argosixna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστημενος κατοχος , καθαρισμος υπολογιστη συχνα τον χρησιμοποιουσα και για τον καθαρισμο του σπιτιου καμια φορα μεχρι χθες το βραδυ... Ενω πατουσα το κουμπι , αυτο σταματουσε να λειτουργει.. διαπιστωσα οτι το καλωδιο δεν εκανε καλα επαφη σε καποια κλιση.. δευτερολεπτα μετα ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ μπροστα στα ματια φιλου που για καλη μου τυχη δεν επαθα τιποτα αλλα για κακη μου τυχη σταματησε την εγγραφη βιντεο 2 δευτερολεπτα πριν την εκρηξη..(instagram story) Απολογισμος.. καμενο αυτο και περιμενω ηλεκτρολογο απο δευτερα γιατι εχασα τις μισες πριζες και φωτα στο σπιτι.. Hταν σε πριζα που προοριζεται για πλυντηριο ρουχων.. *Εκοψα κατι πλαστικα στο μπανιο και πηγα να τα φυσηξω στην ακρη για να βαλω μετα την ηλεκτρικη να τα μαζεψει.. 2-3 δευτερολεπτα φυσημα.. Το θεμα που με καιει , τι κανω εγω τωρα? μπορω να κανω τιποτα για την ζημια στο σπιτι? με καλυπτει η εγγυηση ? δεν θυμαμαι ποτε ξανα τον εαυτο μου "σοκαρισμενο"(αν αυτη ειναι η σωστη λεξη) αλλα για 2-3 ωρες μετα ημουν σαν ζομπι .. LINK: http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-krausmann-380watt-6330-p-TLS.040144 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2017 από argosixna
Silenzio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 μήπως το πατούσες συνεχόμενα για πολλή ώρα ? αλλά και πάλι δε λέει κάτι αυτό. Με τρόμαξες τώρα γιατί το έχω και το χρησιμοποιώ συχνά.
stelios18120 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 επειδή και εγω εχω το συγκεκριμενο είναι αριστη η λειτουργια του. μηπως οντως το πατουσατε πολύ ωρα και εγινε το μπαμ?
argosixna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι δεν ειμαι ο μονος που το εχει παθει με το συγκεκριμενο δυστυχως.. Το χρησιμοποιησα για ελαχιστα δευτερολεπτα, μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου! σκεφτειτε οτι φυσηξα απο την μια ακρη να μαζευτουν σε μια γωνια οι σκονες/κομματακια πλαστικο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα