vairass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Είδες που λέγαμε ότι 3 ματς είναι πολλά; Ναι αλλά το παίζω σύστημα... Γιαυτό. Οπότε εσύ προτείνεις 2 ομάδες καρφιά με πολλά λεφτά; είναι εννοώ καλύτερα τι λες;
zio10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 To πόσα λεφτά θα βάλεις είναι προσωπικό θέμα, απλά προτείνω ένα ή δύο σημεία το πολύ. Εντάξει μπορεί καμιά φορά να παίξεις παραπάνω ή κάποιο σύστημα αλλά για πιο πολλές πιθανότητες και πιο συστηματικό παιχνίδι προτιμώ αυτό και ας έχει μικρότερο κέρδος. Έστω ότι θες να παίξεις 10€ πχ σε μια πεντάδα που θα σου δώσει 300€, καλύτερα να παίξεις 10€ σε μια δυάδα που θα σου δώσει 30-40 ή ακόμα καλύτερα σε ένα ματς που θα σου δώσει 18-25. 1
vairass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 To πόσα λεφτά θα βάλεις είναι προσωπικό θέμα, απλά προτείνω ένα ή δύο σημεία το πολύ. Εντάξει μπορεί καμιά φορά να παίξεις παραπάνω ή κάποιο σύστημα αλλά για πιο πολλές πιθανότητες και πιο συστηματικό παιχνίδι προτιμώ αυτό και ας έχει μικρότερο κέρδος. Έστω ότι θες να παίξεις 10€ πχ σε μια πεντάδα που θα σου δώσει 300€, καλύτερα να παίξεις 10€ σε μια δυάδα που θα σου δώσει 30-40 ή ακόμα καλύτερα σε ένα ματς που θα σου δώσει 18-25. Δηλαδή είμαι γκαντέμης... Πιάνω τώρα 2 δίπλα ιταλικά και χάνω ένα.. Άλλη φορά 2 ομάδες με πιο πολλά λεφτά και τέλος.Τώρα θα πάρω κάνα 4-5 ευρώ. Μόλις μίλησα μπήκε γκολ.. 3-2 περιμένω το 3-3 για να τα πάρω!! Χάχα. Έπιασα 3 στα 3 απίστευτο χάχα. 1
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Βασικός κανόνας είναι ότι δεν παίζεις απόδοση κάτω από 2.00. Από κει και πέρα θέλει δοκιμές για να δεις ποια στρατηγική θα σε βολέψει περισσότερο. Εγώ πχ τα καταφέρνω καλά με δυάδες και 4-5δες και αποδόσεις άνω του 2.70. Μονά και 3αδες με βγάζουν χαμένο. Βέβαια δεν παίζω και ΟΠΑΠ. Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά και να βγάλεις κανένα χαρτζιλίκι αναγκαστικά πας σε ιντερνετικές εταιρίες.
vairass Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Βασικός κανόνας είναι ότι δεν παίζεις απόδοση κάτω από 2.00. Από κει και πέρα θέλει δοκιμές για να δεις ποια στρατηγική θα σε βολέψει περισσότερο. Εγώ πχ τα καταφέρνω καλά με δυάδες και 4-5δες και αποδόσεις άνω του 2.70. Μονά και 3αδες με βγάζουν χαμένο. Βέβαια δεν παίζω και ΟΠΑΠ. Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά και να βγάλεις κανένα χαρτζιλίκι αναγκαστικά πας σε ιντερνετικές εταιρίες. Γιατί να μην παίζω κάτω από 2; δνε θέλω να μπω στο ίντερνετ... Χάνεις τα 10απλα άνετα.
jimmys98 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ ότι στο Ίντερνετ τα χάνεις εύκολα επειδή δεν τα περνεις στο χέρι αλλά αν είσαι λίγο συγκρατημένος είναι πιο καλά τα λεφτά στο online
vairass Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Συμφωνώ ότι στο Ίντερνετ τα χάνεις εύκολα επειδή δεν τα περνεις στο χέρι αλλά αν είσαι λίγο συγκρατημένος είναι πιο καλά τα λεφτά στο online Είναι αρρώστια μετά.. Παίζεις συνέχεια γιαυτό φοβάμαι
ftm1984 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας... βοηθήστε με λίγο παρακαλώ, Θέλω να βάλω στοίχημα ΟΠΑΠ στο πρακτορείο το στοίχημα over 1.5 , όμως δεν ξέρω πού να το γράψω το 1.5 στο δελτίο, σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με
thant Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, ftm1984 είπε Καλησπέρα σας... βοηθήστε με λίγο παρακαλώ, Θέλω να βάλω στοίχημα ΟΠΑΠ στο πρακτορείο το στοίχημα over 1.5 , όμως δεν ξέρω πού να το γράψω το 1.5 στο δελτίο, σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με Αυτό σε βοηθάει καθόλου; https://pamestoixima.opap.gr/documents/36226/0/ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ+(1).pdf/568420dd-b93a-82eb-cf06-baf299e134f6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα