Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα plugin που να δινει και widget,

το οποιο να μπορει να δωσει με ενα ομορφο γραφικο,

στατιστικα στοιχεια (επιλεκτικα-αυτα που θελω) δημοσια προς τους επισκεπτες της ιστοσελιδας,

με εμφανισιμη-ευληπτη μορφη.

Επειδη μια εικονα ειναι χιλιες λεξεις, ψαχνω κατι σαν αυτο, για να το βαλω σε ενα σημειο στην σελιδα μου (καμια σχεση με τους παλιομοδιτικους...counters):

popular.jpg

Μηπως γνωριζει κανεις καμια προταση για να μου πει;

(δεν ειναι τα κλασικα στατιστικα για δικη μου/admin χρηση)

• Απαντ. 468
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Toν elementor εχω, καλος ειναι, αλλα δινει μονο εναν τυπικο counter απο οσα βλεπω, και διχως παραμετροποιηση.

Παραδοξως, και σε plugin που κοιταζω, δεν βλεπω ποικιλια ή καλες επιλογες.

Περιεργο...ή εγω ψαχνω λαθος, ή κατι αλλο γινεται. Εκτος κι αν μονο εγω ζητω κατι τετοιο, αλλα δυσκολο το βλεπω κανεις αλλος να μην ζητα κατι παρομοιο.

Δημοσ.

Θα ψαξω τα πακετα στατιστικων που υπαρχουν, αλλα ειναι τοσα πολλα...
Μηπως σε αυτα υπαρχει τελικα, και κατι σαν αυτο που ζηταω, για να εμφανιζει καποιες πληροφοριες, και σε σελιδα του site?
Μηπως δηλαδη καποια απο τα τοσα πακετα, δινει και καποιο widget (οχι μονο για dashboard) που να μπορεις να το εμφανισεις οπου θες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει τροπος να ειναι στα ελληνικα, η αναγραφη της ημερομηνια στα posts?

Αναγραφει τους μηνες στα αγγλικα.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Ψαχνω καποιο plugin που να με βοηθα, να μου δειχνει ενδειξη, για το page load time, μια εκτιμηση εστω.

Ειχα αυτο το χαρακτηριστικο και στο dreamweaver παλια, και με βολευε πολυ. Καθε νεο element που εβαζα σε μια σελιδα, μπορουσα να δω στο περιπου ποσο επιβαρυνε το χρονο φορτωσης.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα αυτο

https://wordpress.org/plugins/wp-page-load-stats/

αλλα εχει να ανανεωθει δυο χρονια...

Πειτε και γενικοτερα την αποψη σας περι pre-loaders, και γενικα για speed optimization.

Δημοσ.

Thanks για την προταση, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν βολευει και πολυ, τουλαχιστον προσωπικα εμενα.

Το ξερω οτι υπαρχουν τετοιες σελιδες που κανουν μετρησεις και δινουν tips για βελτιωσεις.

Αλλα ειναι διαφορετικο, να εχω ενα tool ως developer, που realtime θα εκτιμα τις αλλαγες που κανω.

Ειδικα δε, τωρα, ειμαι και σε φαση αναπτυξης σε localhost...

Δημοσ.

Μα αυτο που λες ειναι τελειως υποκειμενικο. Αν βαλεις ενα νεο element στη σελιδα σου δεν υπαρχει τροπος να ξερεις ποσο γρηγορα θα φορτωσει. Αυτο εξαρταται απο την ταχυτητα συνδεσης το εκαστοτε επισκεπτη. Το Dreamweaver απλα εχει μια τυπικη ενημερωση που σου γραφει πχ 2s load time αλλα στα αριστερα εχεις επιλεξει την συνδεση που υποτιθεται θα ανοιξει η σελιδα pstn adsl κλπ.

Ειναι μακραν πιο solid το gtmetrix σε σχεση με το Dreamweaver. Το οτι σου δειχνει 1000 πραγματα τα οποια στην ουσια πρεπει να ξερεις και εσενα σου φαινεται βουνο, δε το κανει αυτοματα χειροτερο του Dreamweaver που στην ουσια ο χρονος που σου δειχνει ειναι εξω απτην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Δε μπορεις. Ουτως η αλλως, τα optimization και performance tasks δε τα κανεις σε localhost, αλλα αφου η σελιδα σου ειναι live (η σε καποιο subdomain / subfolder αν δε θελεις να ειναι public ακομα). Εισαι σε production state οπου ακομα φτιαχνεις τη σελιδα. Θα πρεπει να ακολουθεις μια ροη εργασιας, το ενα μετα το αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

pre-loaders αξιζουν;

---------------------------

Tο θεμα με το front end statistics για δημοσια/εμφανη χρηση επιλεκτικα μες το site, το ψαχνω.
Μαλλον γινονται, με καποιο πακετο web statistics.
Πχ το analytify (που διαβαζω πολυ hype) γι'αυτο, το υποστηριζει, αλλα σε ...paid version, και δεν θα παρω.
Το jetpack εχει τοσες μυριες δυνατοτητες, που δεν εχω ξεκαθαρισει οτι το κανει.(αν ξερει κανεις...)
Το Google Analytics WD διαβαζω αρθρα οτι υποστηριζει front end, αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομη.
(εν τω μεταξυ, ολα τα web stats που στηριζονται σε google analytics, επι της ουσιας δεν δουλευουν, γιατι θελουν live site/domain).
Αν καποιος ξερει web statistics plugin με front end stats ας το πει.

Δημοσ.

Analytics οπως σου ειχα πει θα βαλεις. Ακομα και να μην τα διαβαζεις ποτε, θα βαλεις. Δεν ειναι μονο ενα εργαλειο που κανει ενα μονο πραγμα. Το χρειαζεσαι και αυτο και το Search Console. Εχεις μαθει σε μια γενικη φιλοσοφια προ-δεκαετιας με το Dreamweaver. Απο τοτε εχουν αλλαξει τα παντα - δεν μπορεις απλα να κανεις ignore τα νεα εργαλεια που εμφανιστηκαν μονο και μονο επειδη νιωθεις unconfortable. Δε σου λεω να στηνεις και API αλλα ενα καταραμμενο Analytics δεν ειναι δυσκολο στη διαχειριση του. Τωρα που ειπα API ναι, μπορεις να εμφανισεις στατιστικα στη σελιδα με το Analytics: https://dukt.net/analytics/docs/requesting-analytics-api αλλα δε νομιζω να βγαλεις ακρη, θελει διαβασμα.

Δημοσ.

Thanks για την προταση, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν βολευει και πολυ, τουλαχιστον προσωπικα εμενα.

Το ξερω οτι υπαρχουν τετοιες σελιδες που κανουν μετρησεις και δινουν tips για βελτιωσεις.

Αλλα ειναι διαφορετικο, να εχω ενα tool ως developer, που realtime θα εκτιμα τις αλλαγες που κανω.

Ειδικα δε, τωρα, ειμαι και σε φαση αναπτυξης σε localhost...

https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network-performance/

^τα αποτελεσματα απο local σε internet εχουν διαφορα. Δεν μετραει page generated αλλα φορτιο δικτυου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...