panomelene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Παιδια καλησπέρα Εδω και 4-5 μέρες έβγαζε η κάρτα μνήμης μου(lexar 32 gb) οτι ειναι κατεστραμμένη και θέλει φορμάρισμα , την βάζω τώρα στο πισι με αντάπτορα και βγάζει αυτο στην παρακάτω φώτο Η μνήμη αρχικά πάρθηκε μαζι με action camera και ειχα βίντεο απο εκει αλλα την έβαλα στο κινητό και έχω περάσει ολες τις φώτο εκει δυστυχώς (εχω μαζί και σούμες απο την κάμερα οπότε δεν πρέπει να χαθουν )Σώνονται τα αρχεία ;; εαν ναι πως ; δεν με νοιάζει η κάρτα μονο τα αρχεια (εξάλλου εχει εγγύηση η κάρτα ) Ευχαριστώ http://prntscr.com/h986ca
Sheogorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, με το παιδί καμια σχέση; http://www.insomnia.gr/topic/660170-micro-sd-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1/ Πολλά χαλασμένα ρε φούστη μου. Αν δεν την βλέπει καθόλου δεν κάνεις κάτι.
coolerman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχουν στο youtube "ανακτήσεις" απο Sd,θέλεις εργαλεία/γνώσεις οπότε ότι αναφέρει ο sheo.ισχύει!
panomelene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Οχι εμενα την διαβάζει ! το διάβασα το θέμα του παιδιού Απλα δεν μπορω να την ανοίξω , εαν την κάνω φορμάτ λογικά θα επανέλθει Μπορώ να κάνω κάτι μόνος ; EDIT: Δεν ξέρω εαν βοηθάει ,αλλα το θέμα προέκυψε μετα απο επανεκκίνηση το κινητού ...
panomelene Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2017 Έβαλα το easeus data recovery και νομιζω τα βρήκε ολα (τώρα δεν ξέρω τον αριθμό του κάθε τι αλλα βλέπω πολλά αρχεία ) Το πρόγραμμα δεν το ξέρω απλα το googlara και το κατέβασα , να εμπιστευτώ το recuva και να τα κάνω ανάκτηση όλα όσα μου βγάλει η έχει ιδέα κανένας αυτό που έγραψα;
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Καλα και τα 2 αλλα αν μπορεσεις να βρεις απο τον μπαρμπα θειό σου το active partition recovery, υπαρχει περιπτωση να κανει επιδιορθωση κατευθειαν... Μαλλον το καλυτερο που εχω δει... Ειχα παρομοιο θεμα κανα 2 φορες κιολας με εναν 640ρι δισκο και αναγκαστικα, οταν το παθαινε, επρεπε να περιμενω να μου βρει το recuva(και το easeus) για αρκετες ωρες τα αρχεια και μετα να τα περασω σε αλλον δισκο και μετα φορματ και αντιγραφη παλι τα αρχεια... Με το active partition, κατευθειαν μου διορθωνε το partition-δισκο σε 2 sec!
panomelene Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Θα ψαξω απο τον θειο τπτ για το προγραμμα που εχω. Θα ενημερωσω τι εγινε τελικα απο Παρασκευη που θα εχω ξανα την καρτα μνημης γιατι την ξεχασα στο πατρικό μου
panomelene Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Τελικά σήμερα κατάφερα να δω τι παίζει με την κάρτα μετα απο τοσο καιρο Προσπάθησα να κάνω ανάκτηση με recuva τελικά και δυστυχώς μου έβγαλε πολλά (όχι όλα) απο τα βίντεο που ειχα στην action camera και κτ φωτογραφίες που είχα βγάλει απο εκεί Οτι είχα περάσει απο το κινητό δεν υπάρχουν!!! Να τονίσω πως μετα απο ενα διάστημα τα αρχεία απο την κάμερα στο κινητό είχαν εξαφανιστεί αλλα τώρα τα βρηκα Με την απλη έκδοση το easyus θυμάμαι τα ειχα βρει ολα αλλα δεν με αφήνει να τα κάνω recovery στην τριαλ έκδοση , οπότε δοκιμάζω και άλλα προγράμματα ;
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Οχι, απλα βρισκεις τον θειο και σου το δινει στην φουλ εκδοση! Αφου στα βρισκει ολα τα αρχεια αυτο, εσυ θα πας να ψαξεις για αλλο? 1
panomelene Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μωρε έψαξα αλλα δεν το βρήκα εκει κολλάω , ισως δεν ψαχνω σωστά δεν ξέρωωω
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο ακριβως ηταν αυτο που στα βρηκε ολα? Το easeus partition manager, η΄ το recovery?
panomelene Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το easeus data recovery μου τα έβρισκε 1
Diskimpex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Και σε γνωστους προβληματα με καρτες τελευταια .Τι να την κανεις την εγγυηση ετσι.
panomelene Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι Η καρτα ξαφνικά έγινε οπως πριν και ο υπολογιστής κινητό κτλπ τα διαβάζει ολα κανονικά !!!!!! Έκανα ενα backup σε ολα τα αρχεια κτλπ Δεν ξερω τι ζόρια τραβάει αλλα αφου κατάφερα και πήρα τα αρχεία χωρίς πολύ κόπο και να πληρώσω με έσωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα