηγήσεις κάπως. Ας σβήσουν οι διαχειριστές όλες τα ποστ που είναι άσχετα. Γιατί θα καταλήξω πάλι να φάω ban για κανα μήνα και δεν θέλω να παρεξηγούμε με κανέναν. ΑΠοχωρώ από την συζήτηση..
tsakfot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου έβγαλαν ένα σοβαρό σφάλμα. Και πολλά πολλά άλλα μικρότερα. Αυτά που τα πάμε? Που ΔΕΝ επιτρέπεται για μια εταιρία που φημίζεται για το λειτουργικό της σύστημα και μόνο πλέον. Απλώς εδώ σηκώνει συζήτηση γιατί πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μιλάμε για 1400 ευρώ δεν μιλάμε πλέον για χιλιάρικα. Και σε λίγο καιρό θα πάμε σε διχίλιαρα και πάει λέγοντας. Αυτό σε μια τόσο δύσκολη εποχή δεν είναι αμαρτία να συμβαίνει? Θα μου πεις γιατί τα 500 και τα 700 ευρώ δεν είναι πολλά? Και εδώ απαντώ... πολλά είναι και τα 300 ευρώ. Με 150-200 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ κάνει κανείς την δουλειά του και καλύτερα από οποιοδήποτε iphone η galaxy. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως που δεν είναι σωστό να ξεκινήσουμε εδώ συζήτηση. Εδώ ΟΜΩΣ μιλάμε για το πρώτο κινητό της Apple που έχει ξεφύγει εντελώς σε θέμα κόστους. Πλέον πιστεύω ότι καταντά εκνευριστικό για κάποιον που έχει διαθέσει τόσα χρήματα για το υποτίθεται καλύτερο κινητό που υπάρχει (δεν είναι με τίποτα) και να έχει τόσο σοβαρά θέματα με το λογισμικό του. Και όχι μόνο με το λογισμικό του από ότι διαβάζω. Έχει και θέματα σε οθόνη και σε αυτονομία κλπ κλπ... ΕΛΕΟΣ... αν και δεν έχω αγοράσει Apple προιόν εδώ και πολλά χρόνια αυτό που έχω να πω είναι ότι πλέον όπως τόνισα παραπάνω δεν γελάω με αυτούς που το έχουν αγοράσει αλλά συμπάσχω γιατί όπως είπα... ΔΥΣΚΟΛΕΣ εποχές ακόμη και για τους μη έχοντας οικονομικά προβλήματα και τους περισσεύουν τα χρήματα για iPhone X. Για να καταλάβω... έχεις iPhone X και παρεξηγήθηκες? Και που σε ενοχλεί η υπογραφή μου? Το ότι περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας? Δεν το κατάλαβα αυτό και πολύ καλά. Θα ήθελα να το εξηγήσεις κάπως. Ας σβήσουν οι διαχειριστές όλες τα ποστ που είναι άσχετα. Γιατί θα καταλήξω πάλι να φάω ban για κανα μήνα και δεν θέλω να παρεξηγούμε με κανέναν. ΑΠοχωρώ από την συζήτηση.. παρεξηγήθηκα που τσουβαλιάζεις και προσβάλεις τους πάντες και τα πάντα και αποκαλείς φιγουρατζίδες όσους έχουν/αγοράζουν X κτλπ. κτλπ. και η υπογραφή σου μόνο αυτό δεν προμοτάρει πως θα σου φαινόταν , αν αποκαλέσω όλους τους Android users, τσαμπατζήδες-τσίπηδες που τα αγοράζουν για να κατεβάζουν σπασμένα apk.. ? δεν είναι προσβλητικό ? Είμαι όμως και παιδί Tου Δημιουργού και της μητέρας Γης όπως όλοι μας .. εις το επανιδείν συνέλληνα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Φίλε μου έβγαλαν ένα σοβαρό σφάλμα. Και πολλά πολλά άλλα μικρότερα. Αυτά που τα πάμε? Που ΔΕΝ επιτρέπεται για μια εταιρία που φημίζεται για το λειτουργικό της σύστημα και μόνο πλέον. Απλώς εδώ σηκώνει συζήτηση γιατί πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση. Μιλάμε για 1400 ευρώ δεν μιλάμε πλέον για χιλιάρικα. Και σε λίγο καιρό θα πάμε σε διχίλιαρα και πάει λέγοντας. Αυτό σε μια τόσο δύσκολη εποχή δεν είναι αμαρτία να συμβαίνει? Θα μου πεις γιατί τα 500 και τα 700 ευρώ δεν είναι πολλά? Και εδώ απαντώ... πολλά είναι και τα 300 ευρώ. Με 150-200 ευρώ ΜΑΞΙΜΟΥΜ κάνει κανείς την δουλειά του και καλύτερα από οποιοδήποτε iphone η galaxy. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως που δεν είναι σωστό να ξεκινήσουμε εδώ συζήτηση. Εδώ ΟΜΩΣ μιλάμε για το πρώτο κινητό της Apple που έχει ξεφύγει εντελώς σε θέμα κόστους. Πλέον πιστεύω ότι καταντά εκνευριστικό για κάποιον που έχει διαθέσει τόσα χρήματα για το υποτίθεται καλύτερο κινητό που υπάρχει (δεν είναι με τίποτα) και να έχει τόσο σοβαρά θέματα με το λογισμικό του. Και όχι μόνο με το λογισμικό του από ότι διαβάζω. Έχει και θέματα σε οθόνη και σε αυτονομία κλπ κλπ... ΕΛΕΟΣ... αν και δεν έχω αγοράσει Apple προιόν εδώ και πολλά χρόνια αυτό που έχω να πω είναι ότι πλέον όπως τόνισα παραπάνω δεν γελάω με αυτούς που το έχουν αγοράσει αλλά συμπάσχω γιατί όπως είπα... ΔΥΣΚΟΛΕΣ εποχές ακόμη και για τους μη έχοντας οικονομικά προβλήματα και τους περισσεύουν τα χρήματα για iPhone X. Για να καταλάβω... έχεις iPhone X και παρεξηγήθηκες? Και που σε ενοχλεί η υπογραφή μου? Το ότι περηφανεύομαι που είμαι Έλληνας? Δεν το κατάλαβα αυτό και πολύ καλά. Θα ήθελα να το εξηγήσεις κάπως. Ας σβήσουν οι διαχειριστές όλες τα ποστ που είναι άσχετα. Γιατί θα καταλήξω πάλι να φάω ban για κανα μήνα και δεν θέλω να παρεξηγούμε με κανέναν. ΑΠοχωρώ από την συζήτηση.. Invalid Argument Error Line 120
kirileman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξέρουμε πόσες συσκευές έχουν αναφερθεί με πρόβλημα στην οθόνη παγκοσμίως; Επίσης, ξέρουμε αν αντικαταστάθηκαν από την Apple;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ξέρουμε πόσες συσκευές έχουν αναφερθεί με πρόβλημα στην οθόνη παγκοσμίως; Επίσης, ξέρουμε αν αντικαταστάθηκαν από την Apple; Ρωτάς τώρα κι εσύ κάτι λεπτομέρειες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα