kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 to cdrom δε κουνιεται και πιθανολογω θα εχει πεθανει...δε διαβαζει τποτα τι προτεινετε??? αλλαγη του υπαρχονττος αν βρω η εξωτερικο usb dvdrom
dpolal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Για να βρείς να αντικαταστήσεις το παλιό θα είναι κατά 99% πανάκριβο. Με εξωτερικό θα κάνεις δουλειά αλλά το ερώτημα εδώ είναι χρειάζεσαι πραγματικά τόσο πολύ το cdrom πλέον ;;;;
penny_gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δες εδω στις αγγελίες αν υπάρχει κανενα φθηνο. 1
Le Perv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Ο πενις, ο Τζι Αρ ειπε τη λυση. Ειχα κι εγω ιδιο προβλημα. Η μοναδα ειχε κοντα 100 ευρω καινουρια. Βρηκα απο εδω με 45 μεταχειρισμενο. Απο το ενα φαρμακειο στο αλλο. 1
kostasbm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 ευχαριστω θα ριξω μια ματια....εχω υλικο και θελω να το σωσω
dpolal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 ....εχω υλικο και θελω να το σωσω Βρες ή δανείσου έναν σταθερό Η/Υ, μετέτρεψε το υλικό σου σε iso κ πέρασε τα σε ένα usb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα