Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι γιατι οπως το πηρες αντε να παρει και μια ανβαθμιση ενω στα xiaomi δεν συμβαινει αυτο παιρνουν αρκετα συχνα.

Μπορεις να του περασεις και global dev αν θες η την ελληνικη τωρα που ξεκλειδωσες.μπορεις να κανεις οτι θες.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα έχω αυτή την έκδοση:

attachicon.gif ssxiaomi.png

Ναι τωρα εχεις την σωστη official stable

Μα δεν χρειάζεται να είσαι ενημερωμένος όταν αγοράζεις ένα κινητό. Αυτό λέμε.

Αν αγοράσεις ένα Samsung είναι plug 'n' play. Στο Xiaomi πρέπει να είσαι ενημερωμένος αυτό σου εξηγώ πως είναι το πρόβλημα.

Τα εικονίδια στα Xiaomi δεν έχουν διαφάνεια.

http://en.miui.com/thread-326963-1-1.html

Πρεπει να εισαι ενημερωμενος γιατι δεν το αγοραζεις απο ελληνικο μαγαζι αλλα απο κινεζικο και επισης ειναι κινητο που αρχικα εβγαινε για κινα μονο, αν το αγοραζες απο info-quest που ειναι ο επισημος μεταπωλητής ελλαδας δεν θα ειχες πχ τετια θεματα...

Aυτα τα εικονιδια ειναι στις developer rom και china αν οπωσδηποτε θες αυτα τα εικονίδια μπορεις να χρησιμοποιήσεις καποιο θεμα που να εχει τετοια εικονίδια πχ το limitless τις miui η οποιο αλλο θες απο το theme store (για να εχεις theme store εσυ με global rom μπορει να χρειαστεί να βαλεις στα settings το region σε india)

Επεξ/σία από nepe
  • Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να εισαι ενημερωμενος γιατι δεν το αγοραζεις απο ελληνικο μαγαζι αλλα απο κινεζικο και επισης ειναι κινητο που αρχικα εβγαινε για κινα μονο, αν το αγοραζες απο info-quest που ειναι ο επισημος μεταπωλητής ελλαδας δεν θα ειχες πχ τετια θεματα...

Aυτα τα εικονιδια ειναι στις developer rom και στο miui 9, το νοτε4 τον φιλων σου πηρε miui9 συντομα θα παρεις και εσυ miui9 update

Εως τοτε αν οπωσδηποτε θες αυτα τα εικονίδια μπορεις να χρησιμοποιήσεις καποιο θεμα που να εχει τετοια εικονίδια πχ το limitless η οποιο αλλο θες απο το theme store (για να εχεις theme store εσυ με global rom πρεπει να βαλεις στα settings το region σε india)

Το κινητό το αγόρασα από το VnP στην Αγία Παρασκευή. Από ελληνικό μαγαζί δηλαδή. Από εκεί έχω αγοράσει διάφορα πράγματα όπως το iPad 3 και πρόσφατα τη μητρική του συστήματος μου.

Το ότι τα Xiaomi πρέπει να τα αγοράσεις από επίσημο μεταπωλητή ώστε να φοράνε σίγουρα την επίσημη ROM το καταλαβαίνω. Αυτό όμως δεν παύει να είναι περιορισμός των Xiaomi. Αν αγοράσεις μιας άλλης μάρκας κινητό όπως Apple ή Samsung για παράδειγμα, θα είναι εγκατεστημένη η μία και μοναδική επίσημη ROM με μικρές διαφορές οι οποίες δεν επηρεάζουν την λειτουργία της συσκευής μιας και είναι επίσημες εκδόσεις ROM.

Αν πάρει και την επόμενη έκδοση Android πάντως επίσημα, σίγουρα θα είναι πολύ καλό όσον αφορά την υποστήριξη της συσκευής. Για να δούμε.

Προς το παρόν σε αναμονή για το επόμενο MIUI και τα σωστά εικονίδια. :)

Δημοσ.

Αλλαξε ενα θεμα και εσυ και τελειωσες.θα το ειχες κανει τοση ωρα.απο ελληνικο μαγαζι και μαιμου;;;; μαιμουδια κανανε μαλλον.

Δημοσ.

Για πες μου εσύ πώς γίνεται αυτό.
Βασικά δεν έχω καταλάβει ποιος τα Flashάρει. Αυτός από τον οποίο κάνει την παραγγελία το μαγαζί;

Δημοσ.

Για πες μου εσύ πώς γίνεται αυτό.

Βασικά δεν έχω καταλάβει ποιος τα Flashάρει. Αυτός από τον οποίο κάνει την παραγγελία το μαγαζί;

Πηγαινε στα settings και κατω κατω θεματα και δες αν σαρεσει καποιο αλλο θεμα εγω προσωπικά εχω το limitless και εχει τετια εικονίδια

Εχει και στο φορουμ διαφορα αν σαρεσει κανενα :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν με ρώταγες κάποιος πριν μία εβδομάδα, θα του έλεγα με κλειστά τα μάτια. Κάτοχος Xiaomi Mi Max Snapdragon 650, 3GB RAM.

Η συσκευή έχει κλειδωμένο Bootloader. Εντάξει θα πει κάποιος. Αμ δε. Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν μπορώ να κάνω Format στην SD κάρτα, δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού.

Έχω ψάξει 2 μέρες γεμάτες, δηλαδή πάνω από 30 ώρες για το τι συμβαίνει.

Έστειλα αίτημα ξεκλειδώματος στην Xiaomi. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να το πραγματοποιήσω. Και όλα αυτά για να μπορέσω να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά βγαίνουν μηνύματα για θέματα ασφάλειας μετά το ξεκλείδωμα.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη Software και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε. Όταν παίρνεις iPhone έχει την καλύτερη υποστήριξη. Ξέρεις πως όλα ακόμα και αν δεν δουλεύουν σωστά, θα διορθωθούν. Στο Xiaomi είσαι μόνος σου σ 'έναν ωκεανό.

Χομπίστηκα πράγματα.

Προτίμησε κάποιο οικονομικό Samsung ή κάποια άλλη γνωστή εταιρία ώστε να έχει υποστήριξη.

Κατά τα άλλα από Hardware αν εξαιρέσεις τις μέτριες κάμερες, είναι θαυμάσια με φοβερή αυτονομία (τα μοντέλα με Snapdragon).

κατέβασε αυτό και έλυσες πανεύκολα όλα σου τα προβλήματα

http://www.xiaomitool.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...