masteripper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Γεια χαρά, έχω μια παλιά μνημούλα 2G 1333 Value Ram (KVR1333D3N9/2G) από μαγαζί που έκλεισε και έχω χάσει και την απόδειξη....υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να την κάνω RMA χωρίς την απόδειξη. Το ξέρω ότι δεν "αξίζει" αλλά θα πάει σε μηχάνημα ειδικών αποστολών και ας πούμε ότι δεν αξίζει "επενδύσεις"
KiriosD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 συνήθως δε χρειάζεσαι απόδειξη σε μνήμες μίλα με το αντίστοιχο τμήμα της kingston
masteripper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Στην σελίδα τους το αναφέρουν ρητώς....πάντως...
p_under Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ts θα στην περασουν μια χαρα στην εγγυηση χωρις αποδειξη αν εχει θεμα. Επισης παλιοτερα που ειχα στείλει rma μου καλυψαν και τα μεταφορικα προς αυτους.
masteripper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δεν δουλέυει καθόλου...αλλά εδώ τα λέει αλλιώς ....λες να τους στείλω μήνυμα ?
terry308 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Είχαν πέσει στα χέρια μου κάποιες προβληματικες από ΕΒΑΥ, χωρίς απόδειξη, σε ερώτηση μου για έλεγχο - αντικατάσταση τους η Kingston μου ζήτησε απόδειξη... και δε μπόρεσα να τις στείλω για έλεγχο κτλ
masteripper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Για ενημέρωση...με λίγο ευγένεια όλα λύνονται τουλάχιστον με την Kingston...έστειλα 1 email όπου τους εξηγούσα ότι η μνήμη παρέδωσε πνεύμα και η απόδειξη χάθηκε...μου ζήτησαν στοιχεία...μετά ζήτησαν και φωτο σαν απόδειξη κατοχής και αυτό ήταν όλο..και φυσικά χωρίς επιστροφές και ντράβαλα....σε 1 ωραιότατο φάκελο με εξτρα προστασία ήρθε το καινούργιο dimmακι (1600) ...και end of story....παρεπιμπτόντως με ευχαρίστηκαν για το ευγενικό του email μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα