Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο που εννουσα ηταν, οτι σε τετοιες ακρεες θερμοκρασιες να εκτεθηκαν απο τις 10.000.000 συσκευες η 1.000.000 αρα εαν οι 100 εβγαλαν προβλημα τοτε ειναι το 0.01 των συσκευων οτι με τον χρονο απο τις υπολοιπες 9.000.000 θα αρχισουν να βγαζουν και αλλες. Παρειγγηλα και εγω καινουριο κινητο  (s8) και εβαλα και εγω εξτρα ασφαλεια, και ειναι το καλυτερο! χωρις θηκη θα το εχω ;)

Πάντως για την ώρα δεν ειναι γενικευμένο πρόβλημα οπότε δεν ανησυχούμε πολύ. 

Και γω δεν βάζω ποτέ μόνιμες θήκες ούτε και αυτοκολλητάκια/τζαμάκια κλπ. Έχω μια σε στυλ πουγκί μόνο για τη μεταφορά του. 

• Like 1
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τώρα πέρα από πλάκα , αν η εταιρεία σέβονταν πρώτα απόλα τον εαυτό της και την ιστορία της , δεν θα έπρεπε να υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τηλέφωνο με οποιοδήποτε πρόβλημα . Τι θα πει 20 στα 100.000 χιλιάδες κ.λ.π. Ο άλλος πληρώνει πάνω από χιλιάρικο και αγοράζει , όπως εξελίσσονται τα πράγματα , ένα κινητό με εν δυνάμει κίνδυνο , να του βγει ελαττωματικό .

Τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους και κυρίως τους σάμμυδες .

'Αλλα , τρέχουν με τέτοιο ανταγωνισμό μεταξύ τους , που κάνουν παραχωρήσεις σε όλους τους τομείς , από ποιότητα μέχρι last check.

Σήκω Στήβ , να διώξεις κόσμο . 

Quality control που θα δινει 0% failure rate σε τετοια γραμμη παραγωγης θα πολλαπλασιαζε το κοστος μοναδας (αν ηταν καν εφικτο με τα τα υπαρχοντα μαθηματικα μοντελα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Quality control που θα δινει 0% failure rate σε τετοια γραμμη παραγωγης θα πολλαπλασιαζε το κοστος μοναδας (αν ηταν καν εφικτο με τα τα υπαρχοντα μαθηματικα μοντελα).

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για προβλήματα που εμφανίζονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Στο εργοστάσιο περνάνε πολλά αυτοματοποιημένα τεστ (οθόνη, υποσυστήματα, σασί, κλπ) αλλά δεν μπορείς να φτάσεις σε τόσο λεπτομερές επίπεδο! 

Δημοσ.

Πάντως για την ώρα δεν ειναι γενικευμένο πρόβλημα οπότε δεν ανησυχούμε πολύ. 

Και γω δεν βάζω ποτέ μόνιμες θήκες ούτε και αυτοκολλητάκια/τζαμάκια κλπ. Έχω μια σε στυλ πουγκί μόνο για τη μεταφορά του. 

Οι θηκες ειναι για τους φλωρους εξαλλου! :D

Δημοσ.

Πάντως, πρέπει να το παραδεχτώ, ποιοτικότατο το τρολάρισμα στο site!!!

Τα διάβασα όλα τα σχόλια και πέθανα απο τα γέλια!!!

Μπράβο παιδια!  :P

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι θηκες ειναι για τους φλωρους εξαλλου! :D

Όλα είναι θέμα γούστου. Προσωπικά το θεωρώ "χαζό" να πάρω κάτι με όμορφο design και ποιοτικά υλικά κατασκευής και να το τυλίξω με κάποια θήκη ή προστατευτικές μεμβράνες. Προφανώς το κόστος θα είναι πολύ υψηλό αν πέσει και σπάσει αλλά είναι και αυτό μέσα στις πιθανότητες. 

• Like 1
Δημοσ.

Όλα είναι θέμα γούστου. Προσωπικά το θεωρώ "χαζό" να πάρω κάτι με όμορφο design και ποιοτικά υλικά κατασκευής και να το τυλίξω με κάποια θήκη ή προστατευτικές μεμβράνες. Προφανώς το κόστος θα είναι πολύ υψηλό αν πέσει και σπάσει αλλά είναι και αυτό μέσα στις πιθανότητες. 

Οπως και να εχει, αλλο feel εχει οταν πιανεις την συσκευη γυμνη και αλλο feel εχει οταν την πιανεις με θηκη σιλικονης, δερματινη κτλπ, προσωπικα εχω θηκη οταν βγαινω εξω, αλλα  στο σπιτι μου και στο γραφειο το εχω παντα χωρις θηκη. και πλεον με glass back ειναι και καλυτερα επειδη δεν γλιστραει τοσο.. Το κοστος το πληρωσα πριν 2 μηνες που εσπασα το s8 μου, επεσε απο αποσταση τραπεζιου και εγινε κομματια η οθονη. Καλο το edge αλλα αμα πεσει εχει μικρες πιθανοτητες να επιβιωσει! 

Δημοσ.

το iphone x δεν είναι καθόλου ακριβο.ειμαστε εμεις που δεν εχουμε πολλα λεφτα

άμα προσπαθήσεις να χειρίζεσαι την οθόνη με 100ευρο αντί για γυμνό χέρι θα δουλέψει 

Δημοσ.

Εδω στο ios 11 κλεινεις το wifi απο την μπαρα και αυτο παραμενει ανοιχτο και απλα ειναι αποσυνδεδεμενο απτο δικτυο..

Καθε μερα μας εκπλησει αυτη η εταιρια!!!

Έτσι λειτουργεί πλέον το control center στο ios, δεν είναι bug αυτό.

Δημοσ.

Ελα μωρε, αφου ειπε θα το φτιαξει στο επομενο update μεσω software. Θα ξεκιναει αυτοματα στο background καμια 15αρια εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα, ε που θα παει, δεν θα ζεσταθει το ρημαδι ο επεξεργαστης? :)

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη χειμώνας 2016 ελάχιστη -15oC,  καλοκαίρι 2017 μέγιστη ~39-40oC.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...