artemisxra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 αν ακυρώσει κάποιος την γραμμή του στον οτε, δλδ σταματήσει να πληρώνει πάγιο τα πάντα μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος ? φεύγει μια γειτόνισσα μόνιμα για Αθήνα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τσιμπήσω την γραμμή μιας και τελευταία στην περιοχή και από τον οτέ δεν δίνουν άλλες γραμμέςεπιτέλους θα έχω ίντερνετ μόνος μου αν γίνετε αυτό!!
bill2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 μπορει να τη πάρει άλλος αλλά δεν είναι απόλυτο ότι θα τη πάρεις εσυ και όπως είπε και ο φίλος jimmyl έχεις κάνει αίτηση στον οτε ; 1
makfil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 αν ακυρώσει κάποιος την γραμμή του στον οτε, δλδ σταματήσει να πληρώνει πάγιο τα πάντα μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος ? φεύγει μια γειτόνισσα μόνιμα για Αθήνα και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τσιμπήσω την γραμμή μιας και τελευταία στην περιοχή και από τον οτέ δεν δίνουν άλλες γραμμές επιτέλους θα έχω ίντερνετ μόνος μου αν γίνετε αυτό!! Μπορείς να ρωτήσεις στον ΟΤΕ αν γίνεται μεταβίβαση της γραμμής, από το όνομά της στο δικό σου, οπότε λήγει το θέμα. 1
artemisxra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 δεν έκανα αίτηση έχω προσπαθήσει να βάλω ίντερνετ και μου είπαν ότι δεν έχει γραμμή free.. δλδ ακόμα και αν κάποιος σταματήσει να πληρώνει πάγιο στον οτέ (αυτή είχε μόνο τηλ) χρειάζεται μεταβίβαση γραμμής για να την πάρει άλλος? τέσπα ούτως η άλλος θα πάω αύριο μια βόλτα στον οτε
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αν έχεις καλές σχέσεις της λες να κάνετε μεταβίβαση στο όνομα σου αρχικά και μετά μεταφορά της γραμμής στο σπίτι σου η μετάβαση δεν κοστίζει, η αλλαγή διεύθυνσης (ακόμα και μέσα στην ίδια πολυκατοικία όμως έχει χρέωση) Αν αυτή κάνει διακοπή συνήθως πάει με σειρά προτεραιότητας ποιος θα την πάρει 2
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Όταν λες γειτόνισσα ποσο γειτόνισσα είναι, μονο στην ίδια πολυκατοικία είναι σίγουρο οτι μπορείς να πάρεις την ίδια γραμμή. Αν ναι κάνε αυτό που λέει ο @Inuyasha
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Όταν λες γειτόνισσα ποσο γειτόνισσα είναι, μονο στην ίδια πολυκατοικία είναι σίγουρο οτι μπορείς να πάρεις την ίδια γραμμή. Αν ναι κάνε αυτό που λέει ο @Inuyasha Και στη γειτονιά να είναι μπορεί να τι κάνει εφόσον περνούν από ίδιο καφαο
NikosKallithea Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Και στη γειτονιά να είναι μπορεί να τι κάνει εφόσον περνούν από ίδιο καφαοΣιγά μην γίνεται, ενα κν τροφοδοτεί ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, στην πολυκατοικία την δικιά σου μπορεί να έχει ακραίο δίκτυο ενω στην δίπλα να περιμένει ο άλλος χρόνια για να πάρει γραμμή και ας είναι στο ίδιο κν 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σιγά μην γίνεται, ενα κν τροφοδοτεί ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, στην πολυκατοικία την δικιά σου μπορεί να έχει ακραίο δίκτυο ενω στην δίπλα να περιμένει ο άλλος χρόνια για να πάρει γραμμή και ας είναι στο ίδιο κνΓια αυτό πρώτα κάνει μεταφορά στο όνομα του και μετά ζητάει την αλλαγή διεύθυνσης εφόσον το ζευγάρι στο kv θα υπάρχει απλά θα αλλάξουν το κομμάτι που πάει στην ανάλογη οικοδομή Προτεραιότητα έχει η μεταφορά της γραμμής όμως
Orpheas1992 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Η μεταβιβαση γραμμης κοστιζει, οπως και η μεταφορα. Αρα θα χρεωθεις και τα 2 σε περιπτωση που κανεις τα παραπανω. Μοιαζει να ειναι μονοδρομος βεβαια στην περιπτωση σου.Εγω θα προτεινα πρωτα να γινει μεταφορα γραμμης στο σπιτι σου για να σιγουρευτεις οτι θα παρεις κανονικα γραμμη και μετα μεταβιβαση. Μην βρεθεις να εχεις μια γραμμη σε αλλο σπιτι στο ονομα σου και να μην ξερεις τι να την κανεις.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Η μεταβιβαση γραμμης κοστιζει, οπως και η μεταφορα. Αρα θα χρεωθεις και τα 2 σε περιπτωση που κανεις τα παραπανω. Μοιαζει να ειναι μονοδρομος βεβαια στην περιπτωση σου. Εγω θα προτεινα πρωτα να γινει μεταφορα γραμμης στο σπιτι σου για να σιγουρευτεις οτι θα παρεις κανονικα γραμμη και μετα μεταβιβαση. Μην βρεθεις να εχεις μια γραμμη σε αλλο σπιτι στο ονομα σου και να μην ξερεις τι να την κανεις. Η μεταβίβαση (αλλαγή ονόματος ειν τζάμπα) η αλλαγή διεύθυνσης ειν που κοστίζει αλλά ειν περίπου όσο τα τέλοι ενεργοποίησης νέας γραμμής
l337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η μεταβίβαση (αλλαγή ονόματος ειν τζάμπα) η αλλαγή διεύθυνσης ειν που κοστίζει αλλά ειν περίπου όσο τα τέλοι ενεργοποίησης νέας γραμμής Η μεταβίβαση δεν είναι τσάμπα και κοστίζει γύρω στα 18 ευρώ. δεν έκανα αίτηση έχω προσπαθήσει να βάλω ίντερνετ και μου είπαν ότι δεν έχει γραμμή free.. δλδ ακόμα και αν κάποιος σταματήσει να πληρώνει πάγιο στον οτέ (αυτή είχε μόνο τηλ) χρειάζεται μεταβίβαση γραμμής για να την πάρει άλλος? τέσπα ούτως η άλλος θα πάω αύριο μια βόλτα στον οτε Εσύ δεν μπορείς να ρωτήσεις τίποτα πολύ απλά γιατί δεν είσαι πελάτης. Πες στην γειτόνισσα να καλέσει στο 13888 και να ρωτήσει αν μπορεί να βάλει DP στη γραμμή και δες τι θα της πουν. Μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις πως η γραμμή της δεν έχει παλμοκωδική διαμορφωση (κάτι που θεωρώ πιθανό, και αν ισχύει θα φας άκυρο).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η μεταβίβαση δεν είναι τσάμπα και κοστίζει γύρω στα 18 ευρώ. Εσύ δεν μπορείς να ρωτήσεις τίποτα πολύ απλά γιατί δεν είσαι πελάτης. Πες στην γειτόνισσα να καλέσει στο 13888 και να ρωτήσει αν μπορεί να βάλει DP στη γραμμή και δες τι θα της πουν. Μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις πως η γραμμή της δεν έχει παλμοκωδική διαμορφωση (κάτι που θεωρώ πιθανό, και αν ισχύει θα φας άκυρο). Η μετάβαση εννοούμε αλλαγή ονόματος, ούτε ο οτε πριν ένα μήνα αλλά ούτε η forthnet παλιότερα με χρεωσαν κάτι
l337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Η μετάβαση εννοούμε αλλαγή ονόματος, ούτε ο οτε πριν ένα μήνα αλλά ούτε η forthnet παλιότερα με χρεωσαν κάτι Αυτό εννοώ και εγώ. Πέρισυ πάντως που χρειάστηκα να κάνω χρεώθηκα το ποσό που αναφέρω παραπάνω. (η χρέωση της υπηρεσίας υπήρχε και στο site γραμμένη κάπου τότε) Πιθανόν τότε να την καταργήσανε, τι αν πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα