EGW4321 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τι προβλημα εχει ακριβως και δεν μπορεις να κανεις επαναφορα;;;δεν μας εξηγεις να καταλαβουμε και εμεις;;;
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα μάλλον προκύπτει λόγω του κλειδωμένου Bootloader ή λόγω της έκδοσης λειτουργικού.Όπως και να έχει πρέπει να βάλω την τελευταία έκδοση και για να γίνει αυτό πρέπει να το ξεκλειδώσω. Υποθέτω πως θα λυθεί μετά από αυτό το πρόβλημα.Τώρα όταν πατάω Factory Data Reset > Delete all, απλά κάνει επανεκκίνηση και δεν έχει σβήσει τίποτα. Όταν πατάω Format στην SD δεν κάνει τίποτα.
EGW4321 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δοκιμασες να το κανεις απο recovery;;;; μπες στο recovery διαλεξε αγγλικα για γλωσσα και κανε απο εκει factory reset.
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μα δεν μπορώ να μπω σε Recovery. Είναι κλειδωμένο.
EGW4321 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μπορεις ξα σβησεις επισης τα παντα μεσω του mi λογαριασμου σου.μπες στο mi cloub find divices και κανε επαναφορα απο εκειβαλλα θα χαθουν τα παντα.
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 @Heatspreader@ το αν πήρες ελαττωματικό και δεν το έστειλες πίσω δεν σημαίνει ότι όλα τα Xiaomi είναι έτσι. Ναι όσοι θέλουν να ασχοληθούν παραπάνω και να πειραματιστούν υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνεις σε όλα τα κινητά. Στις πρόσθετες ρυθμίσεις-Αντ.ασφ. και επα/φορα-επ/φορά εργοστ/κων δεδομένων τα σβήνει κανονικά χωρίς να έχεις recovery.
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πολλά Xiaomi έρχονται με παράξενες ROM. Φαίνεται πως έχω μία από αυτές. Δεν είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής.
EGW4321 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τοτε δες το πμ που σου εστειλα και αρχισε να ασχολεισαι αν θες να το φερεις στα μετρα σου.????
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πολλά Xiaomi έρχονται με παράξενες ROM. Φαίνεται πως έχω μία από αυτές. Δεν είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής.Εδώ θα συμφωνήσω.Οπότε το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βάλεις την σωστή με το Mi PC Suite ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader και είσαι έτοιμος. Υπάρχουν πολλά θέματα στην κοινότητα για κάθε είδους Xiaomi. 1
EGW4321 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχεις βαλει τους drivers γιαυτο.της συσκευης. Πιο μοντελο εχεις;;;
chios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι λογισμικό φοράει.
stelios18120 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Πολλά Xiaomi έρχονται με παράξενες ROM. Φαίνεται πως έχω μία από αυτές. Δεν είναι θέμα ελαττωματικής συσκευής. Συμφωνώ κ εγώ σε αυτό. Είναι σε τι rom θα είναι το κινητό σου. Αν έχεις καμία περίεργη είναι ταλαιπωρία για να κάνεις κάποια πράγματα όπως recovery κτλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα