Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ετοιμος ειμουν να παρω το mi a1.

μετα λεω what the f..... 

παρατατα ολα και πηγαινε παρε κατι καλο.

400 ευρω παραπανω πλουσιος δεν γινω,

2 χρονια εγγυηση συν αντικατασταση για σπασμενο.τζαμι.

2 χρονια δεν θα ξανασχοληθω με κινητο.

το s8. το s8 + εχει 110 ευρω παραπανω για 0,5 ιντσες.δεν λεει.

Δημοσ.

οτι να πουμε ολα τα κινητα καλα ειναι αλλα αυτα τα σαμσουγκ δεν ξερω εχουν κατι.

το μενου για μενα ειναι πολυ βολικο.

ποτε δεν μου εχει χαλασει κινητο σαμσουγκ.παντα τα αλλαζω για αναβαθμιση.

πρωτη φορα με ναυρχιδα κινητο.ακριβο αλλα αξιζει.

Δημοσ.

Αν με ρώταγες κάποιος πριν μία εβδομάδα, θα του έλεγα με κλειστά τα μάτια. Κάτοχος Xiaomi Mi Max Snapdragon 650, 3GB RAM.
Η συσκευή έχει κλειδωμένο Bootloader. Εντάξει θα πει κάποιος. Αμ δε. Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν μπορώ να κάνω Format στην SD κάρτα, δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού.

Έχω ψάξει 2 μέρες γεμάτες, δηλαδή πάνω από 30 ώρες για το τι συμβαίνει.
Έστειλα αίτημα ξεκλειδώματος στην Xiaomi. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να το πραγματοποιήσω. Και όλα αυτά για να μπορέσω να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά βγαίνουν μηνύματα για θέματα ασφάλειας μετά το ξεκλείδωμα.
Ουσιαστικά δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη Software και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε. Όταν παίρνεις iPhone έχει την καλύτερη υποστήριξη. Ξέρεις πως όλα ακόμα και αν δεν δουλεύουν σωστά, θα διορθωθούν. Στο Xiaomi είσαι μόνος σου σ 'έναν ωκεανό.
Χομπίστηκα πράγματα.

Προτίμησε κάποιο οικονομικό Samsung ή κάποια άλλη γνωστή εταιρία ώστε να έχει υποστήριξη.

Κατά τα άλλα από Hardware αν εξαιρέσεις τις μέτριες κάμερες, είναι θαυμάσια με φοβερή αυτονομία (τα μοντέλα με Snapdragon).

• Like 1
Δημοσ.

Αν με ρώταγες κάποιος πριν μία εβδομάδα, θα του έλεγα με κλειστά τα μάτια. Κάτοχος Xiaomi Mi Max Snapdragon 650, 3GB RAM.

Η συσκευή έχει κλειδωμένο Bootloader. Εντάξει θα πει κάποιος. Αμ δε. Δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν μπορώ να κάνω Format στην SD κάρτα, δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού.

Έχω ψάξει 2 μέρες γεμάτες, δηλαδή πάνω από 30 ώρες για το τι συμβαίνει.

Έστειλα αίτημα ξεκλειδώματος στην Xiaomi. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένω 72 ώρες για να το πραγματοποιήσω. Και όλα αυτά για να μπορέσω να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά βγαίνουν μηνύματα για θέματα ασφάλειας μετά το ξεκλείδωμα.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει σοβαρή υποστήριξη Software και αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουμε. Όταν παίρνεις iPhone έχει την καλύτερη υποστήριξη. Ξέρεις πως όλα ακόμα και αν δεν δουλεύουν σωστά, θα διορθωθούν. Στο Xiaomi είσαι μόνος σου σ 'έναν ωκεανό.

Χομπίστηκα πράγματα.

Προτίμησε κάποιο οικονομικό Samsung ή κάποια άλλη γνωστή εταιρία ώστε να έχει υποστήριξη.

Κατά τα άλλα από Hardware αν εξαιρέσεις τις μέτριες κάμερες, είναι θαυμάσια με φοβερή αυτονομία (τα μοντέλα με Snapdragon).

εχω το redmi note 4 με κλειδωμενο bootloader και εχω κανει μια χαρα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του με εξαιρεση τις νυχτερινες ληψεις στη καμερα...μου αρεσε πολυ το miui και γενικα η συσκευη..

Δημοσ.

Γιατι σε mi max δεν υπαρχει το μενου;;;; και δευτερον νομιζω οτι ζητας ξεκλειδωμα και να το πειραξεις.με μια διαφορα ομως οτι δεν χανεις την εγγυηση λαι το ξανακλειδωνεις.δοκιμασε σε samsung και αν χρειαστεις την εγγυηση του ξαναπες μας.

Δημοσ.

Γιατι σε mi max δεν υπαρχει το μενου;;;; και δευτερον νομιζω οτι ζητας ξεκλειδωμα και να το πειραξεις.με μια διαφορα ομως οτι δεν χανεις την εγγυηση λαι το ξανακλειδωνεις.δοκιμασε σε samsung και αν χρειαστεις την εγγυηση του ξαναπες μας.

Εγώ θα ξεκλειδώσω το κινητό για να μπορέσω να κάνω μια απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αυτό έλειπε να χάσω και την εγγύηση. Ήδη το κινητό θα έπρεπε να το έχω πάει πίσω ως ελαττωματικό από τη στιγμή που δεν κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και διαθέτω ταυτόχρονα χρόνο;

Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η χαμηλή τους τιμή έχει λόγο που είναι χαμηλή. 

Τα 1000€ για iPhone δεν θα τα έδινα επειδή πρόκειται για ένα τηλέφωνο που είναι πάρα πολύ πίσω σε Design. Υπάρχουν όμως και πιο οικονομικές επώνυμες λύσεις. Αυτός που θέλει να κάνει Root και να ασχοληθεί με τη συσκευή μπορεί να πάει σε Xiaomi. Ένας που δεν θέλει όμως να μπλέξει, όχι.

Δημοσ.

Ρε μάγκες, είπα να κάτσω να διαβάσω κάτι έτσι τυχαία μετά από καιρό και καρκίνιασα, αλήθεια όμως..

Πρώτο σμπατ, εκεί που ο άλλος ρωτάει για xiaomi μεχρι 300 ευρώ, μετά σου πετάει ένα "αγόρασα samsung στα 700"

Δεύτερο σμπατ, ο άλλος δεν μπορεί να κάνει hard reset στη συσκευή του και μου έχει και κοντά 12.000 μηνύματα στο φόρουμ, άντε να πάρεις γνώμη..

Τι να πω.. Κι εγώ καθόμουν διάβαζα και έγραφα στον ελεύθερό μου χρόνο, αλλά τώρα τι να κάνω όταν βλέπω τέτοια πράγματα..

Έγιναν όλοι επιστήμονες εδώ μέσα

• Like 1
Δημοσ.

Δεύτερο σμπατ, ο άλλος δεν μπορεί να κάνει hard reset στη συσκευή του και μου έχει και κοντά 12.000 μηνύματα στο φόρουμ, άντε να πάρεις γνώμη..

Εγώ φταίω που έχει πρόβλημα η συσκευή;

Πώς το εννοείς δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...