Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα αξιζει να παρω xiaomi  η θα το μετανιωσω.ολα μου τα κινητα σαμσουγκ ηταν , s3 , a5 2015 ,a3 2016, a5 2016.

επισεις τωρα πηρα smart tv samsung.θα μπορω να κανω mirroring.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιό όμως γιατί και μενα ενδιαφέρει.Και εγώ μόνο Samsung είχα,αλλά λέω να κοιτάξω προς xiaomi μεριά.

Βασικά μου την έσπασε η Samsung γιατί είχα ένα s4 zoom το οποίο έσβησε και δεν ξανάνοιξε.Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο και μετά από λίγες ημέρες μου είπαν πλακέτα δεν φτιάχνεται λόγω ότι δεν υπάρχει ανταλλακτικό.Ε βέβαια με 500 μοντέλα που βγάζει ποσά ανταλλακτικά να έχει?

Εντάξει δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμβεί σε xiaomi αλλά δεν θα έχω δώσει τα τριπλάσια χρήματα να το πάρω.

Δημοσ.

ποιο.αυτο ειναι.με οριο τα 300 ευρω .απο καταστημα με επισημη εισαγωγη .οχι παραεισαγωγης

Δημοσ.

Πάρε ένα mi5s η ,mi6

Είναι κοντά στις ιντσες των προηγούμενων κινητών σου

Ανάλογα τα βαλαντια σου διαλέγεις έκδοση και χωρητικότητα

Δημοσ.

ακριβώς καλά χρυσά αγιά τα σίαομι αλλά δεν αξίζει να τα πάρεις από δω μόνο από Κίνα

• Like 1
Δημοσ.

απο θεμα τιμης για χιαομι το πολυ θα εδινα 300 ευρω.απο κινα θα μπλεξω.

ευχαριστω για τις απαντησεις.τελικα αποφασισα.

αυριο χτυπαω το s8.να παρω κατι που για 2 χρονια δεν θα ψαχνομε για κινητο.

η του υψους η του βαθους.να δω πως ενα τοπ κινητο.

Δημοσ.

φιλε τα χιομι των 160 απο  ελλαδα ειναι τοπ vfm,(απο κινα πιο φθηνα)μην περιμενεις να εχει τη καμερα του s7 αλλα για το κοστος τους αξιζουν πολυ παραπανω

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.το πηρα 699 απο μεγαλο καταστημα με δυο χρονια εγγυηση συν στιν τιμη σπασιμο οθονης.

τι να λεμε τωρα.τι i phone που παιρνουν δεν αξιζουν τιποτα.διαστιμικο.

.για δυο χρονια ουτε θα το σκεφτω να το αλλαξω. 

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.το πηρα 699 απο μεγαλο καταστημα με δυο χρονια εγγυηση συν στιν τιμη σπασιμο οθονης.

τι να λεμε τωρα.τι i phone που παιρνουν δεν αξιζουν τιποτα.διαστιμικο.

.για δυο χρονια ουτε θα το σκεφτω να το αλλαξω. 

απορώ πως από σίαομι πήγες σε σάμσουνγκ και s8 κιόλας και από μεγάλο κατάστημά στα 700€ ..... για ποιο λόγο ανοίχθηκε το θέμα αφού υπήρχε από την αρχή το χρήμα για πέταμα?

• Like 4
Δημοσ.

απορώ πως από σίαομι πήγες σε σάμσουνγκ και s8 κιόλας και από μεγάλο κατάστημά στα 700€ ..... για ποιο λόγο ανοίχθηκε το θέμα αφού υπήρχε από την αρχή το χρήμα για πέταμα?

και εγω σκεφτηκα να το πω αυτό (από λιγα λεφτα πηγε σε ναυαρχιδα που κοστιζει ακριβα) αλλα το περασα στο ντούκου... :P

• Like 2
Δημοσ.

και εγω σκεφτηκα να το πω αυτό (από λιγα λεφτα πηγε σε ναυαρχιδα που κοστιζει ακριβα) αλλα το περασα στο ντούκου... :P

καλά εσύ μόλις διαβάσεις "s8" τα ξεχνάς όλα  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...