far_out Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα γνωριζει καποιος κατοχος η μη,αν το συγκεκριμενο μοντελο "στεκει" και χωρις μπαταρια?μονο με την τροφοδοσια δηλ,οπως τα περισσοτερα λαπτοπ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Μπορείς να το λειτουργείς μόνο με το ρεύμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα πέρα από τις διακοπές ρεύματος.
far_out Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Μπορείς να το λειτουργείς μόνο με το ρεύμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα πέρα από τις διακοπές ρεύματος. Nα σαι καλα για το ενδιαφερον να απαντησεις.Παντως το ρωταω αυτο διοτι μια φορα το δοκιμασα πριν καιρο και απλα αναβοσβηνε,δεν εκανε boot και σκεφτηκα δεν θα συμβαινει με αυτο το μοντελο..τωρα ομως που περιμενω καινουργια μπαταρια το ξανασκεφτηκα μηπως ειναι καποιο ελλατωμα που εχει,μην την βγαλω off και την καινουργια..στο φορουμ της hp ενας αντμιν με αδειασε λεγοντας μου οτι δεν ξερει την απαντηση και να παρω τηλ στον Καναδα..ναι,ευκολα πραγματα δηλ.. Για αυτο και εβαλα θεμα εδω λεω μπας και καποιος κατοχος με κατατοπισει..να καταλαβω αν ειναι θεμα κατασκευης,η αν απλα το δικο μου ειναι ελλατωματικο..
UncleKim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Nα σαι καλα για το ενδιαφερον να απαντησεις.Παντως το ρωταω αυτο διοτι μια φορα το δοκιμασα πριν καιρο και απλα αναβοσβηνε,δεν εκανε boot και σκεφτηκα δεν θα συμβαινει με αυτο το μοντελο..τωρα ομως που περιμενω καινουργια μπαταρια το ξανασκεφτηκα μηπως ειναι καποιο ελλατωμα που εχει,μην την βγαλω off και την καινουργια..στο φορουμ της hp ενας αντμιν με αδειασε λεγοντας μου οτι δεν ξερει την απαντηση και να παρω τηλ στον Καναδα..ναι,ευκολα πραγματα δηλ.. Για αυτο και εβαλα θεμα εδω λεω μπας και καποιος κατοχος με κατατοπισει..να καταλαβω αν ειναι θεμα κατασκευης,η αν απλα το δικο μου ειναι ελλατωματικο.. Σαν κάτοχος του εν λόγω laptop, σου λέω οτι παίζει και χωρίς μπαταρία, μόνο με ρεύμα, κανονικά. 1
far_out Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Σαν κάτοχος του εν λόγω laptop, σου λέω οτι παίζει και χωρίς μπαταρία, μόνο με ρεύμα, κανονικά. UnkleKim σε ευχαριστω και εσενα για την απαντηση σου και για την διευκρινηση,θα το ξανακοιταδω τοτε και αν και παλι δεν..τοτε μαλλον εχει καποιο ελλατωμα.
far_out Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2017 Σαν κάτοχος του εν λόγω laptop, σου λέω οτι παίζει και χωρίς μπαταρία, μόνο με ρεύμα, κανονικά. Καλησπέρα. Μπορείς να το λειτουργείς μόνο με το ρεύμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα πέρα από τις διακοπές ρεύματος. unclekim και dimitris85 σας ευχαριστω και τους δυο.ειλικρινα νιωθω πολυ χαζος ,το εβαλα ξανα και δουλεψε κανονικα..τι να πω,δεν ξερω γιατι την πρωτη φορα που το εκανα δεν δουλεψε..και κατεληξα να ανοιγω thread,να μπαινω στην hp κτλ..ας ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα