hristos1975psi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το ανησυχητικό δεν είναι ότι βρέθηκαν συσκευές ελαττωματικές αλλά ότι το ποσοστό αυξάνεται κάθε ημέρα. Εάν ήμασταν Αμερική ή Αγγλία ή Γαλλία ή Γερμανία ή Ιταλία ή Τουρκία ή τέλος πάντων σε οποιαδήποτε χώρα έχει Apple store δεν θα υπήρχε λόγος ανησυχίας αλλά είμαστε Ελλάδα που το αυτονόητο δεν είναι ποτέ αυτονόητο. Ποσό καιρό θα πάρει η αλλαγή ενός ελαττωματικού iPhone X εδώ; Πόσες ημέρες ή εβδομάδες θα διαρκέσει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Για να εχουν προβλημα λιγες συσκευες δεν σημαινει οτι το ποσοστο των ελατωματικων ειναι τοσο μικρο, Σκεφτειτε οτι ενα πολυ μικρο ποσοστο των Iphone 10 εχουν εκτεθει σε αυτες τις ακρεες θερμοκρασιας ΑΡΑ απο αυτο το ποσοστο θα πρεπει να το κοιταξουν, που λογικα θα ειναι αρκετα μικρο. Είναι μια νέα συσκευή για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος, άρα τα όποια περιστατικά προβάλλονται πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες συσκευές. Αν ας πούμε μέχρι τώρα υπάρχουν εκεί εξώ 10.000.000 συσκευές και εμφάνισαν προβλήματα οι 100, μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 0,001% Προφανώς κι αν τύχει κάτι στο δικό μου Χ δεν θα χαρώ και θα σκάσω απο το κακό μου αλλά απο τη στιγμή που η apple τα αντικαθιστά (άσχετα που στην Ελλάδα η ροή είναι μικρή ακόμη), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Η Vodafone μου το έδωσε μαζί με μια εξτρά ασφάλιση από την AIG για 12 μήνες (στο 7plus ήταν για 24...) που καλύπτει κλοπή, θραύση, ζημιά κλπ.
hristos1975psi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Την ασφάλεια η Vodafone την δίνει δωρεάν ή πρέπει να την πληρώσεις έξτρα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Την ασφάλεια η Vodafone την δίνει δωρεάν ή πρέπει να την πληρώσεις έξτρα; Τη δίνει δωρεάν.
coffeex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Αν και δεν ισχύει για όλες τις μονάδες Some iPhone X units suffer from crackling speakers at high volume
Jimmy08 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Οποίος παίρνει ακριβό τηλέφωνο day 1 είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ......περιμένετε λίγο όσοι ενδιαφέρεστε δεν χάλασε ο κόσμος να το πάρετε Χριστούγεννα ή έναν μήνα μετά. Δηλαδή τι θα πάθετε δεν θα το έχετε έγκαιρα να πουλήσετε μούρη στην καφετέρια; Σπεύδε βραδέως λέγανε οι αρχαίοι, και ότι η υπομονή είναι η μεγαλύτερη αρετή......κλάψτε λοιπόν τα 1400€ όσοι το πήρατε....και όσοι δεν το πήρατε έχει ευκαιρίες εδώ στις αγγελίες με το αζημίωτο.......με 200€ καπέλο παίρνεις iPhone X 64ρι με 400€ παίρνεις το iPhone X 256ρι ξέρετε πόσοι έξυπνοι υπάρχουν εδώ μέσα που περιμένουν να τους κάνετε μάγκες.; Δηλαδη εσυ χαιρεσαι που καποιος αλλος εχασε τα λεφτα του; Ωραια λογικη.
tsakfot Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Είναι το κλασσικό thread που θα μπουν 3 τύποι αλεξιπτωτιστών χρηστών : ο ΄"να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα , αφού εγώ δεν μπορώ να έχω κατσίκα" ο "κράζω για τους ποζεράδες της μυκόνου και της καφετέριας" ο "πάρτε κινέζικα κάνουν τα ίδια με 100 ευρώ" όλοι στο ίδιο τσουβάλι αφήνω τους συνομοσιωλόγους του φόρουμ εκτός, εκτός και αν πεταχτεί καμία σποντίτσα για την κακή Apple-Samsung etc. που σκοπός τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία και το mind control της ανθρωπότητας 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 epic fail στα 1200 & 1400 σαμποτάζ της samsung η πατάτα της aple όπως και να χει δεν δικαιολογείται...
Dts_Dimensions Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Προλάβετε μόνο στα αποκαλυπτικά με τον σιχαμένιο Φουρθιώτη: Θηκη iphone X, amoxil 1000mg για το κρυολόγημα. Δώρο το μοναδικό Ringtone fternisma.mp3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Προλάβετε μόνο στα αποκαλυπτικά με τον σιχαμένιο Φουρθιώτη: Θηκη iphone X, amoxil 1000mg για το κρυολόγημα. Δώρο το μοναδικό Ringtone fternisma.mp3 Ενημερωμένο σε βλέπω. Τον παρακολουθείς συστηματικά ε? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Νευρα, νευρα. Λαθος υποψηφιος θα βγηκε (προβοκαρω )
evkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 τώρα πέρα από πλάκα , αν η εταιρεία σέβονταν πρώτα απόλα τον εαυτό της και την ιστορία της , δεν θα έπρεπε να υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τηλέφωνο με οποιοδήποτε πρόβλημα . Τι θα πει 20 στα 100.000 χιλιάδες κ.λ.π. Ο άλλος πληρώνει πάνω από χιλιάρικο και αγοράζει , όπως εξελίσσονται τα πράγματα , ένα κινητό με εν δυνάμει κίνδυνο , να του βγει ελαττωματικό . Τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους και κυρίως τους σάμμυδες . 'Αλλα , τρέχουν με τέτοιο ανταγωνισμό μεταξύ τους , που κάνουν παραχωρήσεις σε όλους τους τομείς , από ποιότητα μέχρι last check. Σήκω Στήβ , να διώξεις κόσμο .
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σήκω Στήβ , να διώξεις κόσμο . Αν σηκωθει, θα φυγουν μονοι τους.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 τώρα πέρα από πλάκα , αν η εταιρεία σέβονταν πρώτα απόλα τον εαυτό της και την ιστορία της , δεν θα έπρεπε να υπήρχε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τηλέφωνο με οποιοδήποτε πρόβλημα . Τι θα πει 20 στα 100.000 χιλιάδες κ.λ.π. Ο άλλος πληρώνει πάνω από χιλιάρικο και αγοράζει , όπως εξελίσσονται τα πράγματα , ένα κινητό με εν δυνάμει κίνδυνο , να του βγει ελαττωματικό . Τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους και κυρίως τους σάμμυδες . 'Αλλα , τρέχουν με τέτοιο ανταγωνισμό μεταξύ τους , που κάνουν παραχωρήσεις σε όλους τους τομείς , από ποιότητα μέχρι last check. Σήκω Στήβ , να διώξεις κόσμο . Δεν μπορεί να γίνει αυτό σε τόσο μεγάλες γραμμές παραγωγής που όλα είναι αυτοματοποιημένα. Όσα κι αν πληρώσεις δεν μπορείς να το ελέγξεις απόλυτα στο 100% 1
boulevar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Είναι μια νέα συσκευή για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος, άρα τα όποια περιστατικά προβάλλονται πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλες συσκευές. Αν ας πούμε μέχρι τώρα υπάρχουν εκεί εξώ 10.000.000 συσκευές και εμφάνισαν προβλήματα οι 100, μιλάμε για ένα ποσοστό της τάξης του 0,001% Προφανώς κι αν τύχει κάτι στο δικό μου Χ δεν θα χαρώ και θα σκάσω απο το κακό μου αλλά απο τη στιγμή που η apple τα αντικαθιστά (άσχετα που στην Ελλάδα η ροή είναι μικρή ακόμη), δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Η Vodafone μου το έδωσε μαζί με μια εξτρά ασφάλιση από την AIG για 12 μήνες (στο 7plus ήταν για 24...) που καλύπτει κλοπή, θραύση, ζημιά κλπ. Αυτο που εννουσα ηταν, οτι σε τετοιες ακρεες θερμοκρασιες να εκτεθηκαν απο τις 10.000.000 συσκευες η 1.000.000 αρα εαν οι 100 εβγαλαν προβλημα τοτε ειναι το 0.01 των συσκευων οτι με τον χρονο απο τις υπολοιπες 9.000.000 θα αρχισουν να βγαζουν και αλλες. Παρειγγηλα και εγω καινουριο κινητο (s8) και εβαλα και εγω εξτρα ασφαλεια, και ειναι το καλυτερο! χωρις θηκη θα το εχω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα