sphinxgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Έχω ένα τηλεκατευθυνομενο με μπαταρία lion fe 9.4V. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να την κάνω balance κλπ. Την #1 στη φώτο. Θέλω να την αντικαταστήσω με την #2. lion 11.1 3C. Ο λόγος είναι ότι θέλω να τη φορτίζω κ να την αποθηκεύω στα V που εγώ θέλω. Υπάρχει περίπτωση λόγω των επιπλέον V να κάψει το τηλεκατευθυνομενο (τα μοτέρ ή την τηλεκατευθυνση) ?!!
drunkdonkey Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω ένα τηλεκατευθυνομενο με μπαταρία lion fe 9.4V. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να την κάνω balance κλπ. Την #1 στη φώτο. Θέλω να την αντικαταστήσω με την #2. lion 11.1 3C. Ο λόγος είναι ότι θέλω να τη φορτίζω κ να την αποθηκεύω στα V που εγώ θέλω. Υπάρχει περίπτωση λόγω των επιπλέον V να κάψει το τηλεκατευθυνομενο (τα μοτέρ ή την τηλεκατευθυνση) ?!! Τα 12.6V που θα δώσει η liion φορτισμένη είναι λίγο παραπάνω σε σχέση με τα 10.8 που δίνει η πρώτη. Το πιο εύκολο είναι να μη φορτίζεις πλήρως την μπαταρία.. από εκεί και πέρα ρισκάρεις να κάψεις το εργαλείο προφανώς. Δε θα πήγαινα πάνω από 11.5 V, αλλά χωρίς να ξέρουμε ποιο τηλεκατευθυνόμενο είναι δεν μπορεί να σου πει κάποιος τι και πώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα