Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση windows xp VMware

fresh_now

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,

ενω το εχω ψαξει και εχω κανει καποιες ενεργειες για απεγκατασταση των windows xp professional δεν μπορεσα να βγαλω ακρη 

Στη Link.png Site: φωτο  που ανεβασα δειχνω τι ακριβως θελω να βγαλω και επισυναπτω τι βρηκα σε οδηγιες απεγκατασης Link.png Site: ΕΔΩ  αλλα δεν εγινε κατι....

καποια βοηθεια ισως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται η εικόνα, εξήγησε λιγο τι θές να κάνεις.

Θές να κάνεις απεγκατάσταση την εικονική μηχανη στην οποία έχεις φορτώσει τα Windows Xp ή έχεις ωε κύριο λειτουργικό συστημα τα Xp

Πας στον φακελο που εχεις τον εικονικο δισκο για το συγκεκριμενο εικονικο συστημα τον κανεις delete και μετα τραβας και μια διαγραφη απο το VMware για να μη σου το δειχνει εκει μεσα ενω δε θα υπαρχουν τα αρχεια του για να ξεκινησει ουτως η αλλως. 

με απλη διαγραφη του φακελου απο τη βιβλιοθηκη αρκει ομως,θα μεινουν αρχεια και αλλου? θεωρητικα πρεπει να γινει unistall οπως βρηκα και στις οδηγιες του σιτε αλλα δεν υπαρχει σε μενα

To video δειχνει απεγκατασταση του VMware Fusion που αν καταλαβα καλα ειναι ολοκληρο το προγραμμα για MacOS... Για να καταλαβω, εχεις windows και θες να απεγκαταστησεις ολο το προγραμμα? (το VMware) ή απλά θες να σβησεις ενα εικονικο συστημα μεσα απο το προγραμμα ωστε να φτιαξεις καποιο αλλο; 

Ή έχεις Mac και για αυτο βρηκες οδηγιες για το Fusion?

Ωπα γραψε λαθος δεν ειδα οτι εισαι κατηγορια για τα Mac :lol:  :lol:

Το πατησα το θεμα απο την αρχικη σελιδα! Οπότε εσύ θες να σβήσεις απλά το εικονικό σύστημα αλλά να κρατήσεις το VMWare για μελλοντική χρήση;

εχω τον mac και τρεχει ios κανονικα και πριν πολυ καιρο ειχα βαλει το vmware σαν εικονικο συστημα παραλληλα στο IOS το οποιο ομως VMware θελω να το αφαιρεσω τελειως και να μην το εχω καθολου

Link.png Site: αυτο βοηθαει?

Χμμ λοιπόν επειδή όπως σου είπα αρχικά είδα τον τίτλο του θέματος και νόμιζα πως μιλαγαμε για windows, στα mac δεν εχω ιδεα. Αλλα απο οτι βλεπω στο βιντεο λεει πως απο την εκδοση 4 και ανω απλα πετας στον καδο το προγραμα απο το Applications και μετα σβηνεις καποιους φακελους χειροκινητα. Το εχεις κανει αυτο και εχει μεινει κατω αυτο που δειχνεις στην φωτο; Τρεχουν δηλαδη αυτα σα να υπαρχει ακομα το VM?

ναι το εχω σβησει,μεσα στις εφαρμογες δεν υπαρχει....αλλα ο φακελος ( οπως στη φωτο) εξακολουθει να υπαρχει

ακομα και στον καδο να πεταξω τον εν λογο φακελο λογικα θα υπαρχουν ακομα μεσα στα application folders

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

εσβησα το φακελο του προγραμματος απο την βιβλιοθηκη του δισκου και το αφαιρεσε τελειως

Ευχαριστω για το χρονο σου

• Like 1

Πολύ καλό προγραμματάκι για απεγκατάσταση προγραμμάτων και των παρατρεχάμενων αρχείων και φακέλων τους, είναι το AppCleaner.

https://www.macupdate.com/app/mac/25276/appcleaner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...